İnanılmazlar!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede inanılmazlar !

Çok iyi makineler ama tanıtılan araba jantlı ve lastikli modellere hiç benzemiyorlar.

woooaaavvv bende atv leri yavas giden biraz yan yatinca devrilen araclar sanirdim.bu videodan sonra butun sozlerimi geri aliyorum...

tambi görsel şölen ..

siteyi inceledim ama bilgi yok nerde üretiliyo ne malıı servis felann uzun yolu var daha bu markanın..

adamlar uçuyo beaaa biz olsak burnumuzun üstüne çakılırız,kaskta bir yerimize girer:mrgreen:

Birde motor sporlari icin tehlikeli derler. Herif helikoptere havada carpiyordu....

kullananlarda cihazlarda müthiş:cyclopsanhakkını vermişler gerçekten:cat:

Anasayfasında görülen videodaki ile sahibinden.comda ki atvlerle alakası yok. birde emin değilim ama çin malı gibi geliyor. 3 tekerli atv si bombardier spyder cok benzetmişler

adamlar uçuyo beaaa biz olsak burnumuzun üstüne çakılırız,kaskta bir yerimize girer:mrgreen:

gidon.. gidon..

2-3 metre havalanıp yere inince vücudumda çatırdamadık eklem kalmıyordu.. böyle uçsam herhalde ömrü billah o gidonu çıkaramazlar benden..

linkteki 3 tekerli olanlarından istanbulda milyonerler fuarında görmüştüm. adam 22bin euro diyordu.yani televizyonda tanıtım yapmışlar tv de izledim. yoksa ben gidip incelemedim.düzelteyim. diye yazıyorum. ben bir ybr125 kullanan biriyim. milyonerler fuarında ne işim olur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar