Yok artık!!!

Hemen neden infaz yapıyorsun canım belki adam kıyamamıştır kesmeye :queen::queen:

Allahın SaLağı Diye bir Kavram mı Var ARkadaşım :farao: Bu Ne Düzeysizliktir Türkiyenin En Çok Tıklanan Motosiklet Sitesinde... :farao:

çok düzeysiz ve terbiyesizce uzun zamandır girmiyordum kalite oldukça düşmüş demekki belli bir süre daha girmemek en iyisi.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SALAK : Giyinişinden, konuşma ve davranışlarından seviyesiz, dengesiz ve saf olduğu anlaşılan (kimse)

kaynak : tdk.gov.tr

kelime anlamı olarak haberde geçen adama "salak" sıfatını kullanmak normal.

"Allah'ın salağı" tamlamasında da bir sıkıntı yok. dünayadaki her şey onun yaratması ile olduğu ve ona ait olduğu için bu salak da Allah'a aittir ve "Allah'ın salağı"dır.

niye bu kadar abarttınız ve işi seviye değerlendirmesine vardırdınız, ben anlamadım? benim kaçırdığım ve görmediğim farklı bir nokta mı var acaba?

arkadaşlar dilimizde o kadar çok mecazla kullanılan cümleler oluşmuş ki,buraya olumsuz yorum yazan arkadaşların hepsininde bu kelimenin mecaz anlamında olduğunu bildiklerini ama yinede yorumlarını diledikleri gibi yazdıklarını biliyorum.ama hepimizin tebessüme ihtiyacı olduğu bugünlerde ve gerçekten de ufaktanda olsa tebessüm sağlayabilecek olan bu küçük haberi sırf başlığını beğenmemek_anlamak istediği şekilde anlamak uğruna karalamak ne derece doğru,sırf başlıktan ibaretmiş gibi değerlendirmek ne derece doğru herkesin kendisine kalmıştır.bir ufak tebessüm o anlık bazı sıkıntıları giderir.amacım da buydu zaten..

bu arada biz bulunduğumuz yeri meridyen paralellerle koordinatlarla verecek ve de bunları okuma becerisine sahip olabilecek kadar seviye sahibi olamadığımız için kusurumuza bakmayın...elimizden geleni bu!!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar