Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o zaman acelesi yok peki bir şey sorucam 25bin bakımı sonrası motorun sağ tarafından tık tık tık ses gelmeye başladı ustaya sordum enjeksiyon sesi normal dedi sesi youtube ye yükleyip linkini 5dk içinde atıcam sizde kullanıyosunuz ya bir tahmininiz var mı
1781704115
ses olarak kaydettiğimden...
27bin falan şuan bakalım 30bine ağır bakım diyorlar, ön diskim yamuk zaten afyonda yağmurda sürünce yamuldu arkayı da değişmesi lazım derlerse 2 diski bir değiştiririm
rs200 teli tam oluyor diye biliyorum ustada rs200 yoktu ns200 taktı herhangi bir takılma yaratmıyor, takmadan önce sola kapattığımda debriyaj yemiyordu çok gergin diye
benim çevrem o kadar kötü ki, banazda duruyorum afyon/uşak/kütahya bu 3 yerden bir türlü yüzüm gülmedi yarın erken kalkabilirsem denizliye yola çıkıcam orası da pek umutlandırmıyor ama şansımı deniyicem. Motor 26.3xx kmde şuan en kötü 30bin km için izmirde metin iş motor var oraya gitmeyi...
https://www.hepsiburada.com/tech90-vecton-ad-pro-motosiklet-pantolonu-su-gecirmez-ozellikli-36-32-beden-black-kevlar-cordura-p-HBCV00006PRGVZ
bunun 36-32 sini sipariş verdim biraz bol olsun diye
Bir pantolon arıyorum bütçem max 10bin diyebilirim en azından dizlerime gelen rüzgarı engellemesini istiyorum biraz bakındım yazlıklardan bir tane buldum ama kalitesini bilmiyorum
https://www.motomax.com.tr/shima-rush-20-men-vent-korumali-motosiklet-pantolonu-sari
Bu ürün güzel mi değilse başka...
hocam o sonda tabir kötü olabilir fakat eşek anırmasına benzeyen ses değilde kendim farkettim belki yanlıştır onu da bilmiyorum. Zincir o kadar sıkı ki ne motor orta sehpadayken teker dönüyor ne zincir hareket ediyor 6. vitese alıp bıraktığımda bile motoru o kadar zincir sesi çıkıyor ki. Bir de...
şuan elimde dominar 400 23 model var ön disk yamuk biliyorum başlarda bir ses gelmiyordu fakat şuanda kasktan bile duyulacak kadar sürtünme sesi geliyor bunun sebebi ön disk olabilir mi harici motorda bir de eksantrik gergisi değişti o sebep mi oldu acaba, herhangi bir bajaj servisine ortalama...