Sigara içen herkesin izlemesi gereken ibret verici video

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakalım ben dahil tüm sigara içenler bir kez daha düşünsün buyrun izleyin
[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xIq6hHEQ8DE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xIq6hHEQ8DE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

cok saglam bi paylasim olmus tesekkur ederim....:pr:kendime uzuluyorum simdi....:salut:

güzel olan herşey zararlı zaten :pr:

genç yaşlarda anlamıyorsun zaten kötülüğünü ,üzüntünde ,sevincinde zevkle içiyorsun ,miktar ve içtiğin süre artınca ,kalitesiz bir hayat yaşıyorsun ,içmeyenler kokusundan iğreniyor ve sanada antipati duymaya başlıyor,uyku kalitenden tutta ,koku alma duyuna kadar her şey yavaş yavaş tükeniyor ,en önemlisi ilerki yaşlarda ciddi rahatsızlıklarla karşılaşabiliyorsun yol yakınken vaz geçin zararın neresinden dönülürse kardır:cat:

bu videoyu işyerimdeki kişlere gönderdim gönderdiklerimden 2 si sigarayı bıraktı :)

genç yaşlarda anlamıyorsun zaten kötülüğünü ,üzüntünde ,sevincinde zevkle içiyorsun ,miktar ve içtiğin süre artınca ,kalitesiz bir hayat yaşıyorsun ,içmeyenler kokusundan iğreniyor ve sanada antipati duymaya başlıyor,uyku kalitenden tutta ,koku alma duyuna kadar her şey yavaş yavaş tükeniyor ,en önemlisi ilerki yaşlarda ciddi rahatsızlıklarla karşılaşabiliyorsun yol yakınken vaz geçin zararın neresinden dönülürse kardır:cat:

bu videoyu işyerimdeki kişlere gönderdim gönderdiklerimden 2 si sigarayı bıraktı :)

haklısınız :) doğru söze ne denirki :rendeer:
şu aralar azalltım kısa bir zamanda bırakıcam inşallah :cat:

GKN

Video açılmadı, hazır açılmamışken ben bi sigara daha yakim :p

Video açılmadı, hazır açılmamışken ben bi sigara daha yakim :p

seni çok fazla içerken görmedim ben zaten ,günde 1-2 idare ediyorsan o bir şey değil son zamanlarda light sigaralar yüzünden doyum almadığı için 1-2 paketi geçenler var o iş kötü valla ,

Forumdan Uzaklaştırıldı
paylaşım için tşk , birine izletmem lazım bunu ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar