Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Bajaj Pulsar 200ns mi ? - SYM Wolf 250 mi ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    28 Ekim 2009
    Şehir
    Antalya
    Öncelikle merhaba arkadaşlar. 2 motor arasında kalmış biriyim. Bajaj piyasaya hızlı girmiş uygun fiyat ve yedek parça fiyatıyla kendine yer etmiş bir marka diğer yanda sym wolf 250 gibi kendini kaliteli malzemesiyle kanıtlamış bir marka. Fakat servis ve yedek parça konusuna gelince sym wolf beni korkutuyor fiyatları benim bütçeye göre çok fazla. Motora yeni başlıcak biri değilim 3 yıllık bir tecrübeye sahibim. Ama olası bir kaza durumunda beni uzmemesi lazım motoru yaptırırken. Bu 2 motoru kullanan arkadaşlar tarafsız şekilde artısı ve eksisi ile yorum yaparlarsa sevinirim
    agrasiwe ve mehmetenis bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul - Gaziosmanpaşa
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    şu andaki motorum pulsar önceki motorum wolf ikisinide paşa paşa kullandım, şimdi doğruları yaşadıklarımı ve arkadaşlarımın yaşadıklarını yazsam, kötü tepkiler alabilirim, o yüzden sen iyice araştır karar ver, ikiside iyi motor, hakkında hayırlısı olsun
    kemboo, Maslak ve kuroscu bunu beğendiler.

  3. #3

    Üyelik
    28 Ekim 2009
    Şehir
    Antalya
    Wolf hakkında yazdiklarinizin cogunu okudum topic te sizin elinizden birde pulsar ile ilgili tarafsız artı ve eksiklerini okumak isterim açıkçası

  4. #4
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2009
    Şehir
    Angaranı Bağları...
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu andaki motorum pulsar önceki motorum wolf ikisinide paşa paşa kullandım, şimdi doğruları yaşadıklarımı ve arkadaşlarımın yaşadıklarını yazsam, kötü tepkiler alabilirim, o yüzden sen iyice araştır karar ver, ikiside iyi motor, hakkında hayırlısı olsun
    Senin durumundakiler yazmazsa bu adam nereden doğru düzgün iyice araştırıp sağlıklı bilgi alacak? Kötü tepki alabilirim nedir yav, bu nasıl bir mantık ve çekingenliktir. Hatta korku.

    Arkadaş sen değil misin 2 motoru da kullanan, sen yazdığında kim sana tepki gösterirse göstersin, boşversene...

    Konuyu açan arkadaşın aradığı maden sensin hala git araştır diyosun. Nasıl bir çekingenlik ben anlamıyorum. Yada şu "konuşursam yer yerinden oynar" havaları mı ?
    agrasiwe, dyavol-77, oenaj ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
    #sürenadam

  5. #5
    agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul - Gaziosmanpaşa
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    @Syanur kardeşte haklı, pek çekincek bişi yok aslında çoğu yerde fikirlerimi beyan ederim ama ne bileyim sonra wolf düşmanı olarak anılmakta istemem, o yüzden yine de görüşlerimi belirteyim o zaman !

    SYm wolf güzel gidişi olan, keyifli, kullanımı gayet zevkli, ağırlık merkezi ön tarafta olan, ona rağmen tekere gelebilen, yakıtı 250 likler arasında en az yakan, parça kalitesi bir nebze iyi olan, mekanik olarak pek sıkıntısı olmayan, torklu çekişi güzel bir motordur. Yaşadağım sorunlar oldu, benim canımı sıkan sorunlar olması değilde çözümü olmamasıydı, 1800 kmde ve 2500 km de iki kez debriyaj tası değişmeme rağmen motoru satarken 9000 km de bile o kadar nazik kullanmama rağmen debriyaj tası yine ötüyordu, aslında benim görüşlerime göre sorun debriyaj tasında desekte maalesef motorun az yakması için dişli aralık ayarları motora kalkışta aşırı yük bindirdiği için debriyajın zorlanmasıydı diye düşünüyorum. Şunu bilmenizde fayda var ki, debriyaj kısmı maalesef hassas bir motor, 4 arkadaş aynı bayiden sıfır olark aldık, ikimiz sattık, ikimiz halen kullanıyor ve hepsinde de debriyaj ötüyor, arka amortisörlerimiz patladı ve rolanti sorunlarımız mevcuttu. Halende diğer arkadaşlarımda da mevcut. Motor güzel ama parçaları maalesef pahalı, hele mekanik aksam çok daha pahalı, debriyaj tası 370 lira amortisör arka tek zate 670 lira. Eğer motorum garantili olmasa maalesef yaptıramazdım. devir ibresi hiçbir darbe olmaksızın iç kısımdan çatlamıştı. Garantiden değişmedi ve camı yurt dışından sipariş verilmiş ama gelmemişti sabahları çalıştırmada olsun gün içindeki çalıştırmalarda olsun tek marşta calısmama sorunu, çalışsa bile düşük rolantide çalışma sorunları vardı. Göstergede kronik hatalar vardı, Yan ayaklık üzerinde iken kontağı açtığınızda benzin az gösteriyor, kmlerce düzelmiyordu. Ama motoru dikleştirip kontağı açarsanız km doğru gösteriyordu. Hemen hemen hepsinde aynıdır, devir ibresinde saçmalamalar atlamalar mevcuttu aslında bunlar benim için hiç sorun değildi de, Benim yaşadığım sorunlar bunlardı. birde zamanla kazası olmamasına rağmen sağa çekmeye başlamıştı, bununda bana has olduğunu düşünürken diğer satan arkadaşımında motoru kazasız ama zamanla sağa çekme görüldü yani eğer bu sorunların çözümü olsa yada parçalar makul olsa süper bir motordur. Başka arkadaşlarım daha ne sorunlar yaşadı ama uzunca yazmaya gerek yok Ama frenleri lastikleri virajı süper bir motordur. Alınacaksa garantili ikinci el uygun fiyata olmasını öneririm.

    Pulsar ise 2 hafta kadardır bende, 2000 km yi geçtim, bunda sorunlar yokmu var, wolften daha kalitesizlik hissi vermesine karşın, daha tok geliyor bana, herhangi bir setten geçerken takır tukur gemiyor mesela, iki ses duyarsınız setten geçerken tak tak lastik sesidir ama denge sensörü zırıldar idare ederim dersiniz ama zamanla o şangırtı bağımlılık yapıyo benim virajlara girerken kafa sekme yapıyor, motor kısmında yağ filtresinin olduğu yerdeki vidalardan biri kırılıp düşmüştü, ama yağ akıtmamıştı, bugün farkettiğim ibrede belli devirde zırıltı geliyordu, bunlar büyük sorunlar gibi görünsede kesinlikle basit çözümleri olan sorunlar, işte motorda sorun olacaksa böyle olmalı bence, büyük sorunları yaşayınca bunlara böyle yaklaşıyor insan daha bişi görmedim şimdilik, seri çekişi mükemmel, şimdilik basa basa gitmeme rağmen 16,5 ila 17 kr arasında bir yakıt tüketimim mevcut. Normal diyorum arıza vermesinde yaksın anasını satim bence parasını hakediyor. 10 000 küsür verip wolf aldım, 1500 lira zararla 3 ayda sattım. 7,300 liraya pulsar aldım şimdilik beni sattıracak bir pişmanlığı olmadı. öyle işte
    tubejh, tekoklava, Pashapache ve 5 diğerleri bunu beğendiler..

  6. #6
    cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2012
    Şehir
    Karabük
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    agrasiwe motorun cross kısmını anlatmamıssın arkadasa ayıp etmıssın

  7. #7
    Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2013
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    HHH
    Kısacası bu motorların ikisinide alırsan her an neresinden bir şey çıkacak diye bekleyerek gezersin, küçük arızalara sevinir hale gelirsin.Bence bunlara para vereceğine yamaha , honda , suzuki al paran yoksa 125cc varsa 250cc al. Tamam çinliler hintliler koreliler birşeyler yapmaya çalışıyorlar, taktir ediyorum ama henüz teknolojileri kaliteleri daha henüz tam olmadı, geçiş aşamasındalar. Japon motorlarının parçaları pahalı bunlara göre fakat hiç olmazsa bir yola çıktığında güvenle çıkarsın, sürpriz yapmazlar, ama diğerlerinin nerde ne yapacağı belli olmaz ,yolda kalır rezillik çekebilirsin sonra ucuz parçasına hayır dua okursun.

  8. #8
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2006
    Şehir
    Pendik / İstanbul
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    benim tercihim pulsardan yana olurdu...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

  9. #9
    İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2010
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    2 motoruda sürdüm ama sahibi olan arkadaşların yorumlarını daha çok dikkate alman bence önemli.

    Sym wolf hakkında bu kadar kötü bilgiler duymamıştım fakat bu sorundan öte kronik bir sorun sym wolfu eksiye götürür.

    Bajaj herşeyden öte arkasında duracak sorunlarına çözüm getirecek ekrem ata bey var.Kendisini facebook'danda ekleyebilirsin.

    Türkiyede şuan bajaj adına kendisi sorumlu. Sorunlara çözüm üretip insanları mutlu ettigini gördüm.

    Bende olsam bajaj seçerdim. Fiyat / performans. Sym wolf biraz pahalı geliyor bana aklım Ktm'ye geçiyor
    tekoklava ve jemalizm bunu beğendiler.

  10. #10

    Üyelik
    01 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul
    Bunların 2 sini ele, gözünü kapat suzuki inazuma al kafanda rahat etsin soru işaretleriyle motor sürülmez...
    Fatih ve Pisman bunu beğendiler.

  11. #11

    Üyelik
    08 Şubat 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    Temmuz ayında aldım Wolf'u, şu an 5000 küsür km'de, arkadaşın yaşadığı sorunlardan sadece debriyajla ilgili olanı var sanıyorum bende ama kesinlikle sürüşe bir etkisi yok, vitesler yağ gibi o nedenle sorun etmiyorum. 6000 bakımında debriyaj tasına bilahare baktırmak istiyorum.

    Benzin deposu olayı doğrudur, ben de artık düzleyip motoru öyle kontak açıyorum, başka türlü yolda düzelmiyor.

    Onun dışında sürüşü, gidişi, yakıtı beni tatmin ediyor, mavi rengi bana göre çok güzel, çok dikkat çekiyor, az yakıyor, parça fiyatlarına bir şey diyemiyorum, çok takılmıyorum o konuya.

    Pulsar'ı kullandım bir dağ gezisinde, fiyatına göre sürüşü, gidişi beni oldukça şaşırttı. Hangisi hoşunuza gidiyorsa bence onu alın. Pulsar'ın plastik kalitesi sadece hoşuma gitmedi ama normal o paraya.

    Kolay gelsin..
    agrasiwe bunu beğendi.

  12. #12
    kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Nisan 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova-Muğla/Dalaman
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    @agresiwe sym wolf 250 grubundan tanırım. Göstergenin saçmalaması konusunda haklı ama diğer debriyaj ve amörtisörü ben yaşamadım çok şükür inşallahda yaşamam. Ama benim servisle ilgili ciddi problemlerim oldu bunu söylemeliyim. Birde bende benzin 1 km sonra fln düzeliyor düzgün gösteriyor. Şuan 15500 kmde motorum. Pulsarında fiyatına göre çok güzel olduğunu düşünüyorum. Fakat ebat olarak baktığımızda ben boydan dolayı iyiki pulsar almamışım dedim. Bence imkan bulup ikisinide deneyin
    agrasiwe bunu beğendi.

  13. #13

    Üyelik
    31 Mayıs 2012
    Şehir
    Antalya
    Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu andaki motorum pulsar önceki motorum wolf ikisinide paşa paşa kullandım, şimdi doğruları yaşadıklarımı ve arkadaşlarımın yaşadıklarını yazsam, kötü tepkiler alabilirim, o yüzden sen iyice araştır karar ver, ikiside iyi motor, hakkında hayırlısı olsun
    sence hangisi peki tercih etmen gerekirse hangisini isterdin
    agrasiwe bunu beğendi.

  14. #14

    Üyelik
    28 Ekim 2009
    Şehir
    Antalya
    Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Syanur kardeşte haklı, pek çekincek bişi yok aslında çoğu yerde fikirlerimi beyan ederim ama ne bileyim sonra wolf düşmanı olarak anılmakta istemem, o yüzden yine de görüşlerimi belirteyim o zaman !

    SYm wolf güzel gidişi olan, keyifli, kullanımı gayet zevkli, ağırlık merkezi ön tarafta olan, ona rağmen tekere gelebilen, yakıtı 250 likler arasında en az yakan, parça kalitesi bir nebze iyi olan, mekanik olarak pek sıkıntısı olmayan, torklu çekişi güzel bir motordur. Yaşadağım sorunlar oldu, benim canımı sıkan sorunlar olması değilde çözümü olmamasıydı, 1800 kmde ve 2500 km de iki kez debriyaj tası değişmeme rağmen motoru satarken 9000 km de bile o kadar nazik kullanmama rağmen debriyaj tası yine ötüyordu, aslında benim görüşlerime göre sorun debriyaj tasında desekte maalesef motorun az yakması için dişli aralık ayarları motora kalkışta aşırı yük bindirdiği için debriyajın zorlanmasıydı diye düşünüyorum. Şunu bilmenizde fayda var ki, debriyaj kısmı maalesef hassas bir motor, 4 arkadaş aynı bayiden sıfır olark aldık, ikimiz sattık, ikimiz halen kullanıyor ve hepsinde de debriyaj ötüyor, arka amortisörlerimiz patladı ve rolanti sorunlarımız mevcuttu. Halende diğer arkadaşlarımda da mevcut. Motor güzel ama parçaları maalesef pahalı, hele mekanik aksam çok daha pahalı, debriyaj tası 370 lira amortisör arka tek zate 670 lira. Eğer motorum garantili olmasa maalesef yaptıramazdım. devir ibresi hiçbir darbe olmaksızın iç kısımdan çatlamıştı. Garantiden değişmedi ve camı yurt dışından sipariş verilmiş ama gelmemişti sabahları çalıştırmada olsun gün içindeki çalıştırmalarda olsun tek marşta calısmama sorunu, çalışsa bile düşük rolantide çalışma sorunları vardı. Göstergede kronik hatalar vardı, Yan ayaklık üzerinde iken kontağı açtığınızda benzin az gösteriyor, kmlerce düzelmiyordu. Ama motoru dikleştirip kontağı açarsanız km doğru gösteriyordu. Hemen hemen hepsinde aynıdır, devir ibresinde saçmalamalar atlamalar mevcuttu aslında bunlar benim için hiç sorun değildi de, Benim yaşadığım sorunlar bunlardı. birde zamanla kazası olmamasına rağmen sağa çekmeye başlamıştı, bununda bana has olduğunu düşünürken diğer satan arkadaşımında motoru kazasız ama zamanla sağa çekme görüldü yani eğer bu sorunların çözümü olsa yada parçalar makul olsa süper bir motordur. Başka arkadaşlarım daha ne sorunlar yaşadı ama uzunca yazmaya gerek yok Ama frenleri lastikleri virajı süper bir motordur. Alınacaksa garantili ikinci el uygun fiyata olmasını öneririm.

    Pulsar ise 2 hafta kadardır bende, 2000 km yi geçtim, bunda sorunlar yokmu var, wolften daha kalitesizlik hissi vermesine karşın, daha tok geliyor bana, herhangi bir setten geçerken takır tukur gemiyor mesela, iki ses duyarsınız setten geçerken tak tak lastik sesidir ama denge sensörü zırıldar idare ederim dersiniz ama zamanla o şangırtı bağımlılık yapıyo benim virajlara girerken kafa sekme yapıyor, motor kısmında yağ filtresinin olduğu yerdeki vidalardan biri kırılıp düşmüştü, ama yağ akıtmamıştı, bugün farkettiğim ibrede belli devirde zırıltı geliyordu, bunlar büyük sorunlar gibi görünsede kesinlikle basit çözümleri olan sorunlar, işte motorda sorun olacaksa böyle olmalı bence, büyük sorunları yaşayınca bunlara böyle yaklaşıyor insan daha bişi görmedim şimdilik, seri çekişi mükemmel, şimdilik basa basa gitmeme rağmen 16,5 ila 17 kr arasında bir yakıt tüketimim mevcut. Normal diyorum arıza vermesinde yaksın anasını satim bence parasını hakediyor. 10 000 küsür verip wolf aldım, 1500 lira zararla 3 ayda sattım. 7,300 liraya pulsar aldım şimdilik beni sattıracak bir pişmanlığı olmadı. öyle işte
    Hocam tarafsız yorumların için teşekkür ederim istediğim motor kafamda belirmeye başladı diyebilirim

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

    Inazumanin yedek parça liste fiyatları hakkında bilginiz var mı ? Acemi bir sürücü değilim 60.000km tecrübeye sahibim bugüne kadar honda yamaha Suzuki bu 3 japonun çoğu motoru altımdan geçti malesef ki hiç bir japonun yedek parça fiyati ucuz değil. Durumum çok iyi olmadığı için japon grubuna bulusmak istemiyorum. Genede o kıymetli yorumunuz için teşekkürler @DeepLord
    agrasiwe bunu beğendi.

  15. #15
    agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul - Gaziosmanpaşa
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Ben acik konusmam istenirse, pulsari secerdim. Parcalari ciddi manada ucuz, arkadaslarin aslinda belirttigi gibi yolda herhangi bir sebepten birakcak bir motor hissi vermiyor aslinda, benim fikrim garantim olmasa bile motorun parcalarini herkes rahatca alabilmeli. Pulsarda motor bile kitlesem tas catlasin 500 liraya halledilir bu kadar avanjini goz onunde tutarim. Aslinda dedigim gibi kalitesi guven verse wolfu senelerce surmek niyetindeydim cok keyifli bir motor, pulsar onun yaninda daha hafif kaldigindan yuksek hizlarda daha guvensiz gidebiliyor. Ama kesinlikle sunuda eklemek isterim. Wolf ile uzun yol yaptim 850 km samsuna gittim 7 saatte gittim, 120 nin altina neredeyse hic dusmeden gittim hava sicakti pekte az yakmadigini belirmek isterim 4 litre yakmisti rahatlik cok iyidi. Ve sunu farkettim wolf ile 130 ustunde cok rahat gidemeyebiliyordum yani 130 cikinca hafif egimlerde 125 120 ye cabuk dusuyordu ama pulsarda 120 130 135 gibi hizlarda sabit hafif egimlerde dahil cok etkilenmeden uzun sure stabilitiseni koruyabiliyor. Bu belki psikolojik olabilir ama genelde denerim bunlari hep.

  16. #16

    Üyelik
    28 Ekim 2009
    Şehir
    Antalya
    Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kısacası bu motorların ikisinide alırsan her an neresinden bir şey çıkacak diye bekleyerek gezersin, küçük arızalara sevinir hale gelirsin.Bence bunlara para vereceğine yamaha , honda , suzuki al paran yoksa 125cc varsa 250cc al. Tamam çinliler hintliler koreliler birşeyler yapmaya çalışıyorlar, taktir ediyorum ama henüz teknolojileri kaliteleri daha henüz tam olmadı, geçiş aşamasındalar. Japon motorlarının parçaları pahalı bunlara göre fakat hiç olmazsa bir yola çıktığında güvenle çıkarsın, sürpriz yapmazlar, ama diğerlerinin nerde ne yapacağı belli olmaz ,yolda kalır rezillik çekebilirsin sonra ucuz parçasına hayır dua okursun.
    Hocam iyi hoş diyorsunuz da ben bakımlı japon motorlarlada yolda kaldım o iş tamamen nasip kısmet diyorum artık Dedigim gibi japon segmentinde scooter ve Commuter sınıfında çoğu motor altımdan geçti hızlı donemlerimde bunların çoğu düşük km motorlardi lakin şu an maddi durumum max 9 milyar ve allah korusun bir kaza yaşadığım da yedek parça konusunda beni üzmemesi lazım . Ilk motorum olan Mondial 100ukh ile 30.000 km yol yaptım çok şükür beni yolda birakmamisti.
    agrasiwe bunu beğendi.

  17. #17
    agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul - Gaziosmanpaşa
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı Evrenalpar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Temmuz ayında aldım Wolf'u, şu an 5000 küsür km'de, arkadaşın yaşadığı sorunlardan sadece debriyajla ilgili olanı var sanıyorum bende ama kesinlikle sürüşe bir etkisi yok, vitesler yağ gibi o nedenle sorun etmiyorum. 6000 bakımında debriyaj tasına bilahare baktırmak istiyorum.

    Benzin deposu olayı doğrudur, ben de artık düzleyip motoru öyle kontak açıyorum, başka türlü yolda düzelmiyor.

    Onun dışında sürüşü, gidişi, yakıtı beni tatmin ediyor, mavi rengi bana göre çok güzel, çok dikkat çekiyor, az yakıyor, parça fiyatlarına bir şey diyemiyorum, çok takılmıyorum o konuya.

    Pulsar'ı kullandım bir dağ gezisinde, fiyatına göre sürüşü, gidişi beni oldukça şaşırttı. Hangisi hoşunuza gidiyorsa bence onu alın. Pulsar'ın plastik kalitesi sadece hoşuma gitmedi ama normal o paraya.

    Kolay gelsin..
    Slmlar kardes, hayirli ugurlu olsun motorun uzun sure binmen dilegiyle. Sunu belirtmek isterim bu debriyaj tasi aslinda sesten baska zarari yokmus gibi gorunsede aslinda ses tastan degil debriyajdan galiba. Satmayan diger arkadasim debriyajda iyice siyirmalara sebep verdi diyordu, cekiste felan farkettigini belirtmisti oda cok iyi motorcudur anlar bu islerden, diger bir arkadasim bayagi hor kullanmasina karsin iki kez debriyaji degismisti bu sesin debriyaji bitirdigini belirtmisti bunlar duyduklarimdi. Umarim dogru degildir
    Cunku debriyaj fiyatlarida azimsanacak derecede degil.
    Evrenalpar bunu beğendi.

  18. #18
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    wolfu unut bajajdan devam et. çatır çutur kol bacak çıkaran wolfler var. Geçen ustamın dükkanında gördüm kol çıkarmış 2500tl masrafı var dedi usta sahibide para ayarlamaya çalışıyormuş daha 25.000 km de mi ne. Ben bir wolfe binmiştim Allaha emanet gidiyordu, gazı ani verince ''GAARÇ'' diye bi ses geliyordu,titreşim çoktu vs.. ben beğenmedim.

    Şimdi yorumuma kızıp taşlamasın beni wolfçüler,10 yıldır motosiklete biniyorum. şuan hyosunga biniyorum, eğer wolfun daha iyi olduğuna inansaydım wolf alırdım (aldığım motordan ucuz) ama an itibarı ile bedava verseler binmem(satar başka motor alırım=)
    tekoklava bunu beğendi.

  19. #19

    Üyelik
    28 Ekim 2009
    Şehir
    Antalya
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wolfu unut bajajdan devam et. çatır çutur kol bacak çıkaran wolfler var. Geçen ustamın dükkanında gördüm kol çıkarmış 2500tl masrafı var dedi usta sahibide para ayarlamaya çalışıyormuş daha 25.000 km de mi ne. Ben bir wolfe binmiştim Allaha emanet gidiyordu, gazı ani verince ''GAARÇ'' diye bi ses geliyordu,titreşim çoktu vs.. ben beğenmedim.

    Şimdi yorumuma kızıp taşlamasın beni wolfçüler,10 yıldır motosiklete biniyorum. şuan hyosunga biniyorum, eğer wolfun daha iyi olduğuna inansaydım wolf alırdım (aldığım motordan ucuz) ama an itibarı ile bedava verseler binmem(satar başka motor alırım=)
    Yorumunuz için teşekkürler bu tür kol çıkartma olayları şaibeli oluyor biraz kullanıcıya bağlı diyorum ben 2 motor da elbette dört dörtlük bir motor değil ama f/p açısından ve yedek parça fiyatları göz önüne aldığım zaman pulsar bana daha yakın duruyor Genede binenlerin yorumlarını görmek isterim , benim gibi bu 2 motor arasında kalmış kisilere de referans olur

  20. #20

    Üyelik
    25 Kasım 2005
    Alıntı Deeplord adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunların 2 sini ele, gözünü kapat suzuki inazuma al kafanda rahat etsin soru işaretleriyle motor sürülmez...
    +1
    Az daha kas kendini inazuma al rahat et.
    İnazuma kadar süspansiyonu güzel pıtı pıtı sorunsuz motor yok.
    Birak hindo, taiwan malı motorları.
    Pisman bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)