Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tc. Vatandaşı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2009
    Şehir
    İstanbul,Büyükçekmece
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Bir Yazı Bu kadar mı Güzel yazılır..Lütfen Sonuna Kadar Okuyun..

    Ben dürüst, hiç Kanuni suç işlememiş, vergisini muntazam ödeyen, trafik kuralları dahil her türlü kanun ve kurala uyan bir vatandaşım. Bir şahsa hakaretim bile yoktur ... Ama Başkaları tecavüz ediyor, alkollü araba kullanıp sakat bırakıyor, insan öldürüyor, hırsızlık yapıyor.vs .. Ben onları vergimle hapishanede besliyorum ve çıktıklarında da mutlaka onlara iş veriyorum, ayrıca bir ramıza alıyorum ki tekrar tecavüz etsinler, sakat bıraksınlar, öldürsünler.

    Ben de düşünüyorum, aklediyorum ve sistemde yanlışlar buluyorum. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla çalışıyorum, yazıyorum, oy veriyorum ... Ama Başkaları bölüyor, dağa çıkıyor, bomba atıyor, ağlamayana meme yok diye kırıyor, döküyor ve öldürmeye devam ediyor ... Ben onların maaşını ödüyorum, liderlerini besliyorum ve kardeşlerimi öldürdüğü için affetmeye zorlanıyorum.

    Ben tek çocuk sahibiyim. Doğuramadığım için değil. Sevgimi, ilgimi, bilgimi ve maddi gücümü en iyi şekilde bu insana yatırıp, onu onlarca insana bedel, akıllı, manevi değerler üretebilen ve yaşatabilen, kutsal sisteme saygılı bir insan yapmak istediğim için ... Ama Başkaları 10'larca çocuk dünyaya getiriyor. Korunamadıkları için değil. Sayısal üstünlük sağlamak için. Sevmiyorlar, ilgilenmiyorlar. O çocuk dağa çıkıyor, o çocuk kapkaç yapıyor, o çocuk tinerci oluyor, o çocuk okumadığı için özgür olamıyor ağasına maraba oluyor yada bakamadıkları için dedesi yaşındaki Birisine 13 yaşında satılıyor 14 yaşında oda doğurmaya başlıyor ve ...

    Sonra benden o insanlara merhamet duymamı ve benden Alınan Vergiler onları beslemeye yetmediği için ayrıca çocuklarını okutmamı istiyorlar. Ben marabaların kızlarını okutayım ki ağaları kendi kızlarına kilolarca altın takılan 40 gün 40 gece düğünler yapabilsin. Evlerini ısıtıyorlar benim vergilerimle ya da kimbilir o kömürleri satıp sigara parası yapıyorlar. Oysa ben bu kış zamlı Doğalgazı nasıl ödeyeceğimi düşünüyorum. Onlar 10'ar 10'ar doğurduğu için issiz kalıyorlar ve batıdaki Fabrikaları doğuya taşımaya zorluyorlar. Öyle ya merhamet etmek lazım. Batıdakiler issiz kalsada olur malum onların sesi çıkmaz. Oysa toprak REFORMU, aşiretleri çözmek kimsenin işine gelmiyor. Oy için 10 000 insanı Çünkü ikna etmek kolay değildir ama ağasını ikna etmek kolaydır.

    Ben daha maaşımı alma dan vergim kesiliyor ... Başkaları ama vergi ödemiyor ve sık sık affediliyor. Benim maaşım belli. Ama stadyumda sünnet düğünü yapanın geliri Nasilsa belli değil. Oysa biz evlendiğimizde düğün bile yapamadık.

    Biz evlendiğimizde alacağımız mobilyalarla Doğaya zarar vermişizdir endişesi ile nikaha gelen herkese şeker yerine yüzlerce ağaç Fidanı dağıttık, Doğadan aldığımızı Doğaya geri verelim diye ... Ama Başkaları Ormanı yakıp yerine ev yaptılar, sattılar, kiraladılar, zengin oldular ve 2B affoldular ile.

    Benim babam ev alabilmek için 12 sene aynı işçi parkası ve pençeli ayakkabısı ile gezdi Çok şükür şimdi evleri var ... Ama başkalarının babası devletin Arazisi üzerine gecekondu yaptı şimdi mütahite sattı ve bir sitede 60 dairesi var.

    Ben DISIMI fırçalarken suyu devamlı kapatıyorum. Meyve yıkadığım suyla balkonu yıkıyorum .. vs Malum ya suyu israf etmeyeceğiz ... Ama Başkaları golf sahaları yapıp Çimleri için tonlarca su kullanıyor. Yada biryerlerde kaçak kullanıp para vermiyorlar.

    Ben bakanımızında tavsiyesine uyarak saçımı havluyla kuruluyorum. Ayrıca Maliye bakanımızın kızına katkısı olsun diye evlerimizi tasarruflu ampullerle donatıyoruz. A + makinelerimiz var ... Ama Başkaları kaçak elektrik kullanıyor ve faturalarını ben ödüyorum.

    Ben bile sigortamı ödüyorum istemesem sağlık ... ama Başkaları Yeşil kartla gidip benim paramla muayene oluyorlar. Gerçekten ihtiyacı olana son kuruşuna kadar helal olsun. Ama bu ülkede kaç milyon Yeşil Kartlı var? Kaçı hak ediyor?

    Ben sabrediyorum, bir yaratıcının var olduğuna bunların bir imtihan olduğuna inanıyorum. Ben doğru yol, iyi iş (salih amel) den hedef ne olursa hiç bir gerekçe ile (cihad, takiye .. vs) her ne olursa olsun taviz vermiyorum ... Ama onlar takiye diyor, cihad diyor, bu daha iyi diyor, uyduruyor, Dinimi bölüyor, kullanıyor.

    Öyle uzun ki bu liste ... biliyorum uzun yazılar ı okumayı sevmiyorsunuz. Her türlü adaletsizliğe rağmen doğru bildiğim yoldan asla dönmeyeceğim. Çok sevdiğim bir fıkra ile bitireyim

    Adamın biri dünyada hiç kimseye bir kötülük yapmamış, her türlü kurala uymuş, içmemiş, zina yapmamış, uyuşturucu kullanmamış, kimseyi pataklamamış. Neyse bir gün Ölmüş büyük bir sevinç ve beklenti ile sorgu meleğinin önüne gelmiş
    melek sormuş: içmemişsin, kul hakkı yememişsin
    Adam: Evet
    Melek: Kimseye el safra kaldırmamışsın
    Adam: Evet
    Melek: Kendi karından başkasına yan gözle bile bakmamışsın
    Adam: Evet
    Onlarca sorudan sonra sorgu Meleği yanındaki meleğe dönerek: bir çift kanat getirin
    Adam heyecanla: Melek oluyorum değilmi?
    Melek: Hayır kaz oluyorsun..


    Alıntıdır..
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Bu yazilari yazanlarda okuyanlarda hep ayni kitle malesef. Asil okumasi gerekenler hic bir zaman acip bakmazlar bile bu yazalara.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

  3. #3
    _alp_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ocak 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    VTX 1300
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yazilari yazanlarda okuyanlarda hep ayni kitle malesef. Asil okumasi gerekenler hic bir zaman acip bakmazlar bile bu yazalara.
    Kesinlikle
    http://www.ataturkungencligehitabesi.com/

    Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...

  4. #4
    mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Kasım 2009
    Şehir
    atlantis
    Motosikleti
    NC750X
    bizim seçilmişler hala üfürükten teyyarelerle uğraşırken birileri bu memleketin nufus yapısını değiştiriyo. soralım şimdi o açılım saçılım yapmaya alışanlara torosların eteklerindeki yörüklerimiz bir kaç keçi ile çadırlarda ve çok zor şartlarda yaşam savaşı verirken hiç biriside çıkıp orayı burayı yıkıp yakmıyo yani kısacası ekmek yediği tasa etmiyor. üstadın dediği gibi ses duyurmak için birşeyler koparmak için açılım haketmek için otobüs mü yakması gerekiyo.. ya da ligden düşeceğimizi hissedince maçlarda pislik çıkaralım hükümet desteğiyle takımımız düşmesin oh ne güzel.
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

  5. #5
    barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ağustos 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Herkez bildiğini gördüğünü yapıyor işte kimileri de öğrendiğini yapıyor yaşarken kimisi katıyor kimisi alıyor bir toplum böyle oluşuyor ülkemizin gerçekleri diye bakmak da yanlış olur dünyanın gerçeği bu yazı tamamen sadece türkiyenin değil paylaşım için teşekkürler ayrıca ..
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler