dun iskender feller ile konusurken kizini kimin oldurdugunu soyledi sanki kokunu kurutacam dedi kim onlar bn orayi kacirdim meraktyim
dun iskender feller ile konusurken kizini kimin oldurdugunu soyledi sanki kokunu kurutacam dedi kim onlar bn orayi kacirdim meraktyim
o diyaloğu bende kaçırdım...Zaza sırıtıyordu masada...Polat yine rambo gibi belinde silahı ve takım elbisesiyle tükkanı basacaktı...yahu Polatın helikopterinin kalktığını öğrendiniz Koca Feller olarak bi roketimi çok gördünüz...O masdaakilerin alayı bir helikopteri düşürtecek gücte...
Yani bu rambosal tavırlara ne gerek var...bir kurşun geçirmez yelek giyse ne olur bir aksesuar veya özel silah...izleyiciyi tatmin etme adına...yalandan mekan basma işide çok absürd...herşeye rağmen seviyoruz...
İskenderin kızınada bayılıyordum pedere gerizekalı deyip dururdu...harbi manyak bişeydi...
birde bölüm yayın öncesi fragmanlarda sitelerde Memati ölüyormu diye salak salak kandırmacalı tanıtımlar var...yahu onun rüya olduğunu fragmanın ses efektlerindeki yankılanmadan anlamıştık zaten...bu kadar salak olamayız ki...
Memati ölüyor mu he ölüyor...e kim izleyecek diziyi...
benim iddiam şudurki ŞITANDART ölmedi...yaralandı sadece...kolay kolay yanılmam...onu koz olarak kullanacak ilerleyen bölümlerde...
.....
Memati ölüyor mu he ölüyor...e kim izleyecek diziyi...
benim iddiam şudurki ŞITANDART ölmedi...yaralandı sadece...kolay kolay yanılmam...onu koz olarak kullanacak ilerleyen bölümlerde...
at avrat silah. beterin beteri var. kan kussan kizilcik serbeti ictim diyeceksin... gibi sozlerle buyuduk de aile ici birbirine atlamali aski memnu nasil hit yapiyo onu cozemedim . amaan sanki tv de izlenecek daha duzgun dizi mi r hr gcn gun kalitesizlikte cigir aciyoruz. dexter tekrar e2 de baslasa yemisim kurtlar vadisini
at avrat silah. beterin beteri var. kan kussan kizilcik serbeti ictim diyeceksin... gibi sozlerle buyuduk de aile ici birbirine atlamali aski memnu nasil hit yapiyo onu cozemedim . amaan sanki tv de izlenecek daha duzgun dizi mi r hr gcn gun kalitesizlikte cigir aciyoruz. dexter tekrar e2 de baslasa yemisim kurtlar vadisini
abi şıtandart bence öldü adam buraya tatile çıkmış bile buraya gelmiş çarşı pazar geziyor badici arkadaşlarıyla:queen:
Eski tadı yok. Ben sıkılmaya başladım artık eskisi gibi perşembeleri iple çekmiyorum. Zaten fazla tv izlemem ama denk gelirsem izliyorum. Açıkçası kabak tadı vermeye başladı artık.