Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kanuni Fox Alıcam Yardım (İlk Motorum Olucak)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Vwgmk2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Haziran 2013
    Şehir
    İstanbul-Sultangazi
    Motosikleti
    Kuba XY100-E
    Merhaba Arkadaşlar,
    Uzun zamandır motor almak istiyordum Kanuni Fox a karar verdim. 2. el 2013 model 2.200 km de bir fox buldum.1800 TL ye anlaştık.Ama henüz el sıkışmadık sadece konuştuk sizlerinde fikirlerini almak istedim. Sıfırını almak tuzlu geldiği için temiz 2. el arıyordum. Bana tavsiyeleriniz yada uygun fiyatlı 100 cc yi geçmeyecek motor önerilerinize açığım.
    Herkese teşekkürler (Bu arada Japon alıcak kadar bütçem olmadığımı belirtmek isterim.)
    neversleep bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    18 Haziran 2013
    Merhaba ben 28 mayısta beyaz rengini satın aldım. Çok güzel ve az yakıyor yaklaşık 210 km gidiyor bir depo benzin. Sıfır aldım şimdiden 450 KM oldu. Tek sevmediğim özelliği taşlı yollarda çok titreşim yapması. Birde takır takır ses gelmesi ama 500 km de tüm vidalarının sıkılması gerekiyormuş. Vidalar gevşediği içinde ses yapıyordur belki. Şimdiden hayırlı olsun motorunuz ama birşey söylemek isterim 1800 TL ile 2200 TL arasında pek fak yok gibi tercih sizin ama sıfır almak daha mantıklı geliyor.

  3. #3
    Vwgmk2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Haziran 2013
    Şehir
    İstanbul-Sultangazi
    Motosikleti
    Kuba XY100-E
    Çok teşekkürler son anda karar değiştirip 2012 model Kuba XY100E aldım. Herşeyin hayırlısı Bu arada Fox modelin arka lastiği küçük bunun bir dezavantajı var mı? Bu arada 6.5 litre galiba depo bu yüzden arka lastik küçük tutulmuştur.

  4. #4

    Üyelik
    18 Haziran 2013
    Hayırlı olsun motorunuz öncelikle. Arka lastik küçük diye bende tereddüt ettim ama daha avantajlıymış. Alt bagajı herhangi bir scooter ın altı kadar geniş bu yönünü çok sevdim ve 6 lt deposu war buda iyi birşey bence. Diğer avantajıda babam söyledi arka tekerin küçük olunca çekiş daha güçlü oluyormuş.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)