Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

AHMET ŞERİF İZGÖREN

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2011
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Arkadaşlar sürekli takip ettiğim ve videolarını büyük bir zevkle izlediğim özel bir kişidir.
    Sizlerle paylaşmak istedim.Bu video sevdiklerim arasındadır..

    1965 yılında İzmir’de doğdu. 1983 yılında Kuleli Askeri Lisesi’ni, 1987’de Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümü’nü bitirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nde üsteğmen rütbesine kadar görev yaptı.

    1991 yılında ordudan istifa etti. Aynı yıl Ankara Üniversitesi TÖMER Bursa Şubesi’ni kurdu ve bu şubenin müdürü olarak dört yıl görev yaptı. Bu dönemde, Bursa’nın ilk kültür merkezini açtı. Türkiye’nin tek çeviri dergisini çıkarttı. On altı tiyatro, müzik, resim kulübünün fahri başkanlığını yaptı.

    1995 yılında özel sektöre transfer oldu; iki ayrı firmada genel müdürlük yaptı. 1996 yılında AIESEC Yüksek Danışmanlar Konseyi Üyesi olarak hizmette bulundu. İngiltere (Sunley Management Center) ve Türkiye’de zaman yönetimi, finans, liderlik, beden dili, işletme yönetimi ve yönetim modelleri, satış ve pazarlama, iletişim, şirket fonksiyonları, karar alma teknikleri, stres yönetimi, motivasyon, yaratıcı liderlik, benchmarking vb. konularda birçok seminere katıldı ve eğitim aldı. Daha sonra bu alanlarda yurt içinde ve yurt dışında eğitimler verdi. Liderlik, takım çalışması, yönetim ve iletişim alanında yurt dışı da dâhil olmak üzere birçok üniversite ve platformda 500’ü aşkın seminer verdi. Hâlen bu konularda Türk ve yabancı birçok kuruluşa, eğitim ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

    İzgören, çalıştığı kurumlarda değişim yaratması ve sistem oluşturmasıyla tanındı. Kurucusu olduğu Academy International / İzgörenAkın Eğitim ve Danışmanlık firmasının 1996’dan beri; ELMA Yayınevi’nin (Akademi Artı Yayıncılık AŞ) 1999’dan beri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevindedir. Sekiz tanesi iş ve yönetim ile kişisel gelişim konularında olmak üzere on iki kitabı yayımlanmıştır. Bunlardan dokuz tanesi on binin üzerinde satılmıştır.

    Türkiye'de konusunda çalışan bir bilirkişi.

    Eserleri

    Avucunuzdaki Kelebek
    Geleceğin Organizasyonunu Yaratmak
    Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır
    Eyvah! İş Görüşmesi
    Dikkat Vücudunuz Konuşuyor
    Süpermen ve Uğur Böceği
    Hıdır Kişisel Gelişiyor
    Eşikaltı Büyücüleri
    Uçan Halı Babam
    İş Yaşamında 100 Kanguru
    Sarı Siyah




    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    27 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Ahmet Şerif İzgören insan ilişkileri, beden dili, kendine güven, yaşama olumlu bakış açısı kazandırma gibi pek çok alanda eser vermiş ünlü Türk yazardır. Verdiği seminerlerle geniş kitlelere hitap etmeyi başaran Ahmet Şerif İzgören’in katıldığı her ortamda tıklım tıklım dolu bir salon onu heyecanla beklemektedir.

    Son dönemlerde sayısız devlet büyüğüne de beden dili konusunda eğitim vermekle kalmayıp, Birleşmiş Milletler diplomatlarına da ders vermiştir. Bu amaçla Academy International’ı kurmuştur.

    Ahmet Şerif İzgören, Türkiye’de ilk kez çeviri dergi yayımlamış ve iş sektöründe de yükselmeyi başarmış bir isimdir. Önceleri askeri personel olan İzgören, ordudan istifasının ardından yurt içi ve yurt dışında pek çok sosyal alanda eğitimler almış ve bu eğitimleri verdiği sayısız seminerlerle halka anlatmayı başarmıştır.

    Ahmet Şerif İzgören Kimdir?

    Ahmet Şerif İzgören, 1965 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Kişisel gelişim ve beden dili konusunda önemli başarılara imza atmış ünlü Türk yazardır. Ahmet Şerif İzgören Academy International ve İzgören Akın Eğitim ve Danışmanlık firmasını, Elma Yayınevi’nin yönetim kurulu başkanlığını yapmıştır. Ayırca kişisel gelişim ve iş-yönetimi konularında 12 kitabı yayınlanmıştır. Satış oranları oldukça yüksek olan bu eserler, özellikle üniversite mezunu kesimin gözdesi olmuştur.

    Ahmet Şerif İzgören’in Eserleri

    Ahmet Şerif İzgören yazarlık hayatında pek çok önemli esere imza atmıştır. Bunlar şu şekilde yer almaktadır; Adamdan Tavsiyeler, Eyvah! İş Görüşmesi, Süpermen ve Uğur Böceği, Hıdır Kişisel Gelişiyor, Dikkat Vücudunuz Konuşuyor, Avucunuzdaki Kelebek, Eşikaltı Büyücüleri, Uçan Halı, İş Yaşamında 100 Kanguru, Moks, Sarı Siyah, Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır, Geleceğin Organizasyonunu Yaratmak.

    Bilgihanem

  3. #3
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    başarı odaklı amarikan tekniklerinden hazzetmediğimden mütevellit anlattığı şeyler ilgimi çekmiyor.
    bursalıali bunu beğendi.

  4. #4
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    ahmet şerif izgören denildiği zaman aklıma "bizim peder kansız çıktı" sözü geliyor aklıma halbuki sonradan babasının ona öğretmek istediği dersi anlıyor.

    "mücadele ruhunuz yoksa dünyanın en zeki insanı olmak bile yeterli olmaz" diyor. bir kaç videosunu izledim ve yakınlarıma izletmek istedim ama kimse oturup 5 dakikalığına kafa verip dinlemedi. çok güzel tespitleri var ve çok güzel konuşuyor.

    evet halkımızda beyin tembelliği var. dinlemiyorlar arkadaşlar, beyin tembelliği var ve çözümü DAYAK!!!
    Ekrem_06 bunu beğendi.

  5. #5

    Üyelik
    22 Eylül 2016
    Motosikleti
    .
    Biran dedim kim acaba benim bilmediğim. Resmini görünce hatırladım.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)