karamürseldeki kaza

Allah rahmet eylesin... videonun 10 saniye öncesini görsek belki daha sağlıklı yorum yapabiliriz.. Ama araç durmamış kaçmış sanırım.... Bu da araç sürücüsünü gözümde suçlu yapıyor..

Olen kardesimizin geride biraktiklarina sabir diliyorum.

arac cok suratli geliyor tahminimce. Motorun konumu hic dogal degil. arkadan suratli gelen araci fark edip saga kacmaya calisiyor gibi. Akil alir gibi degil pisi pisine gitti bir can..

Sosyal medyada kendine "arabaci" diyen kitle var. Asiri hiz yaptiklari, virajlarda aracin sinirlarini zorladiklari ve makas attiklari videolari sosyal medyada paylasiyorlar. Yok söyle sapladik yok boyle patladik diye..

Diyecek cok sey var da, bu kazalar ne ilk nede son olacak. Baskalarinin canini tehlikeye atan ruh hastalarina cok cok agir caydirici cezalar verilmeli.

arac cok suratli geliyor tahminimce. Motorun konumu hic dogal degil. arkadan suratli gelen araci fark edip saga kacmaya calisiyor gibi. Akil alir gibi degil pisi pisine gitti bir can..

Sosyal medyada kendine "arabaci" diyen kitle var. Asiri hiz yaptiklari, virajlarda aracin sinirlarini zorladiklari ve makas attiklari videolari sosyal medyada paylasiyorlar. Yok söyle sapladik yok boyle patladik diye..

Diyecek cok sey var da, bu kazalar ne ilk nede son olacak. Baskalarinin canini tehlikeye atan ruh hastalarina cok cok agir caydirici cezalar verilmeli.
Söylediklerinizin altına imzamı atarım. Ağzınıza sağlık.

araba hızlı gittiği için virajı zor alıyor gibi geldi bana ve motosikleti süren arkadaş ise pek hızlı değil ama yine de güvenlik için sol şeride yakın olmak istemiş ve kötü bir sonuç olmuş.

sürücüler trafikte boş bulunabiliyorlar, arabayı süren kişiye normalde kötü şeyler söylemek istemezdim ama durmayıp kaçtığı için ne söylesek azdır, yani biraz aşırı bir ceza gibi gelecek ama böyle insanlara ömür boyu araç sürme yasağı gelmeli... tazminat cezaları falan söylemiyorum bile onlar ayrı tartışma konusu.

edit: adı üstünde kaza, yani istediğimiz kadar aptalca hareket edelim ama işin niyetinde öldürme ve yaralama amacımız yok, kasıt aramayız fakat kaza gerçekleştikten sonra niye kaçar bir insan? sanki isteyerek ölsün diye çarptı da o yüzden mi kaçıyor? istemeden çarptı, durup yardım etmeye çalışması gerekiyordu.

hatta eğer çevrede yardım edecek başkaları yoksa bizimle alakası olmayan kazalar içinde durmamız gerekiyor ve ambulans falan çağırmamız gerekiyor... eğitim şart.

Allah rahmet eylesin.
Yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Allah rahmet eylesin. Motorcu dostu bariyer ile sıyrık bile almadan atlatılabilecek kazaymış, rahmetli arkadaşımız komple ekipmanlı gibi görünüyor. Yazık gerçekten.

Allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır versin. Videonun öncesini görmeden bir şey söylemek imkansız. Motorcumu arabanın önüne geçti, arabacımı motorcuya çarptı? Bu tarz videolar biraz kasıtlı servis ediliyor gibi. Sadece olay anını çekmedi ya bu kamera. Bu tarz şeyler tartışma yaratmak için veriliyor galibaç

Allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır versin. Videonun öncesini görmeden bir şey söylemek imkansız. Motorcumu arabanın önüne geçti, arabacımı motorcuya çarptı? Bu tarz videolar biraz kasıtlı servis ediliyor gibi. Sadece olay anını çekmedi ya bu kamera. Bu tarz şeyler tartışma yaratmak için veriliyor galibaç

Kesinlikle sosyal medyada bu arabacı-motorcu gerilimini beslemekten müthiş ekmek götüren bir kitle var.
Hiç bir yorum yapamam ben şu videoya bakıp. Belki motorcu arkadan çok yüksek süratle geldi ve bu çizgiye girmek zorunda kalıp arabaya bodoslama daldı.
Belki motor görece hızlı ama makul bir şekilde geliyordu da araba videodan 1 saniye önce sağdan sol şeride geçti, motorcu çizgisini değiştiremedi.
Belki hiçbiri değildi motorcu uyudu. Onlarca senaryo yazılabilir.

oncelikle allah rahmet eylesin arkadasa. kalanlara sabir diliyorum. Bu caydirici ceza falan yok. yapilan insanlarin yanina kaliyor. 6 subat bugun, unutmayacagiz diyoruz ama artik neyi hangisini unutmayacagiz. maden facilari depremler yanginlar cok uzucu. Umuyorum adalet tecelli eder. Ama ben artik ozellikle sehirler arasinda otoban haricindeki yollarda ne yazikki araclardan yavas kullanmiyorum. kendimce risk analizim hic bir aracin arkadan bana yetisip dokunamamasi uzereine artik. baskasinin bana hatali carpip olmektense (sayilar surekli kertenkele soforler yuzunden artiyor) , kendi dikkatsizligim veya kabiliyetimden kaynakli kazayi tercih ediyorum. Kazanin bu arkadas muhtemelen carpilana kadar farkinda degildi, kendim kaza yaparsam en azindan siper alirim vs. Ne diyelim gerideki anaya babaya coluga cocuga allah yardim etsin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, geride kalanlara da Allah sabır versin :(

Allah rahmet eylesin, yakınlarına baş sağlığı dilerim. Videonun öncesi olmadığı için ne söylesek havada kalır. Bu dashcam'leri motosiklete de uyarlasalar keşke. Kontağı açınca başlayacak kayıta, zangır zangır titremeyecek. Halihazırda kullanılan motosiklet kameraları çingene işi gibi, meşakatli.

Kim haklı, kim haksız bilmiyorum ama bu video yu koyan tam bir şerefsizmiş gençeçik birinin vefatından izleyiçi kasmak için görüntüyü kasıtlı kesmiş.
Genç kardeşimize rahmet, sevenlerine sabır dilerim.

Karayollarının meşhur giyotinleri yaralı kurtulabilecek birisine o şansıda vermiyor her zamanki gibi . Araba sürücüsü ceza almaz koftiden 1 ay içeride tutar sonra da salarlar

Huzur icinde yatsin, yakinlarina bas sagligi dilerim.
Biriniz de şu hıza gerek var mıydı demiyor suçu bariyerde arabada arıyorsunuz. Ben de motorcuyum ama sizin kafalar çok başka. Allah rahmet eylesin.
Bilemezsin gerek var miydi yok muydu. Belki de motorcunun cok ciddi bi durumu oldugu icin hizli gidiyordu. Boyle olasi durumlar icin katil bariyerleri motorcu dostu yapip, trafik kulturumuzu gelistirmemiz gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar