Almanca

Arkadaşlar nasıl almanca öğrenebilirim hızlı pratik ve kendi kendime ?????

Kendi kendine birşeyler yapmak istiyorsan Fono Öğretim Kurumu ve Limasollu Naci'nin yayınları hiç te fena değil.

kırtasiyelerde bazı yayınlar var,hem kitap hemde cd şeklinde. kitaptaki uygulamaların hepsi, aynen cd de de oluyor,aynı zamanda okunuşlarını falanda öğrenmiş oluyorsun. kendi kendine anca böyle olur.

ayrıca eğer ingilizcen varsa, daha kolay öğrenirsin, almancadaki kelimeler,ingilizcedeki kelimelere benziyor ama okunuşları değişik biraz.

eski yöntemleri bırakalım efenim:p:p

şimdi ilk başlarda az biraz altyapın varsa online oynanan bir oyunun alman serverına üye ol ondan sonra oyun oynuyorum kılığında almanlarla chatleşe chatleşe sök derim:cherry:

biraz almancan olsaydı dvd filmlerle geliştirebilirdin ama bilmiyorum yöntem çok.(almanca konuşma+almanca altyazı)

yahoo messengerdada konuşabilirsin ama yakışıklıysan:mrgreen:

kısaca 2-3 seneye yayarsan çok kolay. sadece kitaplarla kalırsan pek konuşamazsın ek birşeyler gerek

Biz okulda görüyoruz. Görüyoruz pek denmez. Aldığım en yüksek not 16 :) En kısa en kolay yoldan öğrenmek istersen Dil Kursları senin için faydalı olacaktır. Tabi ki de insanda öğrenme arzusu olacak. Arzu olmadan hiç bir halt yiyemezsin.

diğer topictende anlaşıldığı üzere bir yabancı dil öğrenme arzusu var bu gaz nereden alındı kim ve ne neden oldu bilemem ancak geçici bir heves ise hiç setlere falan para harcama belli bir saatten sonra tek başına öğrenmek gerçekten zor oluyor. kendi çaban ile öğrendiğinde garip bir dil eksik gramer ve diksiyon ile yanlış bir konuşma olacaktır. bir süre araştır hevesinin boyutu da bu sürede belli olur , hevesin geçmediyse gerçek bir lisan kursuna yazılmanı tavsiye ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar