Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial Revival 50 cc / Kuba Trendy veya Twistter 50 cc ??

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    13 Haziran 2018
    Şehir
    istanbul
    Merhaba arkadaşlar, buralarda ve motor dünyasında yepyeniyim. daha önce hiç bir şekilde binmedim sürmedim deneyimim yok. B ehliyetim var, A ehliyet almayı düşünmüyorum şuan için. Ehliyetimden, deneyimim olmadığından ve 1.60 / 60 ebatlarında ponçik bir hanımefendi olduğumdan küçük bir motor/scotter almayı düşünüyorum. hatta seçeneklerim arasından karar verirsem hemen alacağım.
    bütçem 5 bin civarında, dahası belki aksesuarlar için bi tık artar ama çok değil. zaten sigorta yaptırmayı düşünmüyorum sadece plaka ruhsat masrafım olacak, kask kesinlikle en hasından lazım(eminimki düşeceğim ilk sürüşlerde kafayı korumak lazım) ve birde kapımın önünde muhafaza etmem için kilit yada ne lazımsa artık bilemiyorum sizler daha iyi bilirsiniz.
    gelelim seçeneklere; Mondialden başlayayım fiyatı 4600 tl şuanda, parça fiyatı iyi servisi evime yakın. motor gayet küçük tatlış. boyutlar benim için ideal. tabi saydığım aksesuar vs ile totalde ne kadar masrafım olur?
    diğerleri Kuba twister yada trendy ikisi arasından hangisini beğenirsem diye düşündüm, trendy arakasında çantası ile çok hoş twister daha küçük görünüyor resimlerde ama gidip görme fırsatım olmadı. fiyatı 4200 tl benim için daha uygun gibi. fakat bunun parça fiyatlarına tam olarak ulaşamadım bi fikrim yok. bununda servisi yine evime çok yakın.
    ben tamamen görünüşe göre yorum yaparak kuba almaya karar vermiştim fakat çevremde kullanan hiç kimse yok. mondialı hiç beğenmedim fakat onuda 15 yıldır kullanıp çok memnun olan bi abim var kesinlikle mondial revival al diyor.
    çok kararsız kaldım fikirlerinize çok ihtiyacım var. biraz çok konuştum galiba ama tek seferde tüm derdimi açık açık anlatmak istedim okuyan tüm arkadaşlarıma abilerime teşekkür ederim şimdiden birde yokuş çok çıkacağım çok sorun olur mu sizce olmaz diye umuyorum ama? hız olarakta 50 yi geçmeye hiç niyetim yok zaten hafiften korkuyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    R25
    kuba trendy tipine bayılıyorum ama sorunlarını vs bilemem.eğer 6 binlere çıkma şansın varsa peugeout kisbee kalite olarak daha iyi seviyede bu motorlardan.

  3. #3

    Üyelik
    20 Mart 2017
    Bunların hepsi üç aşağı beş yukarı aynı kalite olarak. Bir abime aldırdım iyi bisikletçiler geçiyor. Sıfır motor km sayacı bozuktu , garantiden geldi ODM si bozuk , km sayacında 70 gördüm ama Real de maksimum 45 tir km sayacıda hatalı . Hız yapınca amartisörler kesmiyor tekerde müsait degil. Yani hıza da uygun degıl. Ama şehir içinde işimi görüyor diyor şimdilik

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

    Abime dediğim de yaşı 50 üzeridir yada 50 civarı ilk motor u .

  4. #4
    Gassal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA PS 150İ
    Peugeot kisbee der kaçarım. Diğer modellere hiç bulaşma...

  5. #5

    Üyelik
    13 Haziran 2018
    Şehir
    istanbul
    Çok teşekkür ederim kıymetli yorumlarınız ve fikirleriniz için 🙏🏻 Maalesef fiyatta daha fazla çıkamıyorum benim için ideal olanlar bunlar, zaten 45 - 50 km geçmek gibi bir niyetim yok. Şehir içinde işe gidip gelirken kullanmayı planlanıyorum.
    Dediğiniz gibi kalite bakımından yakınlarsa kuba tercih edeceğim sırf tipini daha çok beğendiğimden dolayı

  6. #6
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Kuba Trendy yi ben de düşünüyorum. çok güzel bi model olmuş. özellikle gidonun geniş olması bi artı gözümde.
    çoğu scooter küçücük gidonlar geliyor, ister istemez kasıntı bi şekilde kullanmak zorunda kalıosunuz.
    bunun gidonu geniş, ferah.
    yalnız sahibindende sıfır fiyatından pahalı ikinci el fiyatları var, hayret edersin..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler