Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Falcon Desert 277 / Kuba Black Cat 150

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    05 Kasım 2019
    Merhabalar, motorsiklete yeni başlıyorum.Adım Doğuhan, Hep hayalimdi ancak malum öğrenciyken alamıyordum. Şimdi mesleğime başladım. İlk iş ehliyete yazıldım ve şimdi motor araştırıyorum. Enduro/cross tarzında bir motor arıyorum.Hem asfaltta hem arazide sürmeyi düşünüyorum.Asfaltta çok uzun yol yapmak gibi bir amacım yok maks 1 saat mesafedeki yerlere gidip gelirim belki arada. İlk motorum olucağı için ve fiyatından ötürü çinli bakıyorum. Eğer tarzı seversem 1 2 yıl sonra japona yükseltirim diye düşünüyorum. Şu an Kuba black cat 150 ve falcon desert 277arasında kaldım.

    falcon 250 cc kuba 150cc ancak falconla ilgili hiç bir yerde yorum bulamadım. Birini satan bayi falconu övüyor kubayı gömüyor. Kuba satan kuba al falcondan kaç diyor. Fiyatları ikisinin de 0ı 10in civarında. Boyum 174cm kilo 73.

    2. ele pek sıcak bakmıyorum. 0 almak istiyorum açıkçası.
    İki motorun da üstüne oturdum, kuba biraz daha küçük oldugu için daha rahat ederim gibi geldi. Falcon büyük değil ama ilk defa motora binicem daha küçük bir motoru daha rahat idare ederim gibi geliyor. (Ben kubanın tipini daha çok sevdim.)
    Arkadaşlar kafamdaki sorular şöyle aslında; bu iki motor fiyat aynı biri 150lik biri 250. Bu sadece kubanın şımarıklığı mıdır
    yoksa kalite farkı mevcut mu?(bu 1) Piyasa olarak kubanın pazarı daha canlı duruyor yarın öbür gün satmak istersem zorlanmam gibi geliyor, falconla ilgili hiç bir yerde yorum yok kullancı yorumu bulamadım. bu cok canımı sıktı. Bir tane youtube tanıtımı izledim ama açıkçası biraz reklam koktu bana.
    Bu iki motorla alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Madem bütçe düşük, ve ileride satıp başka motosiklet alacaksın, sıfır almaktansa 2. el ama temiz bir motor ile başlaman satarken çok zarar etmemeni sağlar.
    Kuba daha çok isim yapmış, servisi nispeten daha yaygın bir model. Fakat özünde hepsi birbirine benzer motorlar ve parçalar kullanıyorlar. Dolayısıyla markaya pek takılmana gerek yok.
    Ama satarken marka bilinirliği açısından bakarsan Kuba daha kolay satılabilir.
    Eastking bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)