Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: 250cc Cruiser'ler Anketi Regal Raptor, Keeway, Kanuni (Tiger,Seyhan),Mondial, Ramzey.

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Regal Raptor

    328 30.71%
  • Keeway Land Cruiser

    70 6.55%
  • Keeway Shadow

    63 5.90%
  • Kanuni Tiger

    115 10.77%
  • Kanuni Seyhan

    41 3.84%
  • Mondial

    45 4.21%
  • Ramzey

    21 1.97%
  • Hyosung/Truva

    204 19.10%
  • Kymco Venox

    112 10.49%
  • Jinlun

    69 6.46%

Cruiser 250cc Anketi Regal Raptor, Keeway, Kanuni Tiger, Kanuni Seyhan, Jinlun, Masai

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    05 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Regal-Raptor
    Geçen hafta sonu tam 850 km yaptım regalle ve yağmur altında.
    Sonuç sadece aşırı soğuktan dolayı biraz kastığım için omuzlarım ağrıdı. Onun haricinde ne motorda bir problem var ne de bende.
    Acı yoksa kazançta yok.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2006
    Şehir
    İzmir/Basmane-Üçyol Hatay Adana Ceyhan
    Ben hyosung yada regal raptor derim nedeni dizayn ve çekicilik ayrıca ikisininde çok hoş bir motor sesi var...

  3. #43
    Krom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Marauder Elegance
    Alıntı keseratar adlı üyeden alıntı
    servis gibi konuşmuşsun . oylama değil asıl problem servislerin oylamayı bile manüple etmesidir .
    evet öyle yazmışım gerçektende. kafa teknik. bundan sonraki mesajlarımda böyle gelir. ama servisle alakam yok. beni aralarına almazlar zaten müslüme, ferdiye kafam basmaz. manipüle kısmına gelince; firma yetkilisi olsam diğer sitelere kayan kullanıcılarıma anketi hemen haber verirdim. yapmamak hata. bu kesinlikle manipülasyon değil. manipülasyon varolmayan birilerine oy attırmaktır. yada diyelim tek mesajlık kullanıcının tutup millete "alemin kıralı jinlun" yada "palavradan yazma" türü arabesk müdahelelerde bulunması olabilir. olmayadabilir. her neyse.

    tork gaz çevrildiğinde arkadan çekiçle vuruluyormuş hissini yaratan kuvvet birimidir. binici gazı çevirdiğinde beygiri değil daha çok tork'u hisseder. dolayısıyla son derece bilimsel bir şekilde 3-5 beygir farkı poponuzla algılamaya çalıştığınızda ortaya çıkan durum pek iç açıcı olmaz. taklitlerine bindiğimiz harleyde tork var. gazı çevirdiğinde race'çilerin zannetiği gibi gezi motoru sakinliğinde değil eşşek tepmiş hissiyle kalkar ve vites araları uzundur.

    arkadaşlar benim sevdiğim makinenin herşeyi diğerinden üstündür. olmalıdır! şeklinde yazan veletleri arıyorsanız. bilgisayar sitelerinde babalarının malı gibi cep telefonu markalarını yarıştıran veletleri aramasanızda bulabilirsiniz. malum bir markaya laf edin anlınızı diyelim terbiyeli şekilde karışlarlar. çok beyenip övebilirsiniz. fakat kusuru değil daha az iyi bir yanı söylenince futbol takımı tezahüratı yapmaya gerek yok.

    pekiala ben de kendime dürüst olayım; millet şu an bir çinli cruiser almak istiyorsanız gidin yeni model regal alın. eski modeli daha az cruiser a benziyor ve daha çelimsiz duruyor. fakat bekleyecek vaktiniz varsa yeni model jinlunlar gelince karşılaştırıp öyle alın. ben olsam şu an piyasadaki modellerden sadece yeni regal i tercih ederdim. fakat bir önceki mesajımda yazdığım nedenlerle 2005 regaldense gider yine aynı makineyi alırım.
    [COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]

  4. #44

    Üyelik
    27 Nisan 2006
    yani rezil olmamak için teknik sağlam olan bir alet alsınlar bizim düştüğümüz durumlara düşmesinler . regal alsınlar .

  5. #45

    Üyelik
    18 Şubat 2006
    merhabalar bu ankette neden salcano sm 250-4 yok?alaı 1 ay oldu mükemmel bir chopper her yönüyle mükemmel kesinlikle tavsiye ederim ne titreşim var nede hantallık hem görünüş hemde performansıyla kesinlikle 10 numara.

  6. #46
    Krom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Marauder Elegance
    benim motor 2700km'de. 2005 modelleri değişmem memnunum diyecek kadar farklı görüşteyim. motorumun sadece sol arka sinyal gevşerken milletin rezili çıkmış. fark gelen partilerdemi kullanıcıdamı nerde anlamadım gitti. servis zaten emir kulu. sonuçta ne dersen de kimse kimseyi inandıramıyor.
    [COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]

  7. #47
    Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2005
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    Arkadaşlar neyin kavgasını yapıyorsunuz anlayamıyorum.Konuşulanlar bence hangi makina servis vede yedek parça yönünden kuvvetli onu arayamalıyız.şimdi hepsi 250 cc hepsi çift silindir..ama piyasadaki onlarca muadili arasında JİNLUN u benim gönlüma çakan nedir bilirmisiniz servis garanti ve yedek parça olayı.sizin motorlar yeni daha hanginizin motoru 20,000,devirdi sorarım size.2005 model yapmış 800 km 2000 km.daha rodajı bile tamamlamamış herkes ahkam kesiyor.daha önceden bu motorları almadan önce kaç taneniz acaba böyle makina kullandı.sorabilirmiyim.yapmayın.alah aşkına.civcivi güzin sayarlar diye atasözü vardır.bekleyin görün.20.000.Km de motor var benim bildiğim gelin bakında motoru görün.tabi eksileri yokmu.işte bu eksileri sevgili ICM motor yetkilileri kocaman bir artıya çeviriyorlar.zaman beni haklı çıkaracak.Jinlun yollarda giderken siz daha çok servislerde yedek parça bekleyeceksiniz merak etmeyin.

    Arkadaşlar neyin kavgasını yapıyorsunuz anlayamıyorum.Konuşulanlar bence hangi makina servis vede yedek parça yönünden kuvvetli onu arayamalıyız.şimdi hepsi 250 cc hepsi çift silindir..ama piyasadaki onlarca muadili arasında JİNLUN u benim gönlüma çakan nedir bilirmisiniz servis garanti ve yedek parça olayı.sizin motorlar yeni daha hanginizin motoru 20,000,devirdi sorarım size.2005 model yapmış 800 km 2000 km.daha rodajı bile tamamlamamış herkes ahkam kesiyor.daha önceden bu motorları almadan önce kaç taneniz acaba böyle makina kullandı.sorabilirmiyim.yapmayın.alah aşkına.civcivi güzin sayarlar diye atasözü vardır.bekleyin görün.20.000.Km de motor var benim bildiğim gelin bakında motoru görün.tabi eksileri yokmu.işte bu eksileri sevgili ICM motor yetkilileri kocaman bir artıya çeviriyorlar.zaman beni haklı çıkaracak.Jinlun yollarda giderken siz daha çok servislerde yedek parça bekleyeceksiniz merak etmeyin.Ha Bu arada şunuda belirteyim bewn ne servisim nede jinlun bayisiyim.Devlet dairesinde çalışan gariban bir memuurum.onuda belirteyim.sonra servis gibi konuşmuşsun demeyin
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

  8. #48
    stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    Regal alsınlar regalciler memnun . hem daha uygun diğerlerine göre fiyat olarak hem de sağlam .

    yahı kymc de bir vertex diye bir alet gördüm . 250 cc ama fiyat 8000 ytl . ama çin yapımı değil fakat çok güzel alet .fakat fiyatı çok yanlış olmuş tırt olmuş yani kimse almaz bir tane satamaz o fiyata .

    neyse oylama ortada regal tek kalem bu seride demek ki .
    Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

    Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy

  9. #49
    aseadrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mart 2006
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    kymco VENOX
    bencede regallar saglam motor ve gorunus cok ıyı bayada ıyı gıdıyorlar servıstede parca sorunu olmuyor

  10. #50
    Krom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Marauder Elegance

    usta mıçımdaki tekme iziyle beni dokuzuncu köyde indiriver

    Alıntı ODUNCU adlı üyeden alıntı
    Hocam bu titreme işine çok takmayın eskiden bende şikayetçiydim şimdi keşke gene titrese diyorum. sürat için bir uyarı oluyordu ve çok rahatsız ettiği için uzunsure süratli gidemiyordunuz ama şimdi 110-120 uzunyolda giderken insanın uykusu geliyor rahatlıktan.
    Bi şu linke bakın ingilteryede açılmışlar.
    http://www.jinlun.co.uk/
    ben yazmaya çekiniyorum. toplumsal halisünasyonun karşısında durulmaz millet bir tarafıyla güler deyü. yani alenen kendimi kısıtlıyorum refüze edilmemek için.

    Alıntı Krom adlı üyeden alıntı
    sonuçta ne dersen de kimse kimseyi inandıramıyor.
    hayır adama ben vibrasyonu bilerek aldım diyorum inanmıyor. nasıl olabilir kavraması mümkün değil. şimdi insanlar zannediyorki bir kere almış kazayla (kendisi gibi tecrübesiz bebe) artık kötü yanlarını reddetmek zorunda hissediyor kendini. bu... bu kadar düşünebiliyor. ilk okul matematiği. iki kere iki dört. formülize etmiş hayatı-insanları o formüle göre değerlendiriyor gördüklerini. çuvalla dur. aldığın motosikleti de o formüller le değerlendir ve çuvalla.

    ben hiç moped yada race kullanmadım. hep bu segmentte motosiklet kullandım. sene 1993. ilk motorum mz etz 125.
    [COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]

  11. #51
    clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    Ben de Regal'e oy vermiştim, ama Skgo(ya da Truva)'yı da yabana atmamak lazım derim. Regal'den fiyatça ucuz ve Jınlun'dan da daha iyi görünüyo.

    Bu arada Krom'u düşünce tarzı, netliği, entellektüel kapasitesi ve cesaretinden dolayı kendi adıma kutluyorum. Keşke herkes böyle net olsa, biz de ne alacağımıza adam gibi karar verebilsek.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

  12. #52
    stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    Regal de su soğutma var . KYMC kaliteli bir motor .

    Hyosung fiyat yönünden yüksek bunlara göre .

    250 cc custom chopper da regal alsın gençler .
    Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

    Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy

  13. #53
    fahricin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2003
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamahondawasaki FB1907
    bende bu segmentte motor bakıyorum haftalardır. İbre Regalden yana. Oyumu Kymco Venoxa verdim ama alabileceğim o listede regal.
    Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.

  14. #54
    infrared - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2006
    Şehir
    Datca,Akcay
    Motosikleti
    Regal Raptor 250cc Su Soğutmalı [34 GS 0912]-1350km
    Alıntı Gabe adlı üyeden alıntı
    masai yi goremedım?

    L.Cruiser modelinin turkiye'ye getirirken kuşa çevirip rezil etmişler. Fatboy havası gitmiş. o yüzden daha fazla düşünüp gri hücre kaybı yaşamadan Masai aldım ben. Marauder'ın yan sanayisi gibi dursa da iş görür ve keyifli bir alet

    Masai'yi gördüm.. Fiyatı ucuz ama çok küçük duruyor.
    Regal ve Jinlun daha heybetli diye düşünüyorum.
    Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
    -----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )

  15. #55

    Üyelik
    27 Nisan 2006
    heybet tek kalem para etmez Regal alsınlar başlarına dert almasınlar buradakilerin bazıları çoğumuzun elinde patladı bu listedeki bazıları bundan sonra alanlar bari dert çekmesin .

  16. #56

    Üyelik
    25 Mart 2006
    Alıntı infrared adlı üyeden alıntı
    Yeni bir Motosiklet alacak olsanız hangisiniz alırdınız?
    Bir sadeleştirme yapıp piyasadaki motosikletleri de göze alarak bir anket daha oluşturdum.
    Çünkü Tiger, Mondial ve Truva gibi bazı markalar yoktu..
    salcano yu da eklemen mümkün mü?

  17. #57
    infrared - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2006
    Şehir
    Datca,Akcay
    Motosikleti
    Regal Raptor 250cc Su Soğutmalı [34 GS 0912]-1350km
    Alıntı TANSU adlı üyeden alıntı
    salcano yu da eklemen mümkün mü?

    Malesef mümkün değil.. Bu kadar secenek var.. 2.tercihini yaz istersen.......
    Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
    -----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )

  18. #58
    infrared - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2006
    Şehir
    Datca,Akcay
    Motosikleti
    Regal Raptor 250cc Su Soğutmalı [34 GS 0912]-1350km
    Sevgili Dostlar,

    Sonunda kararimi Regal Raptor Dadyw'den yana kullandim. Tabi "japon disinda 5000 YTL alti motor arayan, parasi olmayan ya da 250cc'lik motorla baslayacak acemiler icin" kriterlerine gore yaptigim kiyaslamada RR sectiğim unutulmasin...

    Bu konuda bana yardimci olan, fikir veren, motor hakkinda aciklama yapan sevgili dostum Freak(Atilla)'a, Kaldera(Uğur)'ya, Sukida(Onur)'ya
    tesekkur ediyorum..

    İmzamda bulunan aşağıdaki topicler ve anketler umarim size yardimci olur....
    Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
    -----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )

  19. #59
    stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    Alıntı infrared adlı üyeden alıntı
    Sevgili Dostlar,

    Sonunda kararimi Regal Raptor Dadyw'den yana kullandim. Tabi "japon disinda 5000 YTL alti motor arayan, parasi olmayan ya da 250cc'lik motorla baslayacak acemiler icin" kriterlerine gore yaptigim kiyaslamada RR sectiğim unutulmasin...

    Bu konuda bana yardimci olan, fikir veren, motor hakkinda aciklama yapan sevgili dostum AtiRaptor(Atilla)'a, Kaldera(Uğur)'ya, Sukida(Onur)'ya
    tesekkur ediyorum..

    İmzamda bulunan aşağıdaki topicler ve anketler umarim size yardimci olur....

    hayırlı olsun doğru seçim o fiyat aralığı için en iyi seçim o . hayırlı olsun . en doğrusunu seçtin elinde patlamadı .
    Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

    Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy

  20. #60
    Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Aralık 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    infrared hayırlı olsun arkadaşım. Sadece merak ettiğim için soruyorum. Ankette siz oyunuzu Jinlun'dan yana kullanmışsınız ama aldığınız motor RR. Bu farklılığın sebeplerini açıklarsanız eğer (tabiki almadan önceki sebeplerinizi) potansiyel alıcıları bilgilendirme açısından faydalı olabilir. Kazasız sürüşler dilerim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler