Sigarayı Bırakmak İstiyorsanız Beş Dakikanızı Ayırın...

Yaklaşık 7 ay önce izledim bu videoyu ve sigarayı bıraktım , insanlar aylarca bıraktıktan sonra tekrar başlıyabiliyor. Ancak bu sefer benim için herşey daha farklı , daha önce de kısa süreli bırakmalarım olmuştu , tabi sigarayı aklımdan çıkartamıyordum , üstünden 30 gün geçse bile herzaman aklımda sigara vardı . Bu videoyu izledikten sonra değişti herşey , 15 gün sonunda gün içinde özellikle içen birini görmezsem sigara aklıma bile gelmiyordu , içme ihtiyacı hissetmiyorum ....

Motosiklet aleminde sigara içen çok , o yüzden ilgilenen de çok olucaktır diye düşünüyorum ...

Video yapılanlardan oldukça farklı , sağlıkla ilgili vs birşey yok , sadece basit açıklamalarla ilerliyor , 1 saatinizi ayırıp dikkatlice izlerseniz eminim bırakabilirsiniz , tabi bırakmayı da istemek lazım ...

Part 1
http://rapidshare.com/files/309838923/Allen_Carr_-_Sigarayae__Bae_rakmanae_n_Kesin_Yolu.part1.rar

Part 2
http://rapidshare.com/files/309880491/Allen_Carr_-_Sigarayae__Bae_rakmanae_n_Kesin_Yolu.part2.rar

Part 3
http://rapidshare.com/files/310113717/Allen_Carr_-_Sigarayae__Bae_rakmanae_n_Kesin_Yolu.part3.rar

Part 4

http://rapidshare.com/files/310146902/Allen_Carr_-_Sigarayae__Bae_rakmanae_n_Kesin_Yolu.part4.rar

avfml2.jpg

Not: Kasımda bıraktım sigarayı ondan önce 2 pakete yaklaşmıştım , 10 senelikte aktif içiciydim . Sonra zaten az içiyorsundur sen filan diye ağlıyanlar olmasın diye yazıyorum :) . Aklıma sigara düştükten sonra 10 dk dayanamazdım sigarasızlığa , onun için hep derim ben bırakabildiysem herkes bırakır bu illeti ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tam da bırakmak istemiştim ama 1 hafta sonraya planladım:p, bu vidyolara bakarım bırakmadan önce favoriye ekledim teşekkürler.:cat:

Sağol paylaşımın için. Fakat Rapid'den indirmesi sıkıntılı oluyor, filmin orjinal ismini biliyor musun torrent yolu ile indirmeye çalışsam?

Sağol paylaşımın için. Fakat Rapid'den indirmesi sıkıntılı oluyor, filmin orjinal ismini biliyor musun torrent yolu ile indirmeye çalışsam?

Allien Carr | Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu

Bu şekilde aratırsanız kaynaklar çıkıyor sanırım..

Mersin İl Temsilcisi
ben günde 4 paket civarında içiyorum ve bunun 1 paketini uyanmam ve kahvaltı etmem arasında ve hemen sonrasında içiyordum. ancak nikotin sakızı ile bıraktım. şimdi sigara kokusu bile midemi bulandırıyor. 18 temmuz gecesi saat 23:55 te tam 1 yılım dolacak.

sigarasız yaşayamam diyordum ama sigarayla yaşanmıyormuş...

yapana da, icat edene de lanet olsun. gençliğimden ve sağlığımdan ne çok şey vermişim.
hele hele ki sabahları kültablası yalamışçasına kokan ağzım, çöp kutusuu gibi kokan elbiselerimi düşündükçe eski sevgililerime acıyorum. zavallılara neler çektirmişim yahu...

siz de bırakın, isteyince oluyor...

günde bir bucuk paket içiyorum, bu laneti bırakamadım gitti çok video izledim kardeşim sağlıkcı ünv bu konuda özel bir çalışmasıda oldu sayesinde bir çok video izledim ama izlemekle olmuyor bırakamadım gitti, gece yatarken içmeden yapamıyorum ellerim titriyor uyku tutmuyor valla bu laneti bırakırabilirsem koç kesecem :)

Ben sigarayı bırakalı yaklaşık 6 ay oldu. Mutlu ve gururluyum. Tasarruf ettiğim parayla da benzin alıp canım nereye isterse oraya gidiyorum.

Motosikleti
750x
artik birakmak istemiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben günde 4 paket civarında içiyorum ve ...

yavaş gel :queen: rahmetli dedem bile birinci ciğarasını 3 paket içerdi:p 4 paket pek insancıl bir oran değil bence bırakmana sevindim hayır yanlış anlama hayvanlar bile kendine zarar veren şeyden uzaklaşırken sen ısrarla kendine zarar vermeye çalışman düşündürücü:p

bende bu dert varken bırakmayı dusunmuyorum sıgara rahtlatıyo ınsanı kım nederse desın:((

Evet bu film gerçekten güzel benimde kafamda bırakmak vardı ama bir türlü cesaret edemiyordum. Yaklaşık 7 yıllık içiciydim ve sonunda bıraktım. Filmin çok büyük faydasını gördüm tabi kendi içinizde de olmalı biraz. Mesele o dolu paketi kırıp çöpe atabilmekte, sakın ne olur ne olmaz diye atmamazlık etmeyin, ben gaza geldim attım aynı günün akşamına canım çok istedi ama kendimi tuttum eğer o paketi atmasaydım içerdim ama attım ve gidip yenisini almayı gururuma yediremedim açıkçası arkası çorap söküğü gibi geldi. Bu filmin güzelliği size sigarayı bırakın yoksa akciğerleriniz söyle olur damarlarınız böyle tıkanır diyip adamı kızdırtıp bi sigara daha yaktırmaması.
Umarım isteyen istemeyen herkes bırakır.

çok süper bi paylaşım teşekkürlerr gerçekten ancak seslendirmesi çok kötü diilmi ya pek bişi anlaşılmıo :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar