- Konu Yazar
2 gün önce whatsapp grubundan tanıdığım bi arkadaşımız bu kazayla vefat etti kaza mı cinayet mi?
Söylediklerinizin altına imzamı atarım. Ağzınıza sağlık.Olen kardesimizin geride biraktiklarina sabir diliyorum.
arac cok suratli geliyor tahminimce. Motorun konumu hic dogal degil. arkadan suratli gelen araci fark edip saga kacmaya calisiyor gibi. Akil alir gibi degil pisi pisine gitti bir can..
Sosyal medyada kendine "arabaci" diyen kitle var. Asiri hiz yaptiklari, virajlarda aracin sinirlarini zorladiklari ve makas attiklari videolari sosyal medyada paylasiyorlar. Yok söyle sapladik yok boyle patladik diye..
Diyecek cok sey var da, bu kazalar ne ilk nede son olacak. Baskalarinin canini tehlikeye atan ruh hastalarina cok cok agir caydirici cezalar verilmeli.
Allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır versin. Videonun öncesini görmeden bir şey söylemek imkansız. Motorcumu arabanın önüne geçti, arabacımı motorcuya çarptı? Bu tarz videolar biraz kasıtlı servis ediliyor gibi. Sadece olay anını çekmedi ya bu kamera. Bu tarz şeyler tartışma yaratmak için veriliyor galibaç
oncelikle allah rahmet eylesin arkadasa. kalanlara sabir diliyorum. Bu caydirici ceza falan yok. yapilan insanlarin yanina kaliyor. 6 subat bugun, unutmayacagiz diyoruz ama artik neyi hangisini unutmayacagiz. maden facilari depremler yanginlar cok uzucu. Umuyorum adalet tecelli eder. Ama ben artik ozellikle sehirler arasinda otoban haricindeki yollarda ne yazikki araclardan yavas kullanmiyorum. kendimce risk analizim hic bir aracin arkadan bana yetisip dokunamamasi uzereine artik. baskasinin bana hatali carpip olmektense (sayilar surekli kertenkele soforler yuzunden artiyor) , kendi dikkatsizligim veya kabiliyetimden kaynakli kazayi tercih ediyorum. Kazanin bu arkadas muhtemelen carpilana kadar farkinda degildi, kendim kaza yaparsam en azindan siper alirim vs. Ne diyelim gerideki anaya babaya coluga cocuga allah yardim etsinOlen kardesimizin geride biraktiklarina sabir diliyorum.
arac cok suratli geliyor tahminimce. Motorun konumu hic dogal degil. arkadan suratli gelen araci fark edip saga kacmaya calisiyor gibi. Akil alir gibi degil pisi pisine gitti bir can..
Sosyal medyada kendine "arabaci" diyen kitle var. Asiri hiz yaptiklari, virajlarda aracin sinirlarini zorladiklari ve makas attiklari videolari sosyal medyada paylasiyorlar. Yok söyle sapladik yok boyle patladik diye..
Diyecek cok sey var da, bu kazalar ne ilk nede son olacak. Baskalarinin canini tehlikeye atan ruh hastalarina cok cok agir caydirici cezalar verilmeli.
Bilemezsin gerek var miydi yok muydu. Belki de motorcunun cok ciddi bi durumu oldugu icin hizli gidiyordu. Boyle olasi durumlar icin katil bariyerleri motorcu dostu yapip, trafik kulturumuzu gelistirmemiz gerekiyor.Biriniz de şu hıza gerek var mıydı demiyor suçu bariyerde arabada arıyorsunuz. Ben de motorcuyum ama sizin kafalar çok başka. Allah rahmet eylesin.