sadece bekar erkek üyelerle moğolistana gidiyoruz...

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
moğol yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre 20.000 türk erkeğine ihtiyaçları varmış, neden mi ? nüfus oranlamasında 6 kadına 1 erkek düşen moğolistan erkek ithal edecek.

ithal damat olmak isteyen siz sayın mt üyelerini bu gezimize bekliyorum.

moğolistan denen memlekeette su, doğalgaz, petrol bedava ancak elk. yok giderken motorlarımızın arkasına birer jeneratör alarak bu problemide çözebiliriz.:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

haydi arkadaşlar moğolistana ata yurduna dönüyoruz...:queen:

hmm iyide elektirk niye yok ben elektrik alamadıgım ülkede yaşamam:D

Büyükelçilik'ten yapılan yazılı açıklamada Referans gazetesinin 21 Ocak 2010 tarihli yazar Jale Özgentürk'ün "Cengiz Han'ın kızlarına 20 bin Türk damat" haberinin asılsız olduğu, bu konuyla ilgili resmi olarak herhangi bir görüşme yapılmadığı ve resmi olarak böyle bir heyetin gelmesinin söz konusu olmadığı bildirildi. CNN TURK
bavulları geri boşaltın :)

moğol kadınlarının da burnu büyük değildir inşallah, gerçi karardan vazgeçilmiş zaten, sevgili olmayanlar bulurlar inşallah...

ben yinede şansımı deneyip gidiyorum :queen:

arkadaşlar şaka bir yana eğer haberin doğruluk payı yok ise bu tür haberlerin ne için yapıldığını düşünmekte gerekiyor.belki paranoyakça gelebilir ancak bu tür bir haber çıkıyor ve devlet bunu yalanlıyor....turist çekmek için olmasın???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar