Satılık sıfır (ölü) gibi reno

gerçekten ölü araçmış yani. Açıklamalar da süper olmuş

bayıldım ve koptum zaten efsane ilan seçilmiş 71000 den fazla bakılmış :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Espri kabiliyetini dökmüş arabası için ama yemezler.:p
Plakası var,muayenesi yok,yapacağı 750Tl.:p
Arkadaşa 1850'ye aldık ilk sahibinden mekaniği süper,çürüğü bundan kat be kat az.Muayene olmadığı için 1000Tl'ye okuttu yeni.:)

Yer uçağı :D :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

:queen: "Aracın farları vardır. Fakat uzun ve kısa far diye bir şey olmadığı için geceleyin onunla uğraşmadan direk yola yoğunlaşabiliyorsunuz." 77 modeli satıp 79 model alıyo adam işe bakk ::sas::

Heheheh:)

Şaane ilanmış:cat:

Amma sakın küçümsemeyelim bir noktayı, yeğenim köyde oturuyor, 4 çocuk var ve ekonomi süpper kısıtlı. Aldık bir 87 Broadway, akraba talukat 10 günde elden geçirdikti. O zamanlar LPG takmak zengin işi. Bu araç aileye inanılmaz bir katkı sağladı. Gezmeler tozmalar, hatta istanbula bizi ziyarete gelmeler:) Köyün tüm hasta ve yaşlıları en az bir kere bu araçla hastaneye kaldırılmıştır ki elbette bilabedel:cat: Benzin inanılmaz rakkamlara ulaşınca, paralara kıyılıp LPG de taktırıldı, oldu bitti:cat: İşin ilginçyanı, geçen bunca yılda, bu araçtan daha İYİ biraraç olmadı etrafında. Yeni model araçlar vardı, alındı, havalar atıldı tabii ki köyde. Ama hiç biri bu araç kadar meşhur olamadı. Hala aynı haliyle :cat:binilmektedir.

Sonuç: neye sahip olduğun, neyi kullandığın önemli değildir, sahip olduğun şeyi ne yapacağın, Neyi kullanacağın dan ziyade nelerin seni kullanmasına izin vermeyeceğin önemlidir:mrgreen: Amma da aforizmalar uçurdum yaav. Amaç ve hedef düşük olduğunda, tatmin de kolay olabiliyor demeli belkide:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar