yeni avatarim bu olsun mu?

İcinde yasadigim olaylar beni yuruymeyenleri daha cok dusunmeye itti...Kazalar herkesin basina gelmekde ancak forumda birazda olsa dikkat cekmek bilinclendirmek bab inda avatarimi degisicem...bu nasil sizce?yorumlari bekliyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evadan koy hacu hitin olur foruma grmek için bahanemiz olur..:mrgreen:

yok ben kazalara dikkat cekmek istiyorum mustafa
deli dolu arkadaslara en azi
hatirlasinlar
imaj olsada
kaza yaptim siz dikkat edin imaji
otursun

Sen onu de hele bu tasarim sana ne anlatiyor

Bebek arabası.. :mrgreen:

Gayet isabetli olur:cat:, şanssız arkadaşlarımız da motosikleti tadabilmeli. Bugün Vosvosla park yerinden kalkarken tatlı bir amca geçti yanımdan tekerlekli iskemlesi ve muhtemelen eşi onu sürüklüyordu. Öyle bakakaldık gülümseştik geçti, onlara sadece güleryüz göstermeniz , bakışlarınızla rahatsız etmeden ve acıma duygunuzu kesinlikle hissettirmeden geçmeniz yeter.
Devletimizin de bu konuya el atıp her türlü kolaylığı motosikletli sandalyelere tanımalarını dilerim.:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence olmaz.... Nedenini sorma ama bence olmaz... :cat:

Bence olmaz.... Nedenini sorma ama bence olmaz... :cat:

Ben kaza yasadim...sen olmaz diyosun ama bi kisi bile bunu aklinin kosesinde yer edinse bu bile kar bana..bir canli kurtarrmak tum kainati kurtarmaktir...
olmazin nedeni nedir acaba?
motosiklette kotu imajmi birakir dusuncesi var sizde?kaza yasadim ama hatali ben degildim o kazada...en azi daha dikatli olmak adina biseylere dikkat cekebilmek maksadim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben kaza yasadim...sen olmaz diyosun ama bi kisi bile bunu aklinin kosesinde yer edinse bu bile kar bana..bir canli kurtarrmak tum kainati kurtarmaktir...
olmazin nedeni nedir acaba?
motosiklette kotu imajmi birakir dusuncesi var sizde?kaza yasadim ama hatali ben degildim o kazada...en azi daha dikatli olmak adina biseylere dikkat cekebilmek maksadim...

Biliyorum senin kazanı..... Ama sanki bana engelli bu adam dermiş gibi bir havası var avatarın...Her an her an hatırlamak istermisin kazanı? o anı?....

Şahsen ben istemem.... Şahsi fikrim.... Sen bilirsin... :cat:

Biliyorum senin kazanı..... Ama sanki bana engelli bu adam dermiş gibi bir havası var avatarın...Her an her an hatırlamak istermisin kazanı? o anı?....

Şahsen ben istemem.... Şahsi fikrim.... Sen bilirsin... :cat:

Hatirlamasamda yasicam sonucda amac hatirlatmak...cogumuz birbirimizi avatardan tanimakdayiz..Hal boyle oluncada beni insanlar kazali hatirlasinlar...akillarinda dikkate onem cekmek kalsin...:cat:

Avatarına değilde imzana koy bence oluyosa tabi:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:21 ----------

Ayrıca düşüncen açısından gayette konu içi bi durum bu neden buraya yazdınki:silent:

kanka tek derdin bu mu kaldı...

Napem be kanka bi yasayan bilirden yola cikip ucuk kacik sacma sapan deli dolu makaslar yapanlari-sehir icinde surat yapanlari uyarmak olsunda nasil olursa olsun diye dusundum...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------

Avatarına değilde imzana koy bence oluyosa tabi:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:21 ----------

Ayrıca düşüncen açısından gayette konu içi bi durum bu neden buraya yazdınki:silent:

Eyvallah kardesim sagol...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Napem be kanka bi yasayan bilirden yola cikip ucuk kacik sacma sapan deli dolu makaslar yapanlari-sehir icinde surat yapanlari uyarmak olsunda nasil olursa olsun diye dusundum...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------

Eyvallah kardesim sagol...

kanka mantıklı düşünmüşsün helal olsun ama senin kullanmakta olduğun avatarın daha güzel bu arada tekrar geçmiş olsun..:rendeer::rendeer::rendeer:

...

tamam dostum seni bu hayal aleminde rahatsız etmeyeyim...biraz ayakların yere bassın istiyorum hacı...sadece bunu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar