Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Aranıza yeni katıldım, cbr 250 & mondial z one s

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    23 Temmuz 2017
    Şehir
    Bursa
    Arkadaslar iyi forumlar, açıkçası hala forumlarin kullanilmasi beni şaşırttı ve sevindirdi.

    Sorum şu şekilde olacak, bir hevesle motosiklete yöneldim. Uzun yillar araba ve bisiklet tecrubem var. Gerek uzun yol olsun gerekse sehir ici.

    Fakat fark ettim ki motorsiklet olayi biraz daha farkliymis. Surucu kursumdaki egitimi tamamladim ve yakin zamanda ehliyetimi alacağım. Merak ettigim ise 16000 tl verip cbr 250 ile başlamam mantıklı olur mu ? Goruntusu cok hosuma gidiyor açıkçası. Bir yanda ise cok daha ucuz mondial z one s var. Surucu kursumda kullandığım motor ve o da hosuma gitti. Korkum cbr ile cok masrafa girip 2 gun sonra ufak bir kaza bile yapsam zarar etmem. Ya da ikinci el cbr 250 alsam 30-40 bin kilometrelerde bana çok sıkıntı cikarir mi? Motordan anlamadığım icin pek de yeltenmek istemiyorum. Kredi cekip alacagim icin fiyat sinirlamam pek yok. Dedigim gibi 10000 lira fark vermek yeni baslayan birisi için sorun olur mu ? Simdiden tesekkurler herkese iyi forumlar.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    10 Temmuz 2017
    Kredi ile alacaksın ve ilk motorun. cbr'a yeltenme bence. En azından 250 olmasın. Dediğin gibi trafik çok tehlikeli, ne kadar araba ile tecrüben olsa da motor bambaşka olay. O yüzden daha düşük cc'li ve daha düşük bütçeli bişey alabilirsin. Mesela pulsar ns200 olabilir başlangıç motorun.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)