Burçlara Göre Hayalinizdeki Otomobil..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://askmen.mynet.com/yasam/aktuel/1118-burclara-gore-hayalinizdeki-otomobil

Akrep (22 Ekim - 21 Kasım)

Çok kıskanç olmasıyla tanınan akrep burcu, hataları affetmeyen ve saldırmak için fırsat kollayan bir karakter barındırırlar. Sakin görünseler de bir hata ile karşılaştıklarında bağırıp çağırmaktan geri kalmazlar.

Hayalindeki otomobil: En son model hızlı ve güçlü otomobillerden hoşlanırlar. Motor sır dolu bir kutu değil, yakından ilgilendikleri bilgi sahibi oldukları bir şeydir. Güçlü otomobille hava atmaya bayılır. Siz siz olun sakın otomobilini eleştirmeyin.

Doğru demiş bastımı uçacak deli gibi ses verecek..:mrgreen::queen:

Oğlak burcu yönetici olmak için yaratılmıştır. Organizasyon yeteneği güçlüdür. Reflekslerine, hızına yani otomobiline hakimdir. İyi bir sürücüdür.
Hayalindeki otomobil: Kullandığı otomobil mutlaka en son model olmalıdır. Satış sonrası servise de büyük önem verir

haha
hayatı gibi trafik kurallarınıda hiçe sayar, otomobili kesinlikle son model, alımlı ve çok güçlü olmadılır..

deli sürerim ama kuralları hiçe sayıp insanların hayatını tehlikeye atmam..

Forumdan Uzaklaştırıldı
musti başı boş işi gücü olmaz boş yere konu açar kafamıza s*çar..

yazıyor..:p

Trafikte son derece kibar olmalarına karşın oldukça kararsız davranışlar sergilerler. Sürekli diğer arabalara bakarlar. Otomobil kullanmak onlar için kesinlikle bir zevk değildir.

boşunamı ben motor motor diye bağrınıyorum görüyosunuz işte internet alemine bile madara oldum:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar