600 Farklı İsmi Bulunan Zengin Adamın İlginç Hikayesi

Katılım
9 Kas 2008
Mesajlar
3,117
Bir adam, dergilerin, radyo istasyonlarının ve süpermarketlerin düzenlediği yarışmalardan, 600 farklı isimle 2 milyon dolara yakın para kazanmış.

54 yaşındaki polis memuru Yvon Bouvy, tam mobilyalı bir ev, 33 yeni araba, kamyon dolusu elektronik eşya ve 10 yıllık süreç içerisinde gidebileceği yüzlerce lüks otel tatili kazanmış.

Güney Belçika'da yaşayan polis memuru, tüm boş zamanını yerel kütüphanelerde yarışmalarda sorulan soruların cevaplarını araştırarak veya başvuru formu doldurarak geçirmiş.

Birçok kere katılmanın yasak olması nedeniyle, her girişinde arkadaşlarının isimlerini ve adreslerini kullanmış ve kazancının % 10'unu ismini kullandığı arkadaşlarına vermiş.
"Kazanma şansımı arttırmak için 600 farklı ismim bulunuyordu." dedi. "Başvuru formlarını doldurmak, tam zamanlı bir iş olmuştu çünkü her başvuru formunda el yazımı ve kullandığım kalemi değiştirmek zorundaydım."

"Kariyerimin en büyük anı, bir derginin yarışmasına katılmak için bir sürü başvuru formunu almak için bu dergileri almanız gerekiyordu ve ben de buna 4000 dolar harcamıştım. Çünkü bu derginin düzenlediği yarışmadan bir ev, iki araba, 3 devre mülk ve Tenerife'ye 20 tatil turu kazanacaktım ve kazandım da."

"Yatırdığım para çok büyüktü ama hepsinin karşılığını fazlasıyla almıştım. Tabi bunları hep farklı isimlerle aldım. Arabaları ve tatilleri sattım ama ev hala bende ve bu evde yaşıyorum."

"Bir başka seferinde ise bir süpermarketin yarışmasına katılmaya karar verdim ve 1000 tane başvuru formu almak için 25.000 kutu Coca-Cola aldığımı hatırlıyorum."
"Volkswagen Passat ve iki Volkswagen Golf kazandığımda harcadığım paranın her bir kuruşuna değmişti."

"Daha sonra Coca-Cola kutularını düşük fiyatlarla dükkânlara sattım ve kazandığım arabaları galerilere geri sattım. Her zaman kazandığım büyük ödülleri sattım."

Artık Bouvy, bu kazançlı hobisini bırakmak zorunda. Çünkü yeni Belçika kanunlarına göre yarışma düzenleyenler kazananları çekilişle belirleyecek.

"Artık bu kadar emeğe değmeyeceğini düşünüyorum o yüzden bu işi bıraktım" dedi.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
10 Tem 2010
Mesajlar
3
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya adamdan akıl fışkırıyor valla helal olsun adama artık darısı bizim türkiyenin basına inşallah paylaşım için saol KANUNCAN kardeş....:cat:
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
25 Haz 2010
Mesajlar
65
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ümraniyede bakkal bir arkadaşım var..hediye kampanyalı ürünleri takip eder..müşteriye satarken çekiliş nosu üründe içinde üzerinde oduğu için sorar katılmıyorsan o şifreyi bana ver diye..üşenmez hiç...şu ana kadar kazandığı şeyler...

plazma tv..
play steyşının tüm serisi
wii oyun cihazı..
mondıal 150 scooter..
sıemens telefon..dect telefon..
IBIZA ya tatil kazandı ama gidemedi ve devredemedi..elinde patladı..:p
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst