Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Satılık Moto ve Oto ilanları (Garip)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    8 Şubat 2006 tarihinde eklendi...
    Japonya'da erkekler, kadınlarıyla 'kardeş gibi' yaşıyor. Eşini yatağa çekememekten şikâyet eden ev kadınlarının çözümü, 'kiralık erkek' servisi veren 'kliniklerde' aradığı bildiriliyor.


    20 Yıl El Sürmedi!
    Kocalarıyla uzun süredir cinsel ilişkiye giremeyen Japon ev kadınlarının, sinir krizinin eşiğine geldiği söyleniyor. Ülkedeki bazı ev kadınlarının, 20 yıldır eşleriyle birlikte olmamaktan şikâyet ettiği bildiriliyor. Fakat Japon ev kadınlarının yine de evliliklerini bitirmeyip, mutluluğu, 'kiralık erkek' servisi veren kliniklerde aradığı belirtiliyor. Tokyo'da böyle bir 'klinik' işleten Myong-gan, bu durumun nedenini şöyle özetliyor: "Çünkü Japon erkekler evlenince, eşlerini annelerinin yerine koyuyor."
    Nüfus Hızla Azalıyor
    Myong-Gan "Amacım kadınların mutlu olmasını sağlamak. Üstelik bazı erkekler bu işe gönüllü oluyor" diyerek kendini savunuyor. Öte yandan Japonya'nın nüfus bilgileri, ev kadınlarının haksız yere şikâyet etmediğini gösteriyor; evli çiftlerin ve çocuk sayısının hızla azaldığı ülkede nüfus, yok olmaya doğru gidiyor. Doğum oranını arttırmak isteyen hükümet bu yüzden, bazı kasabalarda üçüncü çocuğunu yapacak çiftlere para, restoranlarda ücretsiz yemek hatta bedava alışveriş vaat ediyor.

    (sabah)

    http://www.ilginchaber.com/haber.asp?Haber=272
    sitesinden alıntı yapılmıştır...
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    9 Şubat Tarihinde eklendii

    ------------------------------------------------------------
    Ferrari Ferrari olalı böyle olay görmedi!

    Belçika'da yaşayan Türk tekstilci, çok benzin tüketiyor diye Ferrari'sine LPG taktırmaya kalkıştı. Durumu tamirciden öğrenen Ferrari, parasını ödeyip aracı geri aldı!.

    Dünyanın en lüks otomobillerinden biri olan Ferrari, sayısız ülkede satılıyor. Firmanın müşteri profili belli. Lüks otomobile girdiği için fiyatları Türkiye'de özellikle yüksek. Her parayı veren de Ferrari sahibi olamıyor. İşte böyle sıkı "satış kuralları" arasında İtalya'nın dünyada bilinen bir numaralı markası Ferrari, inanılmaz ama gerçek türünden bir olay yaşadı. Olayın kahramanı bir Türk. Geçtiği yer de Belçika. Bu ülkede yaşayan ve tekstil işiyle uğraşan Uğur C., iyi para kazanmaya başlayınca kendisine bir Ferrari satın aldı. İkinci el, 10 yaşında bir Ferrari Testarossa... Ancak bir süre sonra pişman oldu. Çünkü kırmızı, alev gibi otomobili çok fazla benzin tüketiyordu. Türk işadamının da aklına, anavatanından esinlendiği bir fikir geldi. Ferrarisine LPG yani otogaz taktıracaktı. Soluğu hemen bir oto tamircisinde aldı. Gent kentindeki tamirci, yakın bir Türk arkadaşıydı. Aracı inceledikten sonra tamirci Türk LPG tankını nereye takacağını bulamadı. Bunun üzerine Belçika'daki Ferrari merkezini aradı. Duyduklarına inanamayan yetkililer, "Siz aracı teslim alın. Biz hemen geliyoruz" dedi. Ve yetkililer hemen aynı gün soluğu söz konusu tamircide aldı. Böyle bir olayı ne duyduklarını, ne de gördüklerini söyleyen Ferrari yetkilileri, bu olayın şirket prensiplerine temelden ayrıkı olduğunu söyledi. Şirket yetkilerine dayanarak da Türk işadamı Uğur C'nin ödediği 145 bin euro'yu vererek Ferrari'yi geri aldı!

    TANKI TAKAMAYINCA...

    Satış mukavalesi iptal edilen evli ve üç çocuk babası Türk işadamı, müthiş fikrinden bir gün sonra otomobilsiz kaldı. Konuyla ilgili görüştüğümüz işadamı, iş bağlantıları ve Belçika'daki çevresini riske atmamak için fotoğrafını çektirmek istemedi.

    "İLK KEZ YAŞADIK"

    Biz de Belçika'daki Ferrari yetkilileriyle görüşmeye gittik. Olayı doğrulayan Ferrari-Belgium Francorchamps Satış Müdürü Roger Van Peteghem da LPG takılmasına müsade etmeleri halinde markalarına prestij açısından büyük zarar geleceğini söyledi. Van Peteghem, "Belçika piyasasında 47 adet Ferrari var. Ferrari sahipleri bellidir. Müşterilerimiz hakkında bilgi veremeyiz. Müşteriler arasında ayrım yapmayız. Ancak Ferrari'ye özellikle manevi yönden zarar verecek durumlara kesinlikle izin vermeyiz. İlk defa böyle bir tecrübe yaşadık. Bu tecrübeden sonra şimdi çok daha dikkatli davranıyoruz" dedi.

    Kaynak: 18.07.2004 - Sabah www.sabah.com.tr
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  3. #23
    LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2005
    Şehir
    İstanbul/Çamlıca
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    abi oku oku bitmiyo ya
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

  4. #24
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    -eeee
    -Burası Türkiye....
    -Yaşam alanımız dar ama insan sayımız çok olunca ister istemez güzel ülkemde olduğunca gariplik, salaklık ve envari çeşit manyaklık oluyor...Bende bulup bunları sizlere aktarıyorum. Benim yaptığımda manyaklık zaten..
    -Her gün yeni bir haber ekliyorum sadece onu okusanız yeterli...
    -Tamamını okuyacaklara şimdiden kolay gelsin.. (ben bile hepsini okumadım daha)
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  5. #25
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    10 şubat 2006 Tarihinde eklendi...
    İkiz Kulelerdeki Türkler

    Terörist saldırıda çöken ikiz kulelerde çalışanların büyük bir bölümü öldü. Kulelerde çalışan Türklerin büyük bölümüyse hayatta... Basına yansıyan hikâyelere göre Türklerin kurtuluş sırları şöyle :


    En kötüsünü düşündüler : Bina sarsılınca Türklerin akıllarına iki olasılık geldi : Ya uçak çarptı, ya deprem oldu. ABD'lilerse sistemlerde patlama oldu diye düşündü. Türk 'Nasıl kurtulurum'u planlarken ABD'li masasında çalışıyordu.

    Anonsları dinlemediler : Resmi emirleri ciddiye almayan Türkler, izdihamı engellemek için hoparlörden yayılan "Binayı terk etmeyin" uyarılarına aldırmayıp hemen merdivenlere yöneldi.

    Cepler hep açık : Tam bu sırada en ciddi toplantıda bile kapamadıkları, tuvalette dahi yanlarında bulundurdukları cep telefonları çaldı, dostları "çabuk kaç, binaya uçak çarptı" diye uyardı.

    Emniyet şeridini ihlal : Binadan kurtulan bir Türk'e kulak verelim: Amerikalılar merdivenin sağından tek sıra halinde iniyordu. Polise "Neden solu kullandırmıyorsun?" dedim. "Yukarı çıkanlara ayırdık" dedi. Gülüp tek başıma soldan jet gibi indim. 2 dakika sonra bina çöktü.

    İleriyi gördüler : Kurtulan bir Türk kızı anlatıyor : "Binadan çıkınca hemen uzaklaştım. Çünkü depremde binalar sallantıdan 15-20 dakika sonra çökmüştü. ABD'lilerse binanın önünde telefonla 'Kurtuldum' diye müjde veriyorlardı. Kuleler çökerken sanırım altında kaldılar."

    http://www.siberportal.com/komikoku.asp?id=30 sitesinden alıntıdır.
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  6. #26
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    11 şubat 2006 Tarihinde eklendi...
    ŞEBNEM SCHAFFER KAPAĞI İLE KAYBEDEN TEMPO VE HAFTALIK MELİSSA P. KAPAĞI İLE KAZANDI…

    44. haftaya Şebnem Schaffer ve bekaret konularıyla giren Tempo ve Haftalık “pişti” olmuşlardı. İki derginin kapak piştisi olması 45. hafta da Melissa P. ile devam etmişti. Ancak bu kez iki dergi de satışlarını artırdı. Medyatava.com

    Tempo açık ara liderliğini sürdürürken, Yeni Aktüel de Haftalık’la arasını açıyor. Tibetten Gelen Güzellik Formülü kapağı ile Aktüel 4,500 adet satış aldı. Ekonomi dergilerinde sıralama değişmiyor ancak Yeni Para’nın düşüşü sürüyor. Hafta Sonu’nun fiyatını 1 YTL’ye düşürmesi kendi tirajını arttırdı ama genel olarak tüm magazin dergilerinin tirajını düşürdü. Bu kategorinin yıllardır lideri konumunda olan Alem 4 binli rakamlara geriledi. Otomobil dergilerinde Otohaber’in düşüşü devam ederken, Mizah dergilerinde Gırgır, yeni çıkan Ekşi’ye çok yaklaştı. İşte 45. hafta sonuçları¨

    Haber Dergileri:

    Tempo: 108,317
    Aktüel: 81,129
    Haftalık: 75,954
    Aksiyon: 20,741

    Ekonomi:

    Ekonomist: 10,246
    Tek Borsa: 9,206
    Yeni Para: 8,111

    Magazin:

    Hafta Sonu: 45,821
    Alem: 4,636
    Hello: 3,463
    Şamdan: 2,378

    Otomobil:

    Auto Show: 11,102
    Otohaber: 7,465
    Otomax: 5,155

    Mizah:

    Ekşi Sözlük: 4,697
    Gırgır: 4,208
    Fırt: 3,149

    http://www.otomobilgazetesi.com/haberoku.asp?id=1190 sitesinden alıntıdır.
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  7. #27
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    12 şubat 2006 tarihinde eklendi...
    Organları arasında asimetri olanlar daha saldırgan




    Bilim adamları, el, parmak, ayak, kulak gibi organları arasında büyük fark bulunanların daha saldırgan olduklarını bildirdi.

    ABD'de Ohio Üniversitesi'nden bilim adamları, Türk bilim adamı Zeynep Benderlioğlu başkanlığında yaptıkları araştırmada, organlar arasındaki asimetri ile insanların saldırganlık eğilimleri arasında ilişki olduğunu tespit etti.

    Araştırmaya göre, parmakları, iki ayağı veya iki kulağı birbirinden büyüklük ve şekil olarak çok farklı olan insanlar, tahrik edildiklerinde daha saldırgan oluyor.

    Organlar arasındaki simetrinin doğrudan insanı saldırgan yapmadığını belirten Benderlioğlu, hamilelikte anne karnındaki bebeğin organlarının asimetrik şekilde gelişmesine neden olan, alkol, sigara kullanımı gibi etkenlerin, aynı zamanda merkezi sinir sistemini de
    etkilediğini ve bu şekilde kişinin ileride daha saldırgan olmasına neden olduğunu bildirdi.

    Araştırmada, kadın ve erkeklerdeki saldırganlık eğiliminin farklı olduğu da gözlendi.

    Buna göre, tahrik olmadığı hallerde erkekler kadınlardan daha saldırgan. Ancak tahrik söz konusu olduğunda bu fark ortadan kalkıyor, kadınlar ya erkekler kadar saldırgan ya da daha saldırgan oluyor.
    www.mynet.com
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  8. #28
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    13 şubat 2006 tarihinde eklendi...
    Komik Haberler Serisi 1


    Artık Onun da Sevgilisi Var! (Gerçek Haber) (30.06.2004)
    Mattel şirketi, Barbie’nin yeni erkek arkadaşı Blaine’in ABD’de Ağustos ayında 14,99 dolardan satışa sunulacağını açıkladı. “Bronz tenli Blaine’in sörf yapmayı Hawai’de öğrendiğini, ardından California’ya taşındığını ve en sevdiği yemeğin pizza olduğunu” belirten şirket, “Ken’in artık Barbie’nin sadece arkadaşı olacağını” duyurdu. Kaynak:ntvmsnbc.com

    --------------------------------------------------------------------------------

    Misilleme (Gerçek Haber) (01/06/2004)
    Gece geç saatlerde Boğaz Köprüsü’ne giden bir grup GS taraftarı dev boyutlardaki Fenerbahçe bayrağını boğazın sularına bıraktı. 2001-2002 sezonunda gelen şampiyonluğun ardından Boğaz Köprüsü’ne astıkları dev boyutlardaki Galatasaray bayrağının Fenerbahçeliler tarafından indirilmesini unutmayan Sarı - Kırmızılılar, önceki gece benzer bir operasyon düzenledi. Gece geç saatlerde Boğaz Köprüsü’ne giden GS taraftarı , dev boyutlardaki Fenerbahçe bayrağını boğazın sularına bıraktı. Videoyu indirmek için tıklayın. Kaynak:Tekbuyuk.com

    --------------------------------------------------------------------------------

    Gözü Açık Gitmedi! (Gerçek Haber) (22/05/2004)
    Japon nine, dünyanın en yüksek zirvesi Everest’e tırmanmayı başardıktan sonra öldü. Tur şirketinin verdiği bilgiye göre, 63 yaşındaki Shoko Ota, rehber ve bir başka dağcı ile birlikte dün zirveye ulaştı. Ancak inişe geçildiğinde Ota hareket edemez hale geldi ve zirveden 350 metre aşağıda kendinden geçti. Grup lideri, Ota’nın nefes almadığını ve nabzının durduğunu saptayarak, uydu telefonuyla acentenin Tokyo bürosuna haber verdi. Ota’nın ölüm nedeni konusunda bilgi verilmedi. Kaynak:ntvmsnbc.com

    --------------------------------------------------------------------------------

    Akçaabat Köftesine’ Tescil (Gerçek Haber) (22/05/2004)
    Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde “Akçaabat Köftesini Tanıtım ve Standartlarını Koruma Derneği” kuran köfte ustaları, daha önce TSE belgesi aldıkları köfteye bu kez tescil istiyorlar. Şato Köfte Salonu İşletmecisi Ali Çabuk, yöresel özellik taşıyan Akçaabat köftesinin tescili için önümüzdeki ay, Sanayi ve Ticaret ile Tarım ve Köyişleri Bakanlıklarına müracaat edeceklerini belirtti. Kaynak:ntvmsnbc.com

    --------------------------------------------------------------------------------

    Gizli Numara (06/05/2004)
    Dün akşam saatlerinde Çorum'da yaşanan bir olay duyanlara 'bu kadar olur' dedirtti. Lise öğrencisi C.S. telefonunu aldı eline başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya. Son kişiyide çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi. Aradan 2 saat geçmesine rağmen bir tane bile çağrı gelmemişti. C.S. hıçkırıklar içinde demek bu koca dünyada bir tane arkadaşım bile yok, artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı diyerek evdeki tüm sarımsak ve soğanları(yaklaşık 2 çuval) yiyerek intihar etti. C.S. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından C.S.'nin telefonunu inceleyen polisler telefon ayarlarından numaranın gizlendiğini tespit ettiler. Polisler faili ya da failleri arıyor. Belkide bu caniler aramızda dolaşıyor olabilir!

    --------------------------------------------------------------------------------

    Esnedi, ünlü oldu (Gerçek Haber) (01/05/2004)
    ABD Başkanı George Bush için düzenlenen bir toplantının görüntülerinde sürekli esneyen, kafasını sallayan ve uyuklayan bir çocuk, tüm ABD’nin ilgisini çekti. CBS televizyonunda David Letterman’ın geç saatlerde yayımlanan “Late Show” adlı programında gösterildikten sonra tüm ülkenin ilgisini çeken çocuğun, Florida’nın Orange İlçe Başkanı Rich Crotty’nin oğlu olduğu ortaya çıktı. Kaynak:ntvmsnbc.com

    --------------------------------------------------------------------------------

    'Çakır' İçin Saygı Duruşu (Gerçek Haber) (17/04/2004)
    “Kurtlar Vadisi” dizisinin kahramanı Çakır’ın ölümü nedeniyle, Adapazarı’ndaki bir halı saha turnuvasında saygı duruşu yapıldı. Adapazarı’nda, Kurtlar Vadisi adlı diziden etkilenen bir grup, dizinin adını alarak katıldıkları futbol turnuvasında, dizinin kahramanı Çakır için saygı duruşunda bulunarak, yönetmeni protesto ettiler. Kaynak:ntvmsnbc.com

    --------------------------------------------------------------------------------

    Canlı Yayında... (Gerçek Haber) (11/03/2004)
    Trabzon'da yerel Akça Televizyonu'nda haftada bir yayınlanan ‘‘Müzik Ziyafeti' programını hazırlayan mahalli sanatçı İsa İlhan, geçen haftaki programında Temel fıkralarını aratmayan bir sürprizle karşılaştı. Her programında olduğu gibi izleyici istekleri almaya başlayan İlhan, canlı telefon bağlantıları yapmaya başladı. Bir kaç telefondan sonra bir bağlantı daha yapan ve türkü isteği almayı bekleyen İlhan, ‘‘İsa abi, ben sizin mahalledeki tüpçü Rıfat. İstediğin tüpü eve götürdük fakat patron, ‘veresiye olmaz, parasını alın' dedi. Şimdi dükkándayız. Televizyonda seni görünce bunu söylemek için aradım’’ sözlerini duyunca şoke oldu. Neye uğradığını şaşıran İsa İlhan programa beş dakika reklam arası verdi. Kaynak:hurriyetim.com

    --------------------------------------------------------------------------------

    Bilmeden Rekor Kırdı (08/03/2004)
    Urfa'da çocukluğunu yaşayamadığını düşünen Kazım Laleli, yaşamadığım şeyleri yaşamam için hala şansım var, diyerek bakkala koştu. Bakkalcı amca bana bir lolipop, diyen Laleli lolipopun nasıl yeneceğini bilmediği için direk yutmaya kalktı. Müşterisinin nefes alamadığını gören bakkal sahibi önce gazetecileri sonra da ambulansı çağırdı. Olayın ilginç yanı ise Laleli'nin bu olay sırasında en uzun süreli nefes tutma rekoru ile Guiness'e girmesiydi.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Camide Cep Yasağı (Gerçek Haber) (18/1/2004)
    Bazı kentlerden sonra Osmaniye'de de camilere cep telefonu ile girmek yasaklandı. Osmaniye Müftüsü Şaban İşlek, ‘‘Allah ile kul arasına cep telefonu sokmayın. Hiç olmazsa ibadet sırasında kapsama alanının dışında kalın’’ dedi. Camilerde çalan cep telefonlarının manevi havayı olumsuz etkilediğini, cuma namazında cep telefonu yasağının hutbe konusu olacağını da belirten Müftü Şaban İşlek şöyle dedi: ‘‘Teknolojik gelişmeden yararlanalım ama insanlarımızı rahatsız etmeden.’’ (kaynak : "hurriyetim.com")

    --------------------------------------------------------------------------------

    Sigara Sevdasına... (11/10/2003)
    Bugün Karabük'te akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı. Emekliliğine 1 yıl kalan demir çelik fabrikası işçisi Demir Ören çok trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Her Ramazan olduğu gibi iftarı fabrikada yapmak zorunda kalan Ören yemeğin ardından bir sigara içmek istedi. Sigarasını yakmak için bir türlü ateş bulamayan talihsiz adam 600 tonluk press makinesinin arasından emeklemek suretiyle geçerek, ucundaki 2450 santigratlık fırında sigarasını yakmaya çalıştı ve hayatını yanarak kaybetti. Olayı duyan ailesi sinir krizleri geçirdi. Demir Ören'in küçük kızının gazetecilere "ben ona sigara içme, sigaraya vereceğin paraya git bana lolipop al dedim" şeklindeki sözleri gazeteciler arasına duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Kilo ile Cep Telefonu (Gerçek Haber) (10/9/2003)
    Mersin'de bir esnaf, kilo ile cep telefonu satışı başlattı. Dükkânında cep telefonu satan Kasım Ekinci, işyerine astığı afişle ''Kilo ile cep telefonu satışı''nın başladığını duyurdu. Ekinci bu kampanyadan sonra satışlarının patladığını söyledi.
    Amacının herkesin çağın teknolojik imkanından yararlanmasını sağlamak olduğunu belirten Ekinci, ''Herkes cep telefonu sahibi olsun istiyorum. Satışlardan memnunum adeta patlama oldu'' dedi. Ekinci, elinde bulunan belirli marka telefonları gramını 1 milyon 960 bin liradan sattığını ifade ederek, ''Vatandaş büyük ilgi gösteriyor. Oldukça dikkati çektik. İnsanlar arkadaşlarıyla veya akrabalarıyla birlikte oluyor ve gelip kiloyla telefon alıyorlar'' şeklinde konuştu.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Cimbom -bom- (10/5/2003)
    "Galatasaray'da neler oluyor" adlı sempozyuma spor adamları yoğun ilgi gösterdi. Sempozyuma konuşmacı olarak katılan ünlü spor yazarı Yılmaz YAZYAZ konuşmasında Fatih TERİM'i eleştirirken Fatih TERİM söz hakkı alarak her zamanki gibi eleştirilerin altında kalmadı. Sempozyumda ilgi çeken bir başka olay ise Başkan CANAYDIN'ın konuşmalar sırasında uyuması ve "nee Sebat yendi mi, hemen başkanı bulup tebrik etmeliyim" şeklinde sayıklamasıydı.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Sakar Bush (9/18/2003)
    ABD Başkanı Bush dün, eski sakarlıklarına bir yenisini daha ekledi. Bush arabasıyla New York sokaklarında gezerken sürücü koltuğunun ayarını yapmak istedi. Koltuk birden geriye doğru kayınca Bush aracın kontrolünü kaybetti. Araç yolda geçmekte olan Afganistan'lı bir hamile bayana, Irak'lı bir çocuğa ve birçok araca çarparak durabildi. Kazanın bilançosu: 3 ölü mağlesef Bush hala yaşıyor.
    Teşekkürler TÜBİTAK (Gerçek Haber) (8/27/2003)
    Kandilli Rasathanesi yetkilisi Dr. Tamer Ataç, TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi’nin Mars görüntülerini internetten canlı olarak yayınlanacağını belirtti. Bu açıklamanın üzerine http://www.tug.tubitak.gov.tr/ adresine Mars'ı teleskoptan canlı olarak izlemek umuduyla giren ziyaretçiler mağlesef amaçlarına ulaşamadılar. Çünkü sitede aynen şöyle yazıyordu : "İnternetten Naklen Yayın: WEB sunucumuz Mars Gezegeni'ni canlı olarak izlemek isteyenlerin yoğun talebi nedeniyle 26 Ağustos 2003 gecesi kilitlendi!!!". Teşekkürler TÜBİTAK...

    --------------------------------------------------------------------------------

    Dönerek Öldüler (8/3/2003)
    Bugün Ankara Gençlik Parkı'nda yaşanan bir olay Türkiye'yi hayretler içinde bıraktı. Luna Parkın 2 kafadar gece bekçisi Hasan Yanbasan ve Memduh Düzkoşan, park kapandıktan sonra, dönen salıncaklara binmeye karar verdiler. 2 kafadar seans süresini ayarlamayı unutunca, bütün gece dönen salıncaklarda dönerek hayatlarını kaybettiler.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Sinek İlacı Öldürdü (8/1/2003)
    Bugün sabah saatlerinde Tekirdağ'da yaşanan bir olay Hoşer ailesini yasa boğdu. Sinan Hoşer işe gitmek üzere yola çıkmıştı. Yolda esnerken ağzına bir sinek kaçan talihsiz adam hemen soluğu eczanede aldı. Sinan Hoşer sineğin midesinde hala canlı olduğunu düşünerek eczaneden aldığı sinek ilacını ağızına sıktı. Zehirlenen talihsiz adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz adamın oğlu E.H. olayın ardından "sineklerin kökünü kazıyacağım" diyerek intikam yeminleri etti.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Kadrolaşma (6/5/2003)
    İktidar, kadrolaşma iddialarını yalanlayadursun, Adana'daki bir olay ortalığı karıştırdı. İstanbul milletvekili Veli KIL'ın amca oğlunun ricasını kıramadığından dolayı hala oğlunun biricik evladını çalıştığı Adana adliyesinin hizmetlilik görevinden, baş hizmetlilik görevine getirilmesi için Bakan Baki ANAOĞLU'na SMS gönderdiği iddiları ortaya atıldı. İddialar üzerine Bakan ANAOĞLU, "böyle bir şey yoktur, olsada bilinemez, bilinsede devlet sırrıdır; açıklanamaz" dedi.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Eurovision (5/25/2003)
    Eurovision'da temsilcilerimiz(!) katıldıkları İngilizce şarkı ile birinci olmayı başardı. TRT yetkilisi konu ile ilgili olarak: "Çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Allah kısmet ederse seneyede Japonca bir şarkıyla katılmayı düşünüyoruz." dedi.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Ne Olucam Demeli (21/02/2003)
    Medyum Kehanettin, "ne oldum değil ne olacağım demeli" sözünün sanıldığı gibi atasözü olmadığını bu sözü kendisinin söylediğini iddia etti. Konuyu derinlemesine araştıran KHA muhabirleri Türk Dil Kurumu ile görüşmek istedi fakat binadan içeri bile alınmadılar. Bu durumu özgür basına saldırı olarak görüyor ve kınıyoruz...

    --------------------------------------------------------------------------------

    Türk Doktorları (07/02/2003)
    Dün yapılan operasyonla Ajda Pekkan'ın alnı ensesine ulaştı. Operasyonu gerçekleştiren Türk doktor Mehmet GEREN konuyla ilgili olarak "Bu estetik dünyasında görülmemiş bir başarıdır. Böyle bir başarıya ulaştığım için ne kadar övünsem az. Artık Türk doktorlarda dünya çapında başarılara imza atıyor" dedi.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Uzaylılar... (31/12/2002)
    NASA 'dan yapılan açıklamaya göre uzaylılarla ilk bağlantı kuruldu. Uzaylıların NASA 'da temizlik görevlisi olarak çalışan Hasan Karabasan isimli Türk 'ü cep telefonundan aradıkları bildirdi.

    --------------------------------------------------------------------------------

    İndirim! (11/9/2002)
    KHA 'dan alınan verilere göre İstanbul ve Ankara başta olmak üzere tüm büyük şehirlerimizde indirim yazan vitrinler bayanlara mıknatıs etkisi yapıyor. Şu anda milyonlarca kadın vitrinlere yapışmış durumda. Emniyet müdürü konu ile ilgili olarak ; kurtarma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı ve bayanların evlerinden dışarı çıkmamalarını istedi.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Cem Uzan Fena Uçtu... (29.10.2002)
    Genç Parti Genl. Bşk. Cem Uzan üniversite sınavını kaldıracağını ve ders kitaplarını bedava dağıtacağını açıkladıktan sonra şimdide bir koskoca başkent denizsiz olmaz deyip Ankara'ya deniz getireciğini açıkladı..


    http://www.komsu.net/mizah/komikhaberler.htm sitesinden alıntı yapılmıştır...
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  9. #29
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    -Bugun 2 tane yolluyorum yarın olmayabilirim...
    14 şubat 2006 tarihinde eklendi....
    Reha Muhtar Klasikleri

    Bir yüzücü 350 tonluk bir gemiyi çekmiştir. Muhtar sorar:
    - Nasıl çekiyorsunuz gemiyi?
    - İnanç meselesi. İçinizde bunu hissetmeniz gerekir.
    - Neyi hissetmem gerekir? Gemiyi mi?

    --------------------------------------------------------------------------------

    Muhtar bazen anlamakta zorlanır:
    -Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyfendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum?

    --------------------------------------------------------------------------------

    Dağcılar donmak üzereyken kurtarılmıştır ve Muhtar oldukça kısa ama bütün merak ettiklerimiz soruların cevabı niteğinde bir soru sorar:
    -Soğuk muydu?

    --------------------------------------------------------------------------------

    İtalya muhabiri Muhtar'a bildiriyor:
    - İtalyanlar Fatih Terim'e kurtarıcı anlamında 'Salvatore' diyorlar...
    - Yani O'na kurtarıcı diyorlar, öyle mi?
    - Evet. 'Salvatore' diyorlar...
    ..Ve Muhtar, her zaman anlama zorluğu çeken biz izleyicilere olayı açıklar:
    - Gördügünüz gibi sayın seyirciler... İtalyanlar Fatih Terim'e kurtarıcı anlamında 'Matador' diyorlar...

    --------------------------------------------------------------------------------

    Muhtar cenaze haberi verir:
    -Salı günü kılınacak cuma namazından sonra defnedilecek cenaze...

    --------------------------------------------------------------------------------

    Adam karısını boğarak öldürmüştür. Muhtar'ın ilk sözü:
    - Efenim başınız sağolsun...

    --------------------------------------------------------------------------------

    Alparslan Türkes'in cenaze töreni. Muhtar anlatır:
    - Cenaze töreninde sayıları onbinin üzerinde yedibin güvenlik görevlisi vardı...

    --------------------------------------------------------------------------------

    Kadın bıçaklanmıştır. Muhtar canlı yayında gerçeklerin peşindedir:
    -Sizi öldürebildi mi efenim?

    --------------------------------------------------------------------------------

    Mahkumlar tünel kazarak kaçar.. Muhtar sorar :
    - Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar?

    --------------------------------------------------------------------------------

    Bir okul müdürü cinsel tacizle suçlanır...
    - Sen benim sözümü bile kestiğine göre kim bilir daha neler yapmışsındır.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Harika Avci kürtaj yaptırmıştır.
    - Peki, bebek şimdi nerede?

    --------------------------------------------------------------------------------

    Reha Muhtar, canlı yayında Hamdi Bey'le konuşuyor.
    - Sayın Hamdi Bey iyi aksamlar efendim. Sizin adınız Hamdi midir, efendim?
    - Evet Hamdi, Reha Bey..
    - Hamdi diyorsun.
    - Hamdi diyorum çünkü nüfus kağıdımda öyle yazıyor.
    - Ben nüfus kağıdınızı sormuyorum efendim. Sana soruyorum: Sizin sahte olmayan isminiz nedir?
    - Hamdi.
    - Yani sahte olmayan isminiz Hamdi diyorsunuz. Peki sahte olan isminiz hangisi?
    - Benim sahte olan bir ismim yok!
    - Ama demin sahte olmayan ismim Hamdi dediniz. Demek ki bir de sahte isminiz var. Size Yeşil diyorlar efendim. Siz Yeşil misiniz?
    - Hayır Yeşil değilim.
    - Öyleyse size niye Yeşil diyorlar?
    - Bana Yeşil demiyorlar. Hamdi diyorlar.
    - Yani inkar ediyorsunuz. Sükut ikrardan gelir Hamdi.
    - Ben sükut etmiyorum, konuşuyorum ve Yeşil değilim diyorum.
    - Yeşil değilim dediniz ama mosmor oldunuz. Bakıyorum şimdi de kızarıyorsun. Niye sarardın Hamdi?
    - Ne oldu Hamdi Bey? Bir tuhaf görünüyorsunuz?
    - Galiba delirdim. Bana bir doktor lütfen!
    - Geçmiş olsun, Hamdi Bey. Size acil şifalar diliyorum.

    İyi Günler Türkiye, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa...
    http://www.siberportal.com/komik_yazilar.asp sitesinden alıntı yapılmıştır...
    -------------------------------------------------------------
    Azeri Televizyonunda Kupa Maçı Maçın İlk Yarısı :
    -Hollandalı Overmars'ın zerbesini(şutunu) kapıcı (kaleci) Taffarel son anda defedebildi.
    -4 degge (dakika) sonra Overmars'ın kapuya (kaleye) vurduğu zerbe, kapunun yanından geçer.
    -Arif kapıcıyla (kaleciyle) karşı karşıya kalır ; kapuya vurduğu zerve, kapunun yanından geçer.
    -İlk yari golsüz sona eriy.

    Maçın İkinci Yarısı :
    -Cim-Bom 2'inci sehire (yarıya) de hücümlarla başliyir. Hakan Şükür kapu direğine vurur, kapu direği Arsenal'i golden klas eder. (kurtarır)
    -50'nci deggede Andre, sol cinahtan ilerlir, zerbesi kapunun üstünden geçer.
    -70'nci degge... Brezilyalı Caponi'nin zerbesini sieman dergeder (kurtarır).
    -81'inci degge... Okan'ın zerbesi mudafiyatçılar (defans oyuncuları) tarafından uzaklaştırılır.

    Uzatma Dakikaları :
    -Oyunun esas vaktinde hesap açılmadı. Hakim, galibi muayyen etmek için 30 degge teyin edir. Kızıl top (altın gol) prensibi kulveda olur.
    -Karpak Maradonası Ruminyalı Hagi ile arsenal kapitani adams arasında mukayese başverir.
    -Henri'nin zerbesi... Ve Taffarel Galatasaray' yüz faizlik (yüzde yüzlük) golden klas eder.

    Penaltılar :
    -Son noktayı Rumenyali Popescu vurur ve Galatasaray, 4-1 hesabıyla 11 metrelik zerbelerle Arsenal'i UEFA Kubokunun (Kupası) finalinde mağlubite uğratır.
    -Galatasaray hem Türkiye Kubokunu kazandı, hem Türkiye Campiyonu oldu.
    -Tebrisler Galatasaray...


    http://www.siberportal.com/komikoku.asp?id=49 sitesinden alıntıdır..
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  10. #30
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    16 Şubat 2006 tarihinde eklendi...
    Sarışınlar...

    Sevgiliniz çok güzel bir sarışındı ve sizden ayrılmak istediğini söyledi. Boşverin... Aşağıdaki yazıyı okuyun, rahatlayın...


    İki sarışın, anahtarı içeride unuttukları için arabanın kapısını telle açmaya çalışırlar. Biri diğerine :
    - Çabuk ol, yağmur başladı, ıslanıyorum" der. Diğeri bunun üzerine :
    - Aptal sarışın dedikleri bu olsa gerek... Ne fark eder? İçerde de ıslanacaksın...
    - Aaa hakkaten yaa. Bizim arabanın üstü açık...
    Yerde 1000$ var önce kim kapar?
    1) Süpermen 2) Akıllı Sarışın 3) Aptal Sarışın
    Cevap: Hiçbiri... İlk ikisi hayal ürünüdür, aptal sarışın ise parayı ezilmiş sakız zanneder ve almaz.
    Sarışının biri, elektrikler kesilince yürüyen merdivende 6 saat mahsur kalmış.
    Sarışın bir pizza ısmarlar. Pizzacı sorar: "6 parçayamı böleyim, 8 parçaya mı?" Sarışın : "6'ya böl sekiz parçayı bitiremem".
    Sarışına arabanın sinyalinin yanıp yanmadığını sorduğunuz zaman nasıl cevap verir?
    Cevap: - Yanıyor, söndü, yandı, söndü, yandı, söndü...
    Sarışınlar neden "11" sayısını yazamaz?
    Cevap: Hangi 1'i önce yazması gerektiğini karar veremediği için...
    Pazar sabahı sarışının gülmesini nasıl sağlarsınız?
    Cevap: Cuma akşamından bir fıkra anlatarak.
    Sarışınlar kuşu nasıl öldürmeye çalışır?
    Cevap: Balkondan aşağı atarak.
    Sarışınlar balığı nasıl öldürürler?
    Cevap: Suda boğarak...
    Saçını siyaha boyatan sarışına ne denir?
    Cevap: Yapay zeka
    Beyninin yarısı olmayan sarışına ne denir?
    Cevap: Zaten bir işe yaramıyordu...
    Bir sarışının bir başka sarışının kulağına üflemesine ne denir?
    Cevap: Bilgi transferi
    Kömürlükteki iskelete ne denir?
    Cevap: Geçen yılın sarışınlar arası saklambaç turnuvası şampiyonu...
    Sarışına kazaların %90'ının evde olduğunu söylerseniz ne yapar?
    Cevap: Hemen taşınır.
    Sarışının en çok söylediği cümle nedir?
    Cevap: Ay bilemiyorum...
    Doktor sarışına hamile olduğunu söyleyince, sarışın neder?
    Cevap: Benden olduğuna emin misin?
    Zeki bir sarışın nedir?
    Cevap: Çelişki.
    Sarışının beyin hücresi nasıl olur?
    Cevap: Yalnız...
    İki beyin hücresi olan sarışına ne denir?
    Cevap: Gebe
    Faksın bir sarışın tarafından yollandığını nasıl anlarsınız?
    Cevap: Üstündeki puldan
    Bir sarışını susturmak için ne yapmalı?
    Cevap: Ne düşünüyorsun? diye sormalı.
    Sarısın ile bir saksı balkondan düşerse önce hangisi yere varır?
    Cevap: Saksı!!! Çünkü sarışın arada durup yolu sorar.
    Sarışının gözlerinin parlaması için ne yapmalı?
    Cevap: Kulağına fener tutmalı.
    Sarışının beyni nasıl yıkanır?
    Cevap:Bir damla su ile.
    Bir sarışının beyin hücresi neden ölür?
    Cevap: Yalnızlıktan.
    Zekasının %90'ını kaybetmiş sarışına ne denir?
    Cevap: Boşanmış.
    Bir sarışını saatlerce nasıl oyalarsınız?
    Cevap: Elinin iki tarafınada ters çevir yazılı bir kağıt tutuşturarak.
    Sarışın çivi çakarken parmağını niye çivinin üstüne koyar?
    Cevap: Çıkan sese dayanamadığı için.
    Aynanın karşısında gözlerini kapatmış duran sarışın ne yapıyor?
    Cevap: Uyurken nasıl göründüğüne bakıyor.
    Sarışının gözlerine derin derin bakınca ne görürsünüz?
    Cevap: Yerine, beyninin olması gereken boşluğu.

    http://www.siberportal.com/komikoku.asp?id=21 sitesinden alıntıdır...
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  11. #31
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    17 Şubat 2006 tarihinde eklendi...
    Atasözlerimizdeki Tezatlar


    Güzel Türkçemiz o kadar zengin ki hemen hemen yaşadığımız her olayın ardından “ee atalarımız boşuna dememiş” ile başlayan bir atasözü kondurabiliyoruz. Peki atalarımız bizim yaşadığımız olayları önceden biliyorlar mıydı? Cevabı çok basit. Hayır… Onların yaptığı tek şey yaşayabileceğimiz her olayın ardından bize öğüt verici birkaç anı bırakmaktı. Hal böyle olunca ortaya birbiriyle çelişen olayların doğurduğu birbiriyle çelişen atasözleri ortaya çıkmış. İşte böylece her olaya uydurabileceğimiz bir atasözü bulabiliyoruz. Eee hakikaten atalarımız işlerini biliyorlarmış… İşte size birkaç tane örnek…


    Damlaya damlaya göl olur. / Taşıma suyla değirmen dönmez.
    İyi insan lafın üstüne gelir. / İti an çomağı hazırla…
    Bir elin nesi var iki elin sesi var. / Nerde çokluk orda …luk.
    Fazla mal göz çıkarmaz. / Azıcık aşım ağrısız başım…
    Kervan yolda düzelir. / Balık baştan kokar.
    Söz gümüşse,sükut altındır. / Sükut ikrardan gelir.
    Harama uçkur çözülmez. / Güzele bakmak sevaptır.
    İki gönül bir olunca samanlık seyran olur. / İki çıplak bir hamama yakışır.
    Bülbülün çektiği dili belası… / Bilmemek ayıp değil öğrenmemek (sormamak) ayıp.
    Eşeğe altın semer vursan, eşek yine eşektir. / Ye kürküm ye…
    Eğri otur doğru konuş… / Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
    Düşenin dostu olmaz. / Dost kara günde belli olur.
    Ava giden avlanır. / Atın ölümü arpadan olsun.
    Erken kalkan yol alır. / Acele işe şeytan karışır.
    Birlikten kuvvet doğar. / Körler, sağırlar; birbirlerini ağırlar.
    Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. / Lafla peynir gemisi yürümez.
    Gün ola harman ola… / Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.
    Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol. / Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma.
    İyilik yap denize at. / Merhametten maraz doğar.
    Zararın neresinden dönülse kardır. / Gelen gideni aratır.
    Yüzü güzel olanın huyu da güzel olur. / Yüzü güzel olanı değil huyu güzel olanı sev.
    Akıl akıldan üstündür. / Aklın yolu birdir.
    El elden üstündür. / Alet işler el övünür.
    Acı patlıcanı kırağı çalmaz. / Kurunun yanında yaş da yanar.
    Zorla güzellik olmaz. / Zora dağlar dayanmaz.
    Öfke baldan tatlıdır. / Öfke ile kalkan zararla oturur.
    İşleyen demir ışıldar. / İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur.
    Fazla mal göz çıkarmaz. / Azı karar çoğu zarar.
    İnsanın kıymetini insan bilir. / İnsanoğlu çiğ süt emmiş.
    Anasına bak kızını al, kenarına bak bezini al. / Beş parmağın beşi birbirine benzemez.
    Olmaz olmaz deme… / İş olacağına varır.
    Eski dost düşman olmaz. / Güvenme dostuna saman doldurur postuna..
    Harama el uzatılmaz. / Üzümü ye bağını sorma…

    http://www.siberportal.com/komikoku.asp?id=6 sitesinden alıntıdır..
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  12. #32
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    18 Şubat 2006 tarihinde eklendi...
    Gereksiz Bilgiler

    1. Suudi Arabistan'da bir kadın kocasına kahve yapmazsa bu boşanma nedenidir.

    2. Bir kopekbalığı 100 milyon damla deniz suyu içindeki bir damla kanı hissedebilir.

    3. Bir fare bir deveye oranla daha uzun süre susuzluğa dayanabilir.

    4. Insan midesi 2 haftada bir iç zarını yenilemek zorundadır, aksi halde kendi kendini sindirir.

    5. "İ" harfinin üzerindeki noktaya İngilizler "Dedikodu" derler.

    6. Bir bardak taze şampanyanın icine bir kuru üzum atarsanız üzüm asansor gibi bardağın altından üstune üstunden altına sürekli dolaşır.

    7. Eğer ağzımıza attığımız bir şeye tükürüğümüz değmese onun tadını anlayamayız.

    8. Zurafa kulağını 53 santim uzunluğundaki dili ile temizler.

    9. Mc Donalds'in karının %40'ı çocuk menüsü satışından gelir.

    10. Her insanin dilinin izi de parmak izi gibi farklıdır.

    11. Tarihi film Ben Hur'da çekim ekibinin farketmedigi kırmızı bir otomobil görünür.

    12. Einstein 9 yasına kadar düzgün konuşamamıştır. Ailesi onun özürlü olduğunu düşünmüştür.

    13. Hergün doğan çocukların ortalama 12'si yanlış anne babaya verilmektedir.

    14. Kağit para sanıldığı gibi kağıttan değil pamuktan yapılır. 1950'den önce kenevir, ağac kabuğu ve marijuana yaprağı kullanılarak yapılırdı.

    15. Çikolatanın köpekleri öldürdüğü doğrudur. Onların kalbine ve sinir sistemine zarar verir. Yarım kilo kadar çikolata kuçuk bir kopeği öldürebilir.

    16. Birçok ruj ceşidi balık pulu içerir.

    17. Katil balinalar köpek balıklarının midesine alttan torpil gibi vurarak onları öldürür.

    18. Ketcap 1830'lu yıllarda ilaç olarak satılırdı

    http://www.siberportal.com/komikoku.asp?id=53 sitesinden alıntı yapılmıştır...
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  13. #33
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    19 Şubat 2006 tarihinde eklendi...
    Delikanlı Adamın İnternet Lugatı

    Internet
    Abi resimler var, yazılar var, aradığın herşeyi buluyormuşsun. Yani ben daha bulamıyorum ama söylüyorum buluyorlar. Tofaş'ın bile sayfası var. Bi de bunun denizde yapılası varmış,sörf, mörf bişi, onu da araştırıyorum.

    * www
    Bunlar her gördükleri yere www yazıyorlar. Bir bilgisayar görür görmez hemen bu ecnebi harfe 3 kere basın.Beni utandırmayın.

    * Nikneym
    Alemde bi yamukluk olmasın diye kendilerine takma isim alıyolar. Gazoz Ömer'in gazoz'u, Patinaj Ali'nin patinajı gibi.Bize yakışmazzz, ben "Davut".

    * Çet
    Şimdi burada bir sürü aklı evel birbiriyle tanışıp saatlerce geyik yapıyorlar, yengelerle tanışıyorlar, bi nevi muhallebici yani.

    * Site
    Bildiğiniz site işte uzatmayın.

    * Tıklamak
    Abi laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tıkla, buraya tıkla. Erkek adam tıklamaz. Ne öyle tık tık.

    * Aysikü
    Çet'te tanıştığımız yengelerimizle konuşmak için icad edilmiş. İyi alet de, ne o öyle papatya ayağı?

    * Davlod (indirmek)
    Bakmayın kızıyorum ama habire "şunu indirdim, bunu indirdim" diyip duruyolar. Henüz bi vukuatlarına şahit olmadım ama..

    * imeyl
    Posta kutusu gibi bir yer. Ama pek işe yaramıyo. 10 gün önce bizim memlekete bi mektup attım bununla hala almamışlar.

    * Hit
    Bu kesin İngilizce'dir dedim. Açtım sözlüğü baktım. Bu herifler dövüldükçe seviniyorlar.

    http://www.siberportal.com/komikoku.asp?id=52 sitesinden alıntıdır...
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  14. #34
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    20 Şubat 2006 tarihinde eklenmiştir....
    Meftaların Son Sözleri
    - Lan olum Rus ruleti öyle mi oynanır dur da göstereyim.
    - Teker teker gelin layn...
    - Sevgilim, abin bizi böyle görse ne yapardı?
    - Korkma, bu tünelden yıllardr tren geçmiyor...
    - Abi çevremizde fazla polis yok, teslim olmayalım, kaçalım abi...
    - Geeel, geeel, sağ yap gel.
    - Abi çok seri bi araba bu yaaa...
    - Demek piranha dedikleri şey bu. Hiho, bak Hulusi abi bıyıkları ile oynuyom bi şey olmuyo.
    - O irmikleri neden aldın Nurhan, helva mı yapıcan? Niye?
    - Burası Fener tribünü değil mi?
    - Bah bah bah hala uzunlarla geliyo...
    - Müjdemi isterim Turhan abi bi kızın daha oldu.
    - Ordular ileri... Allah, allah, allah, allah...
    - Kim bekler lan yeşilin yanmasını?!
    - Bekle Cemşit abi ben bi dalıp çıkıcam.
    - Hala karlı gösteriyor mu hanım?
    - Elektrikçiye ne gerek var canım, ben hallederim.
    - Gel abi burası boyu geçmiyo.
    - Vakkas abi. Senin için öyle böyle diyorlar, doğru mu?
    - Hihoha... Bak gelen şey köpekbalığına ne kadar da benziyor.
    - Rasim abi, kafesin kapısı kapalı değil mi?
    - Baba... Ben hamileyim.
    - Yapma Satılmış abi, şeytan doldurur.
    - Bu külüstür essahtan 200 yapıyor mu?
    - Semra'cığım bak arabanın ibresi 200'ü gösteriyor.
    - Ben öldükten sonra tablolarım çok para edecek Ayşegül..
    - Boğaza gelip temiz hava almayı iyi akıl ettik... Çocuğum oynama şu arabanın el freniyle...
    - Doktora neyim gerek yok. Beni üfürükçü Sabit hocaya götürün.
    - Ohooo doktorun her dediğini yapsak açlıktan ölürüz birader. Hadi yeyin yeyin afiyet olsun...
    - Ulan, biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik be! İşimi bana mi öğretiyon, lavuk! Kes şu mavi teli!
    - Sayın seyirciler! Simdi en büyük numaraya geldik. Aslanın ağzını açıp, başımı içine sokuyorum.
    - Burası eskiden mayın tarlasıymış ama artık bi tane bile kalma...
    - Havlayarak üzerimize geliyor, çünkü bu cinsler çok insan canlısıdır.
    - Paraşütü en aşağıda ben açacağım.
    - Komutanım, pimini çektikten sonra kaça kadar sayıcaktık?
    - Olum bu mantarlar zehirli değil, bak ben nasıl yiyorum.
    - Amma keskin virajmış yav!!
    - Dikkat kaptanınız konuşuyor: Eşhedü en la ilahe illallah ... (Pilot Temel)
    - Önüne baksana lan! Ne çarpıyon omzuma?
    - Bu kadar korkma canım! Bu yılanların hepsinin zehirleri alınmış.
    - Uçağın pervanesini görüyon mu? O kadar hızlı dönüyo ki sankim dönmüyomuş gibi.
    - Kaplanlar da aynı kedi yavruları gibidir. Bak böyle gıdışından sevicen bak iyi bak...

    http://www.siberportal.com/komikoku.asp?id=50 sitesinden alıntıdır.
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  15. #35
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    21 Şubat 2006 tarihinde eklenmiştir.
    Türk İcatları

    Türk'lerin şüphesiz ki Dünya tarihini etkileyen sayısız buluşları var. İşte sizin için bu icatları araştırdık...


    Bitmeyen piknik tüpü
    Sigara cepli çorap
    Topuğu basık ayakkabı
    Köpüklü su musluğu ve şampuan konulan şofben
    Elektrik sayacı durduracağı
    Döner pişiren mikrodalga
    Laf atan korna
    Minibüs arkasından para uzatmak için şoförün yanına kadar uzanan demir
    Çok amaçlı anne terliği
    Kurban kesme makinesi
    Basamakta durana çarpmayan otomatik kapı
    Otobüste yan koltukta oturan kişinin gazetesini rahat bir şekilde okuma imkanı veren zoom'lu gözlük
    Düğmesine basıldığında 'dü-lüü' sesi veren akbil taklidi
    Ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak
    Polis kontrolünden 300 metre önce kendiliğinden takılan emniyet kemeri
    Radarı 1 km geriden algılayabilen cep telefonu
    Kapkaççılar için tasarlanmış elektirikli çanta

    Şimdilik bu kadar ama araştırmaya devam ediyoruz...

    http://www.siberportal.com/komikoku.asp?id=34 sitesinden alıntıdır.
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  16. #36
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    22 Şubat 2006 tarihinde eklenmiştir...
    Dizi Hataları

    ZOR HEDEF
    Dışı THY olan uçak içerde bir anda ONUR AIR 'e dönüşüyor.

    ÇİÇEK TAKSİ
    Dış çekimlerde Siena olan araçlar iç çekimlerde bir anda Şahin 'e dönüşüyor.

    AYRILSAK DA BERABERİZ
    Evdeki tüm eşyalar hacze uğruyor ve ev bomboş kalıyor. Ancak 2 insan bağrışırken evde tek bir yankı bile yok.

    SÜPER BABA
    Alim'in bilgisayarı varken yazılarını neden daktiloda yazıyor?
    Evin küçük kızı Mine elektrik süpürgesiyle evi temizlerken telefon çalıyor ve o da süpürgeyi kapatıyor. Ancak süpürgenin sesi bir anda kesiliyor. Sesin azalarak kesilmesi lazım.

    YILAN HİKAYESİ
    Yolda yapılan çatışmalara rağmen arabalara hiçbir şey olmuyor.
    Memoli araba sürerken devamlı cep telefonuyla konuşuyor. Yasak değil mi?
    Zeyno ile Erkan'ın küçükken ağaca yaptıkları kalp, büyüdüklerinde değişiyor.
    Rıza'ya yaptıkları baskında Kürşat, silahı bir tezgaha koyuyor. Almamasına rağmen bir sonraki sahnede silah hala onda.
    Ambulans yolda ilerliyor ve aracın içinden arka kapısını görüyoruz. Ancak yolun ışıkları, arka camın sağından soluna doğru yansıyor. Galiba ambulans yan yan gidiyor.
    Kürşat ve adamı otelin otoparkına iniyorlar. Sarı bir Seat'ı geçip önlerinde polisleri görüyorlar ve hemen polislere arkalarını dönüyorlar. Bu durumda Seat'ın önlerinde olması gerekir. Ama araba arkalarında ve polisler de o arabanın yanında.
    Memoli ile Cem, Galeria'nın bulunduğu sahilde konuşuyorlar. Memoli "Gel şurada Galeria var, gidip birşeyler yiyelim" diyerek Galeria'nın tam zıt tarafını gösteriyor.

    RUHSAR
    Dizinin ilk bölümlerinde Menkıbe Hanım'ın Mazhar için bulduğu Melek, sonraki bölümlerde Generation'da çalışan Şelale oluyor. Ayrıca markette çalışan biri de ilerleyen bölümlerde Generation'da çalışmaya başlıyor.
    Ruhsar'ın devamlı başvurduğu Gözüm Abla bilgisayarı sürekli "3, 4, 5, E, R" tuşlarıyla kontrol ediyor. Üstelik bu tuşlarla tüm alfabeyi de yazabiliyor. Ayrıca Gözüm Abla kapkalın olan defterden çok spesifik maddeleri içindekiler hiç bakmadan bile 2-3 sayfa çevirerek buluyor.

    REYTİNG HAMDİ
    Yarmagül'ün kullandığı dolmuşla, onun kız kardeşine asılan Takoz Selo'nun dolmuşu aynı. İkisinin de plakası 34 TZA 45.
    Yarmagül "Ağırlığınca Altın" yarışmasına hazırlanırken kız kardeşi şıklı soruları "Meydan Larousse"dan soruyor.
    Yarmagül'ün kullandığı dolmuşun rengi dışarıdan sarı ama içeriden beyaz.
    Ayrıca Yarmagül, şoför koltuğunda değil, bir arkada oturuyor ve elinde direksiyona hiç benzemeyen birşey tutuyor.

    EYVAH BABAM
    Ece ve arkadaşı Metin otoparka geliyorlar. Metin arabanın kilidini açarak biniyor fakat Ece'nin kapısı açılmıyor, Metin kapıyı içerden açıyor. Ancak arabada merkezi kilit olmadığı halde saldırganlar kilitli olan arka kapılardan içeri nasıl giriyorlar?

    İKİNCİ BAHAR
    Vakkas, oğlu Medet'in kafasını su dolu bir tencereye batırıyor. Ancak, kafası tencereye giren Medet değil, kafası traş edilmiş bir başkası.

    TATLI KAÇIKLAR
    Rafet ile Saffet güya ölüyorlar ve gazeteden arkadaşı hoca kılığına girerek onlar için "Fatiha Suresi"ni okuyor ama yarım yamalak.
    Saffet'in karısı Serap'ın cep telefonu çalıyor ve o da cevaplıyor. Ancak telefonun zil melodisi Ericsson, telefon ise Nokia.

    KURT KAPANI
    Kenan Kalav, fabrikanın otoparkında karşısından gelen arabanın sağına doğru yürüyor ama araba durduğunda o arabanın sol tarafında.

    ÇILGIN BEDİŞ
    Dede bir dergi okurken oğlu ise bir gazete okuyor. Ama dergi çevrilirken oluşan ses efekti, gazete efekti ile aynı.

    http://www.siberportal.com/komikoku.asp?id=44 sitesinden alıntıdır...
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  17. #37
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    23 Şubat 2006 tarihinde eklendi...
    *******************************************
    Bazı parazitler bağırsakta yaşar, bağırmasak da
    ********************************************
    Kendimi öldürüp intihar süsü verecem.
    ********************************************
    Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez...
    ********************************************
    Eskiden kibirliydim; artık kusursuzum...
    ********************************************
    Fakirlik kader değildir, sadece kalıtsaldır
    ********************************************
    Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma...
    ********************************************
    DELİ GİBİ SEVDİM, MANYAK GİBİ EVLENDİM.
    ********************************************
    Bunu yazan sinus, Okuyana kosinus...
    ********************************************
    Ne kadar sallarsan salla, Dört yanlış bir doğruyu götürür..
    ********************************************
    Dereceye girmek için çok çalıştı,
    Ama hasta oldu derece ona girdi...
    ********************************************
    Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın.
    Çok zevkli oluyor...
    ********************************************
    Dış görünüşe önem vermem, röntgen filmi çektirip gelin
    ********************************************
    Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum.
    ********************************************
    Ben ettim sen etme ! Bırak tuvalet temiz kalsın
    ********************************************
    Trabzon'da satılan su şişelerinin altında ne yazar ?
    Cevap : Buradan açılmaz
    ********************************************
    Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor...
    ********************************************
    Kızda bir fizik var abi! Einstein yanında halt etmiş...
    ********************************************
    Korkunun ecele faydası yoktur, sadece iç çamaşırları kirletir...
    ********************************************
    İnsanların seni ezmesine izin verme;
    Ehliyet al, sen onları ez...
    ********************************************
    Bir erkek en çok sevgilisini, en iyi karısını, en uzun annesini severmiş
    ********************************************
    Ruhunuzu satmayın! Kiralayın
    ********************************************
    Ölüm korkusu sürekli değil mezarda biten geçici bir duygu
    ********************************************
    Benim için hayatta 8 önemli sey vardır: Pamuk prenses ve yedi cüceler
    ********************************************
    Hiişşt sen... Hey oradaki... Arkana bakmasana lan... Sana diyom...
    ********************************************
    Dünya delikanlı olsaydı, yuvarlak olmazdı
    ********************************************
    Kurtlardan teklif geldi. Sürüden ayrılıyorum
    ********************************************
    Papağanımı konuşması için terörle mücadeleye verdim.
    Sonuçtan memnunum.
    ********************************************
    Sigara içen birini öpmek küllük yalamaktan farksızdır
    ********************************************
    Gençler deneme-yamulma yöntemi ile yetişiyor
    ********************************************
    Her türlü iyi niyet itina ile suistimal edilir
    ********************************************
    "Bütün kadınlar güzeldir." lafı sürümden kazanmak isteyen erkeklerin uydurmasıdır
    ********************************************
    Ayrılık içimde bir kor, her gün sobayı tutuşturuyorum.
    ********************************************
    İnsan icat oldu. Ekoloji bozuldu
    ********************************************
    Atalarımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Japon olurduk
    ********************************************
    Allah seni mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın
    ********************************************
    Bakarsan bağ olur, bakmazsan göremezsin
    ********************************************
    Şiddete karşı savaş açın! Şiddet yanlılarını kurşunlayın
    ********************************************
    Dünya yuvarlak, ozon delik. Abi ne sapık bir gezegende yaşıyoruz be
    ********************************************
    Süperman de uçuyor ama kimse ona kuşbeyinli muamelesi yapmşyor.
    ********************************************
    Yazılıdan sıfır aldım ama önemli olan katılmaktı
    ********************************************
    Herkes iyiliğimizi istiyor ama vermiyeceğiz işte
    ********************************************
    Bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma.
    ********************************************
    Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı.
    ********************************************
    Üniversite öğrencisinden okey, bilardo dersleri.
    ********************************************
    Sanık! Ayağa kalk! ve çocuklu kadınlara yer ver.
    ********************************************
    Bizi çekemediler halat koptu.
    ********************************************
    Nefes alamıyorum. Atmosferi açın.
    ********************************************
    Bedavaya sadece güneş doğar.
    ********************************************
    Sana her şeyimi veririm diyemem. Çünkü her şeyim sensin.
    ********************************************
    Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir.
    ********************************************
    Sigara içme torununu gör. Sigara iç dedeni gör.
    ********************************************
    İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum.
    ********************************************
    Boks spor ise savaş olimpiyattır.
    ********************************************
    Hızlı yaşa genç öl. Cesedin yakışıklı olsun.
    ********************************************
    Ey yükselen nesil ! Aşağı in lan.
    ********************************************
    Ölürsem kabrime gelme... sıkışırız.
    ********************************************
    Haydi, keselim şu ağacı yaşına bakalım.
    ********************************************
    Tam düne alışırken bugün oldu.
    ********************************************
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  18. #38
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    24 Şubat 2006 tarihinde eklendi...
    Böbrek taşını 25 bin dolara sattı!

    Türkiye'de 'Uzay Yolu' dizisinde canlandırdığı Kaptan Kirk karakteriyle sinema sanatçısı William Shatner,böbrek taşını internette 25 bin dolara sattı!

    Türkiye'de uzun yıllar beğeniyle izlenen, Uzay Yolu dizisinde canlandırdığı Kaptan Kirk karakteriyle tanınan Emmy ödüllü ünlü sinema sanatçısı William Shatner, böbrek taşını internette 25 bin dolara sattı.

    Shatner, böbrek taşının satışından elde ettiği 25 bin doları fakirlere ev yapan Habitat for Humanity (İnsanlık İçin Çevre) adlı örgüte bağışladığını belirtti.

    Sattığı böbrek taşı konusunda yaptığı açıklamada Shatner, 'Benimle böbrek taşımı satmam için görüşmeye geldiklerinde önce 15 bin dolar teklif ettiler. Bu teklifi Uzay Yolu dizisinde giydiğim üniformaların bile 100 bin dolardan fazlaya satıldığını bildiğim için reddettim' dedi. Shatner, yüzük büyüklüğündeki böbrek taşı için 25 bin dolar istediğini ifade etti. Böbrek taşından ayrılmanın, vücudundan tamamen ayrılmış olsa bile kendisi için kolay olmadığını söyleyen Shatner, böbrek taşını ziyaret etmek hakkının kendisine tanındığı için söz konusu satışa onay verdiğini vurguladı.



    http://www.ilginchaber.com/haber.asp?Haber=1056 adresinden alıntıdır....
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  19. #39
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    25 Şubat 2006 tarihinde eklenmiştir...
    İngiltere’de ilginç olay.. İkiz kız kardeşlerin biri siyah biri beyaz !




    İngiltere’de geçen yıl nisanda doğan çift yumurta ikizleri Remee ve Kian isimli kız bebeklerin arasında 'ırk farkı' var.

    Kızlardan biri beyaz ırka diğeri siyah ırka mensup. Sarışın ve beyaz bir tenle doğan mavi gözlü Remee'den bir dakika sonra doğan Kian, koyu bir tene ve koyu renk gözlere sahip. Bu olay ikizlerin melez olan anne ve babaları 19 yaşındaki anne Kylie 17 yaşındaki baba Remi Horder'ı da çok şaşırttı. Hem anne Kylie'nın, hem de baba Remi'nin anneleri beyaz babaları da siyah. İkizler, elma ve üzüm yemeyi seviyor, Teletubbies'lere bayılıyor.
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

  20. #40
    heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    26 Şubat 2006 tarihinde eklenmiştir...
    ÖSS'de WC devrimi!


    ÖSS dahil bir çok sınavda tuvalet izni vermeyen ÖSYM nihayet bu katı tutumunu değiştirdi.

    Sınavlarda başta salon başkanları ve gözetmenler olmak üzere bir çok kişiyi zor durumda bırakan sınav kurallarında ÖSYM değişiklik yaptı.

    ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, düzenlediği basın toplantısında bu sene ÖSS sınavında öğrencilerin sınav süresince dışarı çıkma yasağına bir esneklik getirdiklerini belirterek, görevlendirdikleri Sınav Denetim Görevlileri'nin gerçekten ihtiyacı olan öğrencilere refakat edeceğini bildirdi.
    Daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yarımağan, bir öğrencinin '195 dakika sürecek sınav süresince salondan dışarı çıkılmıyor. Bununla ilgili bir esneklik düşünüyor musunuz?' sorusuna, 'Bu sene o esneklik düşünüldü' dedi. Sınavlarda konulan kuralların arkasında geçmişte yaşanan bir takım olumsuzlukların bulunduğunu, bu kuralın da kopya çekmeyi önlemek amacıyla konulduğunu ifade eden Yarımağan, 'Bir kaç kötü niyetli kişinin eylemlerini yasaklamak için diğer insanlara da sıkıntı veriliyor. Bu nedenle söz konusu konuda küçük bir değişiklik yaptık. Sınavda görevli arkadaşlara gerçekten ihtiyacı olan öğrencilere yardımcı olmaları konusunda talimat verdik' diye konuştu.

    Toplantının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Yarımağan, bir gazetecinin sorusu üzerine, bu sene ÖSS sınavı için 'Sınav Denetim Görevlisi' adı altında yeni bir görevli tahsis ettiklerini kaydetti.

    Her okulda bir kadın ve bir erkek olmak üzere iki tane sınav denetim görevlisi bulunacağını belirten Yarımağan, bu görevlilerin öğrencilerin binalara girişi ve sükunetin sağlanması konularında görevli olacaklarını, ayrıca sınav esnasında tuvalete gidecek öğrencilere de refakat edeceklerini söyledi.

    Yarımağan bir gazetecinin toplam kaç Sınav Denetim Görevlisi'nin olacağını sorması üzerine, '6 bin okulda ÖSS sınavı yapılacak. Her okulda bir kadın biri erkek iki sınav denetim görevlisi bulunacağına göre toplam 12 bin Sınav Denetim Görevlisi olacak' dedi.

    http://www.ilginchaber.com/haber.asp?Haber=1087 adresinden alıntıdır..
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler