Ben oldum geçmiş olsun çok hafif bir ameliyat çekinceğin bir yer olmasın..
bir arkim olmuştu , çok basit geçti diyordu ... onun burnu yamuktu ama o et aldırmak için ameliyat olmustu , neden burnunu da düzelttirmedin diyoruz , ben burnumu yamukken seviyorum diyor :mrgreen:
bu arada istersen ben sana cerrah bulman konusunda yardımcı olabilirim .
ben bularım , ama istanbula yada izmire gitmen gerekecek : ) ve çok süper cerrahlar , sıradan değil yani , burnunu cillop gibi yaparlar : ) birde eskisi gibi olmuyor burun ameliyatları , simdi endoskopik cerrahi diyolar galiba , fazla kurcalamıyorlar ameliyat ettikleri bölgeyi . komple yardırıp atmıyorlar ...kamera sokuyorlar , küçük kesilerden ameliyat ediyorlar ...
ucu kalkık burun bayanlara yakısır , erkeklerin burnu düz olur : ) kadınsı bir yüzüm olsun diyorsan sen bilirsin tabi![]()
ben bularım , ama istanbula yada izmire gitmen gerekecek : ) ve çok süper cerrahlar , sıradan değil yani , burnunu cillop gibi yaparlar : ) birde eskisi gibi olmuyor burun ameliyatları , simdi endoskopik cerrahi diyolar galiba , fazla kurcalamıyorlar ameliyat ettikleri bölgeyi . komple yardırıp atmıyorlar ...kamera sokuyorlar , küçük kesilerden ameliyat ediyorlar ...
fiyat hakkında net birşey söyleyemem , burnunuzun durumuna bakmaları lazım ...
genelde burun ameliyatından sonra özellikle kemiğe müdahele edildiyse hastalar ağrıdan şikayetçi olurlar , rüzgar değse ağrır , ama benim önereceğim doktorlar kesinlikle işlerinde çok iyiler ,kullandıkları teknikler de çok iyi , en hafif şekilde atlatırsınız iyileşme dönemini , öyle burnunuz şişip patlıcan gibi de olmaz : )
yaa bende burnumdan ameliyat olmayı düşünüyorum amaaaa yalan yok çok tırsıyorum.bir iki video seyrettim,aklım başımdan gitti resmen.benimkisi biraz farklı..burnum kırık,kırık yerde kıkırdağa kaynamış gibi burnumdan nefes almamı mühfiş etkiliyo yani burnumu %20 kullanabiliyorum.burnumun uc kısmına bastırdığım zaman sanki komprosörle hava tutmuşlar gibi mükemmel bir nefes alıyorum ve burnum üşüdüğü zaman ağrısından deliriyorum
ben 2 kere oldum birinde et diğerinde kemik aldılar et çok basit ama kemik için aynı şeyi söyleyemiycem çünkü 1 sene ağrısını çektim..
yavv yapmayın etmeyin olmıcam ameliyat falan :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:59 ----------
eyvaaaah olmıcam,vazcaydımsaklayın beni ::saad::::156::
ameliyatımı yapan doktor sağolsun tam alamamış kemikleri ve hala sol taraftan nefes alamıyorum, kemik aldırmak acı veriyor, ama ona görede yaşaö kaliten artacak, uykun düzene girecek mesela ben her gece en az 20 ker uyanıyorum bu yüzden o yüzden ilk fırsatda tekrar olmayı düşünüyorum olmuşkende eğrilikleride düzelttirmk istiyorum, e acıda olacak tabi biraz..
eğer ciddi ciddi ameliyat olmak istiyorsanız ben sizi görüştürürüm , yardımcı olmalarını sağlarım , hem ücret konusunda hem de ilgilenmeleri açısından ... laf olsun diye ameliyat olacam diyorsanız yormayın beni :mrgreen: dediğim gibi ciddiyseniz özelden konusalım ...![]()