Adam mal değil , bilakis haddinden fazla uyanık.
Türkiyede, akıl zeka yeteneğin yanı sıra, sansasyon yaratarak veya bir şekilde gündeme gelerek de meşhur olunabileceğine uyanıp, şansını denemiş ama tutturamamış birisi.
Semra kaynana, Tülin ile Caner, Ajdar, Sadettin TEKSOY ,Savaş AY ,birde sirius derneği başkanı (adını hatırlayamadım),hiç bir özel yetenekleri olmadığı halde , hasbelkader bir şekilde ekranlarda yer edinmiş olup, medyanında dayatmasıyla ,ne zaman alakalı alakasız bir konu olsa hemmen ekranda bitip , kabuslar görmeme neden olmuşlardır.
Yanlız bu uçtuğunu iddia eden adam hakikaten çok uçmuş. Daha basit bir bir şey dese belki bir şansı olabilirdi.
Zamanında bana gelen film ve reklam filmi teklifini değerlendirseydim , ben bile şöhret olabilirdim. ( liseli gençlere uyuştucu madde satan, kötü adam rolü önerildi.ama reddettim. hoş bende bu surat varken , jön telkifi gelecek değil ya neyse )