Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kararsiz kaldim:maxi scooter ya da naked

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    23 Mart 2006
    Merhaba
    Henüz bir motorum yok. 100 cclik kanuni elite'i bir abimizden coook uygun fiyata gecici olarak alarak baslayacagim bu hafta motora. Ama amacim uygun modeli secerek asil motorumu almak.

    Simdi kymco grand dink 250 gibi konforlu bir maxi scooter alayim diyorum. Ama dusundukce kucuk tekerlerin riskleri bende endise yaratiyor. Ozellikle uzun yolda.

    Twister tarzi naked bir motorda ise artci icin konfor eksikligi olacak diye tahmin ediyorum. Ki onemli bir kriter istanbul -assos gibi bir yol yaparsam eger.


    Sizce 250 cc bir maxi scooter'daki dezavantajlar nelerdir? Kucuk tekerlek? Vitesli motor kullanmayi unutmak vs. gibi riskleri ciddiye almali miyim?

    Artci meselesini kriter olarak almasam twister ya da cbf 250 planliyorum.

    Benzer sebeplerle maxi scooter ile naked arasinda kalmis olanlariniz vardir mutlaka. Deneyimlerinizi yazarsaniz inanin cok yararli olur benim icin.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    emrekoptek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2006
    Motosikleti
    Kawa Er 6N
    arkadaşım ben daha yeni bir ER 6n aldım bende cok dusundum maxi scooter'ı ama motor keyfi yaşamak istiyorsan "VİTESLİ" motor al derim. Ama dersen yok ben rahat olaym basayım gaza gıtsın falan scooter. Ama unutmaki Debriyaj senin sigortan gerek duydugunda bas motor artık senin kontrolunde benden soylemesı. tabı karar senın allah sabır versın secım yapmak zor.

  3. #3
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    *************************************************
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
    Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: BBRR **************
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  4. #4
    afterdarq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Nisan 2005
    Şehir
    İstanbul
    Bir naked kullanıcısı olarak düşüncelerimi aktarayım... Motosiklet senin için bir zorunluluk değil sadece güzel havalarda keyif yapmaca,haftasonları tekbaşına bir kaçamak olacaksa eğer kesinlikle naked bike almalısın dostum. Ama benim için rahat önemli ve ben bunu yağmur çamur da da kullanmak isterim dersen maxi scooter. 250cc maxi scooterlarda sana nispeten büyük tekerlekleri olan X9 250,Beverly 250 ve Xmax 250 yi öneririm. Bu motorlar bence 250cc sınıfı scooterların en iyileri...Naked bike larda artçı ne yaparsan yap pek konforlu bir pozisyonda değil ne yazikki. O yüzden artçınla beraber yukarda sıraladığım scooterlara otur ve en rahat ettiğinizi al bence. Motosiklet dediğin illa vitesli olacak diye birşey yok...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler