Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial revival / Pegouth kisbee / Yamaha Neo's / Honda Msx 125

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    01 Haziran 2018
    Merhaba iyi günler. Motor konusunda hiç tecrübem yok ve ilk motorum olucak aslinda daha önce hiç motor kullanma deneyimim olmadı izmirde yaşıyorum işe gidip gelmek yakın mesafe ulaşımı için kullanmak için düşünüyorum bunun için 50cc motorlara baktım öncelikle mondial revival / pegouth kisbbe / Yamaha Neo's daha sonrasında Honda Msx 125 modelli arasında çok az bir fiyat farkı var oldugu için kıyaslamaya koydum. Marka ve modeller arasında avantajları dezavantaları nelerdir bilgilerinizi, düzüncelerinizi ve yorumlarınızı paylaşırmısınız.

    Honda Msx 125 modeli hakkında 50cc lerden ayrı tabiki onun için ne düşünüyorsunuz düzüncelerinizi ve yorumlarınızı paylaşırmısınız. Şimdiden herkese teşekkür ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    21 Haziran 2016
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    MASH150/PCX150/MT25/XMAX250/DOWNTOWN350
    Merhaba kardeş,
    Öncelikle bahsetmiş olduğun modeller küçük makinalar, yani minyonsan tamam ideal, eğer boy pos varsa bunların hiç birisi senlik değil.
    Msx125 hakkında fazla bilgiye sahip değilim, ama deneme şanşım olmuştu. Motosiklet küçük ve hafif olduğu için sanki 150cc üstü gibi seri. Ama kendim 1,85 olduğum için manevra yapamadım.
    50cc ye gelince MTV ve Sigortası yok ve bu aralar nereye baksan mondi revival, mavi yeni rengi çıkmış herhalde. 50cc yi Sadece sehiriçi kullanım yapacaksan ideal, anayol yada Şehirler arası mesafe için uygun olmaz diye düşünüyorum.
    Fiyat konursuda bahsetmiş olduğun modellerin fiyatları bilmiyorum piyasa belli hergün zam üstüne zam geliyor.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler