yeğenime motosiklet arıyorum....

selamlar arkadaşlar.başlıkta da belirttiğim gibi yeğenim için bir motosiklet arıyorum.ilk fikrimize göre scooter yada (en azından bence) cup....
fiyat olarak 1500 civarı..eğer çin olmazsa 2000 e kadar çıkabilir...
bu arada yeğenim deyince ufak bişey sanmayın.28 yaşında ve 100 kg:p
çarşı içindeki ulaşımı ve iyi havalarda okula gidebilmek amaçlı (kendisi öğretmendir) kullanacak...bir ihtimal de olsa belki vitesliye geçiş yaptırabilirim.benim ybr de öğretmeye cesaretim yok.daha 1650 kmde kıyamıyorum motora:queen:
buradaki arkadaşların satmak istedikleri motorlar tabiki daha öncelikli olduğu için burada başlık açtım.yoksa (daha bakmasam da)heryer motor kaynıyor ...
tabi bu arada istanbul yada yakın çevre illerde olması teslimat bakımından kolaylık sağlaması amacıyla öncelikli tercih edilecek...
evet arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum...

öncelikle vites olayına girmek istemiyor.onun için ya scooter yada cup bakmak gerekecek....

scoter bnce iyi olmaz çünkü tekerlekleri küçük ve ıslak zeminde kayar bi ara dek geldi önümde adamın biti düşmüştü cup modellerde çok titreme yapar vitessizlerine binmek nasip olmadı ama viteslileri oyle

iyide yeğenimin bu konuda tecrübesi yok...o yüzden vitesli düşünemiyoruz.yarı otomatik cuplarda da titreşim had safhada mı yani??gerçi adamın en fazla yapacağı hız 50-60 km civarı olacaktır...

scooter ıslak zeminde cok kayar dikkatli kullanmak ister hızı ne olrsa olsn.cuplarda 50-60 km hıza kdr bisey yokta ilerisi icin titreme rahatsız edici oluyor.mondialin cup tarzında otomatik olan motorları war onlardan düsünebilrsinz

2000 tl yi bulunca handanın innovası var ondan düşüneceğim.düşüneceğim çünkü aldığımız motorun tüm sorumluluğu bende olacak.innova gibi birde wave var ama arasındaki farkları hiç incelemedim.yada yamahanın yarı otomatiği??bilen varmı acaba???

bizim dayı oğluna aldık bi piagio x9 evolotion biraz pahalı ama çok uzun yıllar kullanacağı ve çok sağlam bi scooter

x9 tabiki güzel ama adamın ilk motoru olacağı için bence gereksiz...o yüzden kaliteli ama ucuz (o yüzden 2.el de olur) kullansın isterim.sonuçta adama sıkıntı çıktığı anda derdi beni bulacak.tamam uğraşırım ama hergünde başıma gelirse benden önce kendisi atar motoru denize:) banada bu motoru aldırdığım için teşekkür!!! eder...

güzel.... listeye ilk!!! olarak ekliyorum..yeğen şu anda kayseride evlenmekle meşgul olduğu için (haftaya gelecek) kendisine de göstererek ve motoru tavsiye ederek tercih etmesini sağlamaya çalışacağım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar