Sigaraya karşı videolar

Arkadaşlar bende günde 1 paket içen biri olarak seyrettiklerimi görünce ilerde bırakmayı düşündüğüm bu illetten bi adım daha uzaklaştım.Eğer sigara içiyorsanız playlist halinde olan bu videoları seyretmenizi öneririm.
Görüntüler pek hoş değil ama başta akciğer kanseri olmak üzere geri dönüşü olmayan bir dünya hastalığa davet çıkaran bu illetten kurtulmalı derim.
[YT]gEGLlo8IY5E&feature=PlayList&p=76A630625D73104D&index=14[/YT]
cigarette_hand.jpg

Not:Görüntülerin çoğunu ufak yaşta kardeşlerimiz seyretmezse iyi olur.

Paylaşım için teşekkürler.Sigara karşıtı birisi olarak bende size katılıyorum.
Fakat Notunuza katılmıyorum.
Özellikle küçük yaştaki kardeşlerimiz bu işin başındayken bir an evvel vazgeçsinki zararları az olsun.Zararın neresinden dönerseniz kar...

Paylaşım için teşekkürler.Sigara karşıtı birisi olarak bende size katılıyorum.
Fakat Notunuza katılmıyorum.
Özellikle küçük yaştaki kardeşlerimiz bu işin başındayken bir an evvel vazgeçsinki zararları az olsun.Zararın neresinden dönerseniz kar...

Teşekkürler.Nottaki kardeşler yaşı çok ufak olan 3-4-5 hani ilkokul öncesi anaokul yaşları ve altı bu vesileyle belirtmiş oldum onlar kavramadıkları için iyiyi kötüyü psikolojileri bozulur diye şahsi görüşüm bu.
Eğer yanlışsa bu konuda uzman arkadaşlar düzeltebilir. :cat:

Buarada Tek video açılıyor ama alttaki linkten playliste ulaşabilirler;

http://www.youtube.com/watch?v=gEGLlo8IY5E&feature=PlayList&p=76A630625D73104D&index=14

beyler bayanlar bilirsiniz belki şu yeni çıkan veya ben yeni farkettim tam bilemiycem.nicofluid adında bir su var.fiyatıda çok uygun..hiç kullananınız varmı acaba???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar