rafetsunal kullanıcısının son içeriği

1. R

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

o zaman acelesi yok peki bir şey sorucam 25bin bakımı sonrası motorun sağ tarafından tık tık tık ses gelmeye başladı ustaya sordum enjeksiyon sesi normal dedi sesi youtube ye yükleyip linkini 5dk içinde atıcam sizde kullanıyosunuz ya bir tahmininiz var mı 1781704115 ses olarak kaydettiğimden...
  2. R

27bin falan şuan bakalım 30bine ağır bakım diyorlar, ön diskim yamuk zaten afyonda yağmurda sürünce yamuldu arkayı da değişmesi lazım derlerse 2 diski bir değiştiririm
  3. R

rs200 teli tam oluyor diye biliyorum ustada rs200 yoktu ns200 taktı herhangi bir takılma yaratmıyor, takmadan önce sola kapattığımda debriyaj yemiyordu çok gergin diye
  4. R

benim çevrem o kadar kötü ki, banazda duruyorum afyon/uşak/kütahya bu 3 yerden bir türlü yüzüm gülmedi yarın erken kalkabilirsem denizliye yola çıkıcam orası da pek umutlandırmıyor ama şansımı deniyicem. Motor 26.3xx kmde şuan en kötü 30bin km için izmirde metin iş motor var oraya gitmeyi...
  5. R

sonda aşırı belirgin çıkan eşek inlemesine benzer sestense ara sıra çıkan ince bir bip sesi var ya o başladı
  6. R

Bu sesin çözümünü buldunuz mu bende de başladı
  7. R

Mayıs ayı fiyatları dahilinde pantolon önerisi

https://www.hepsiburada.com/tech90-vecton-ad-pro-motosiklet-pantolonu-su-gecirmez-ozellikli-36-32-beden-black-kevlar-cordura-p-HBCV00006PRGVZ bunun 36-32 sini sipariş verdim biraz bol olsun diye
  8. R

Eskisehirdeydim honda mağazalarından birisi satıyormuş lavuğun tavrını beğenmedim çıktım 3-4 güne izmire gidicem lavuk sinir etti
  9. R

o zaman eskişehre doğru yola çıkmam lazım riderdenim için, değer mi peki riderdenim'e hiç bilmiyorum çünkü
  10. R

178-90 kiloyum yani kiloluyum o zaman beni de üzebilir
  11. R

riderdenim eskişehirde varmış 2.5 saatlik mesafe var çıkıp gidebilirim değer diyorsanız
  12. R

motorda ekipmanları giyince farklı bir tipe bürünüyorum ondan dolayı görünüm merakım hiç kalmadı beni olası durumda korusun gerisi önemsiz
  13. R

Bir pantolon arıyorum bütçem max 10bin diyebilirim en azından dizlerime gelen rüzgarı engellemesini istiyorum biraz bakındım yazlıklardan bir tane buldum ama kalitesini bilmiyorum https://www.motomax.com.tr/shima-rush-20-men-vent-korumali-motosiklet-pantolonu-sari Bu ürün güzel mi değilse başka...
  14. R

hocam o sonda tabir kötü olabilir fakat eşek anırmasına benzeyen ses değilde kendim farkettim belki yanlıştır onu da bilmiyorum. Zincir o kadar sıkı ki ne motor orta sehpadayken teker dönüyor ne zincir hareket ediyor 6. vitese alıp bıraktığımda bile motoru o kadar zincir sesi çıkıyor ki. Bir de...
  15. R

şuan elimde dominar 400 23 model var ön disk yamuk biliyorum başlarda bir ses gelmiyordu fakat şuanda kasktan bile duyulacak kadar sürtünme sesi geliyor bunun sebebi ön disk olabilir mi harici motorda bir de eksantrik gergisi değişti o sebep mi oldu acaba, herhangi bir bajaj servisine ortalama...