Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

yeterli bilgi lütfen

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    27 Mart 2013
    Arkadaşlar öncelikle merhaba ben yusuf. Ankara da yaşıyorum . bu gün 2007 model GT 250 comet marka motosiklet aldım ve bu konuda yaklaşık 250 sayfalık bi konuyu gözden geçirdim. ama baktığımda aradığımı ya ben net göremedim yada çok net bir cevap alamadım. Sorum şu ankara'da gt 250 comet için alt sakal bulabilip montaj ettireceğim bir yer ve servis ve parça konusunda yardımcı olabileceğim bir ustanız varmı? 4-44 motora gittim yağ, yağ filtresi değişimine 130 tl istedi güldüm geçtim. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2008
    Şehir
    Austin / Texas, USA
    Motosikleti
    -
    Yeni motosikletiniz hayırlı olsun. Alt sakal nereden bulabileceğin konusunda bişey diyemem ama yağ ve filtresi değişimi için istenen fiyat bence fazla. Elinden geliyorsa (ki eski motorumda ben yapardım), 2 Lt yağ al, bir de filtre kendin çok kolaylıkla yağını değiştirebilirsin.

    2 Lt en kaliteli 10-40 Ipone yağ 70 TL eder, filtrede en fazla 20 TL desen (ki internetten 5 TL'ye bile aldığım olmuştu) toplamda 100 TL'yi bulmaz sana maliyeti. Ayrıca yağın 1,5 Lt sini kullanacaksın kalan yarım litreyi de bir sonraki değişime saklarsın.
    mehmetmumtaz bunu beğendi.
    ..::.. GO ..::..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)