burun ameliyatı

aramızda burnunuzdan et aldırmış olan biraz bilgi verebilirmi :silent: malum benimkisi et değil resmen kemik olmuş durumda zor nefes alıyorum :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben oldum geçmiş olsun çok hafif bir ameliyat çekinceğin bir yer olmasın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir arkim olmuştu , çok basit geçti diyordu ... onun burnu yamuktu ama o et aldırmak için ameliyat olmustu , neden burnunu da düzelttirmedin diyoruz , ben burnumu yamukken seviyorum diyor :mrgreen:

bu arada istersen ben sana cerrah bulman konusunda yardımcı olabilirim .

bir arkim olmuştu , çok basit geçti diyordu ... onun burnu yamuktu ama o et aldırmak için ameliyat olmustu , neden burnunu da düzelttirmedin diyoruz , ben burnumu yamukken seviyorum diyor :mrgreen:

bu arada istersen ben sana cerrah bulman konusunda yardımcı olabilirim .

inşallah basit geçer :) benimde burnum yamuk ama içinde et değil kesin kemik gibi bişey var :mrgreen:

nasıl bulucaksın cerrah anlamadım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben bularım , ama istanbula yada izmire gitmen gerekecek : ) ve çok süper cerrahlar , sıradan değil yani , burnunu cillop gibi yaparlar : ) birde eskisi gibi olmuyor burun ameliyatları , simdi endoskopik cerrahi diyolar galiba , fazla kurcalamıyorlar ameliyat ettikleri bölgeyi . komple yardırıp atmıyorlar ...kamera sokuyorlar , küçük kesilerden ameliyat ediyorlar ...

ben bularım , ama istanbula yada izmire gitmen gerekecek : ) ve çok süper cerrahlar , sıradan değil yani , burnunu cillop gibi yaparlar : ) birde eskisi gibi olmuyor burun ameliyatları , simdi endoskopik cerrahi diyolar galiba , fazla kurcalamıyorlar ameliyat ettikleri bölgeyi . komple yardırıp atmıyorlar ...kamera sokuyorlar , küçük kesilerden ameliyat ediyorlar ...

sen bularsın :p

hep böyle burnumun ucu kalkık olsun istemiştim :queen: öyle istiyorum burnumu :p

sen neymişsin yaaa :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ucu kalkık burun bayanlara yakısır , erkeklerin burnu düz olur : ) kadınsı bir yüzüm olsun diyorsan sen bilirsin tabi :p

ben 2 kere oldum birinde et diğerinde kemik aldılar et çok basit ama kemik için aynı şeyi söyleyemiycem çünkü 1 sene ağrısını çektim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:21 ----------

eftelya fiyat hakkında bilgin varmı peki ona göre kesip biçtirelim kendimizi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
fiyat hakkında net birşey söyleyemem , burnunuzun durumuna bakmaları lazım ...
genelde burun ameliyatından sonra özellikle kemiğe müdahele edildiyse hastalar ağrıdan şikayetçi olurlar , rüzgar değse ağrır , ama benim önereceğim doktorlar kesinlikle işlerinde çok iyiler ,kullandıkları teknikler de çok iyi , en hafif şekilde atlatırsınız iyileşme dönemini , öyle burnunuz şişip patlıcan gibi de olmaz : )

MkD

michael jacksonın burnu gibi yaptırmada
kalkık olsun fln demişsin :mrgreen:

97 yılında Askerdeyken olmuştum. Ama benimkisi et değil. Daha önce kırıldığından dolayı sadece içerde yamukluk vardı ve nefes almamı güçleştiriyordu.
Artık o zamanın aletleri ile şimdikiler bir değil ama ben 4 saat i acılar içinde lokal anestezi ile ameliyat oldum. Ameliyatta çekiç pense ve törpü sesleri eşliğiinde. Birdaha olurmusun diye sorarsan "asla" derim :p ama dediğim gibi 97 yılı ile şimdiyi bir tutamam tabiki Çok şey değişti. Bence eskisi gibi zor olmayacaktır. Geçmiş olsun şimdiden

fiyat hakkında net birşey söyleyemem , burnunuzun durumuna bakmaları lazım ...
genelde burun ameliyatından sonra özellikle kemiğe müdahele edildiyse hastalar ağrıdan şikayetçi olurlar , rüzgar değse ağrır , ama benim önereceğim doktorlar kesinlikle işlerinde çok iyiler ,kullandıkları teknikler de çok iyi , en hafif şekilde atlatırsınız iyileşme dönemini , öyle burnunuz şişip patlıcan gibi de olmaz : )

kim peki bunlar :)

yaa bende burnumdan ameliyat olmayı düşünüyorum amaaaa yalan yok çok tırsıyorum.bir iki video seyrettim,aklım başımdan gitti resmen.benimkisi biraz farklı..burnum kırık,kırık yerde kıkırdağa kaynamış gibi burnumdan nefes almamı mühfiş etkiliyo yani burnumu %20 kullanabiliyorum.burnumun uc kısmına bastırdığım zaman sanki komprosörle hava tutmuşlar gibi mükemmel bir nefes alıyorum ve burnum üşüdüğü zaman ağrısından deliriyorum

yaa bende burnumdan ameliyat olmayı düşünüyorum amaaaa yalan yok çok tırsıyorum.bir iki video seyrettim,aklım başımdan gitti resmen.benimkisi biraz farklı..burnum kırık,kırık yerde kıkırdağa kaynamış gibi burnumdan nefes almamı mühfiş etkiliyo yani burnumu %20 kullanabiliyorum.burnumun uc kısmına bastırdığım zaman sanki komprosörle hava tutmuşlar gibi mükemmel bir nefes alıyorum ve burnum üşüdüğü zaman ağrısından deliriyorum

yavv yapmayın etmeyin olmıcam ameliyat falan :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:59 ----------

ben 2 kere oldum birinde et diğerinde kemik aldılar et çok basit ama kemik için aynı şeyi söyleyemiycem çünkü 1 sene ağrısını çektim..

eyvaaaah olmıcam,vazcaydım :p saklayın beni ::saad::::156::

yavv yapmayın etmeyin olmıcam ameliyat falan :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:59 ----------

eyvaaaah olmıcam,vazcaydım :p saklayın beni ::saad::::156::

ameliyatımı yapan doktor sağolsun tam alamamış kemikleri ve hala sol taraftan nefes alamıyorum, kemik aldırmak acı veriyor, ama ona görede yaşaö kaliten artacak, uykun düzene girecek mesela ben her gece en az 20 ker uyanıyorum bu yüzden o yüzden ilk fırsatda tekrar olmayı düşünüyorum olmuşkende eğrilikleride düzelttirmk istiyorum, e acıda olacak tabi biraz..

ameliyatımı yapan doktor sağolsun tam alamamış kemikleri ve hala sol taraftan nefes alamıyorum, kemik aldırmak acı veriyor, ama ona görede yaşaö kaliten artacak, uykun düzene girecek mesela ben her gece en az 20 ker uyanıyorum bu yüzden o yüzden ilk fırsatda tekrar olmayı düşünüyorum olmuşkende eğrilikleride düzelttirmk istiyorum, e acıda olacak tabi biraz..

uykuda çok sorun oluyo ya ağızdan alıyorum nefesi sonrası malum herhalde her 2 saatte bir yastığın yüzünü değiştiriyorum :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eğer ciddi ciddi ameliyat olmak istiyorsanız ben sizi görüştürürüm , yardımcı olmalarını sağlarım , hem ücret konusunda hem de ilgilenmeleri açısından ... laf olsun diye ameliyat olacam diyorsanız yormayın beni :mrgreen: dediğim gibi ciddiyseniz özelden konusalım ...:)

eğer ciddi ciddi ameliyat olmak istiyorsanız ben sizi görüştürürüm , yardımcı olmalarını sağlarım , hem ücret konusunda hem de ilgilenmeleri açısından ... laf olsun diye ameliyat olacam diyorsanız yormayın beni :mrgreen: dediğim gibi ciddiyseniz özelden konusalım ...:)

kontrole gideyim olucağım zaman irtibata geçelimde ameliyat masasından kalkarım demi ölmem yani :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar