Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MT Nin En Yeni Oyunu Mafia Türk

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    18 Haziran 2009
    Arkadaşlar Yaklaşık 6-7 aydır oynamıyordum Bu oyunu

    Sizinle beraber Tekrar Başlayacam

    Link: www.mafiaturk.com

    Bölge Mutaflar.

    İsim E---

    Not Saldırmassanız Sevinirim Siz oyuna kayıt olun Yeter MT Grubu diye bir grub kurar hepimiz birleşiriz. ???


    Not: seviyem---7 10 cevap dan sonra oyundayım

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 ----------

    Oyun Hakkında
    Genel Bilgiler
    MafiaTurk, web tabanlı bir mafya oyunudur.
    Oyunda yapmanız gereken şey, tecrübe puanı toplarken bir yandan da karakterinizi güçlendirip diğer oyunculara üstünlük sağlamak ve doğru arkadaşlar bulduktan sonra bir aile kurarak ailenizi bir numara yapmaya çalışmaktır.
    Oyunun temel kurgusu bölgelere hakim olmak olduğu için, en iyi kullanıcılardan biri olmak dışında oyundaki temel amaç; tüm bölgelerde kendi başınıza veya ittifak halinde olduğunuz ailelerle birlikte bir numaralı aile olmaktır.

    Başlarken
    Oyuna ilk başladığınızda karakterinizin üzerinde en düşük seviye eşyalar bulunacaktır. İlk yapmanız gereken şey üzerinize daha iyi eşyalar bulup bir yandan da tecrübe puanı kazanmak olacaktır. Diğer kullanıcılara üstünlük sağlamanızın tek yolu üzerinize giydiğiniz eşyalar ve karakter puanlarınızdır. Karakter puanlarınızı hem eğitim bölümünden, hem de giydiğiniz eşyaların puanları ile yükseltebilirsiniz.

    İlerlerken
    Oyunda belli bir düzeye geldikten ve sağlam arkadaşlıklar edindikten sonra arkadaşlarınızla birlikte kendinize bir aile kurabilirsiniz. Ailenizi kurduktan sonra diğer ailelere savaş ilan edebilir ve saldırılar düzenleyebilir; lider aile olmaya doğru adımlar atabilirsiniz. İttifak kuduğunuz ailelerle birlikte kendi bölgeniz dışındaki bölgelerinde lideri olma yolunda ilerleyebilirsiniz.

    Puanlama
    Oyundaki sıranız itibar puanınıza göre belirlenmektedir. İşlediğiniz her suçtan, kazandığınız her saldırıdan ve başarılı olduğunuz her aile saldırısı sonucunda itibar puanı kazanırsınız. Yenildiğiniz saldırılar sonucunda ise itibar puanı kaybedersiniz.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------

    MafiaTürk Nasıl Oynanır?
    MafiaTürk'ü herhangi bir web tarayıcısı ile oynayabilirsiniz. Ancak daha iyi bir oyun deneyimi yaşamanız için size Firefox kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

    Oyuna Yeni Başladım. Stratejim Ne Olmalı?
    Oyundaki eşyalar aile savaşlarında, kullanıcılar arası saldırılarda ve normal suçlardaki kilit etkendir. Bu yüzden kazandığınız paralar ile kendinize yüksek seviyeli eşyalar almanız ve eşyalarınızı düzenli olarak daha yüksek seviyedeki eşyalar ile değiştirmeniz sizin için en mantıklı seçim olacaktır. Ayrıca eğitim bölümü aracılığı ile karakter puanlarınızı yükseltmeniz ise diğer kullanıcılar üzerinde üstünlük kurma şansınızı artıracaktır.

    Peki Nasıl Puan ve Para Kazanacağım?
    Oyuna ilk başladığınızda kullanıcınız en düşük seviye eşyalara sahip olacaktır. Bu yüzden ilk yapmanız gereken yeni eşyalar satın almaktır. Yeni eşyalar satın aldıktan sonra para, itibar puanı ve tecrübe puanı kazanmak için suç işlemeniz gereklidir. Suç türleri aşağıdaki gibidir:
    Suç Haritası:
    Bu bölümdeki suçlar normal suçlardır ve bekleme süreleri uzundur. Ancak ufak suçlara göre kazandırdığı para, tecrübe puanı ve itibar puanı daha yüksektir. Bu bölümdeki kazanma şansınız tamamen üzerinizdeki eşyalara bağlıdır. Bu yüzden kazandığınız parayı eşyalarla değerlendirmek mantıklı bir seçimdir.
    Ufak Suçlar:
    Adındanda anlaşılacağı gibi bu bölümdeki suçlar ufak çaptaki suçlardır ve bekleme süreleri kısadır. Ancak normal suçlara göre kazandırdığı para, tecrübe puanı ve itibar puanı daha azdır. Bu bölümdeki kazanma şansınız işlediğiniz suç sayısına ve bazı olasılıklara dayalıdır.
    Organize Suç:
    Bir organize suç işlemek için yanınızda 3 kişiye daha ihtiyacınız vardır. Yanınıza alacağınız kişilerin seviyelerinin sizin seviyenize oranı, suçtan kazanacağınız para ve başarma şansı yönünden etkilidir. Yanınıza alacağınız kişileri suça davet etmeniz gereklidir. Kişi daveti kabul ettikten sonra hemen suça dahil olacaktır. Bu bölümde kazanılan paranın miktarı yüksektir.

    Suçların dışında bir diğer para, itibar ve tecrübe puanı kazanma bölümü Görev Merkezidir. Görev merkezinden her seferinde 4 görev alırsınız. Aldığınız her görevi tamamladıktan sonra göreve göre ödüllendirilirsiniz. Görev merkezinin kaynak gelirleri küçümsenemeyecek kadar yüksektir ve seviyenize göre artar.
    Suçları işleyerek puan kazanmaya başladınız. Ancak unutmamanız gereken nokta, her suçtan sonra Risk Metrenizin yükselmesidir. Risk metreniz yükseldikçe risk seviyeniz de yükselecek ve hapse girme ihtimaliniz artacaktır. Risk metreniz her yarım saatte kendiliğinden 15 puan azalacaktır. Risk metrenizi kendiniz sıfırlamanızın tek yolu ise 5 Cash karşılığında risk metrenizi sıfırlamaktır. Rüşvet Ver bölümünden vereceğiniz her başarılı rüşvetten sonraki 1 saat içinde risk metreniz hiç yükselmeyecektir.
    Unutmamanız gereken bir diğer nokta ise işlediğiniz her suç ve yaptığınız veya aldığınız her saldırıdan sonra enerjinizin düşeceğidir. Enerjiniz, risk puanınız gibi kendiliğinden yükselmemektedir. Bu yüzden, enerji depolamak için Bölgem sekmesi altındaki Restorana uğramanız ve birşeyler yemeniz gereklidir. Saldırılarda, atak puanınız enerjinize doğru orantılı olarak yükselecek veya düşecektir.

    Bir Kullanıcıya Saldırı Düzenlemek
    Bir kullanıcıya saldırı düzenlemek için önce Bölgem sekmesi altındaki Dedektif Bürosu bölümünden kullanıcının peşine bir dedektif takıp kullanıcıyı aratmalısınız. Seçeceğiniz dedektif türünün yanı sıra, kullanıcının seviyesi, puanı gibi etkenler de dedektifin kullanıcıyı bulmasında önemli olacaktır. Eğer kullanıcı panik odasında ise dedektifler hiçbir şekilde kullanıcıyı bulamayacaklardır.
    Kiraladığınız dedektif kullanıcıyı bulduktan sonra kullanıcıya saldırı düzenleyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kullanıcıyı bulan bir dedektif aramasının zaman aşımı yarım saattir. Kullanıcı dedektifler tarafından bulunduktan sonraki yarım saat içinde kullanıcıya saldırmanız gerekmektedir. Kullanıcıya saldırabilmeniz için mermi gereklidir. Bu yüzden düzenli olarak mermi satın almanız iyi olacaktır. Kullanıcıya sıkacağınız mermi miktarı kullanıcının seviyesi ve zırhı ile doğru oranda artış göstermelidir. Aksi takdirde kullanıcıyı ıskalayabilirsiniz. Kendi itibar puanınızın %50 altındaki ve üstündeki kullanıcılara saldıramazsınız. Ayrıca unutmayınız ki, enerji yüzdeniz saldırıdaki atak puanı üzerinde doğrudan etkilidir.

    Saldırılardan Korunmak
    Unutmayınız ki sizin diğer kullanıcılara saldırabileceğiniz gibi diğer kullanıcılarda size saldırabilirler. Saldırılardan korunmanın yollarından birisi Panik Odasını kullanmaktır. Panik odası korumasına girdiğinizde dedektifler sizi asla bulamazlar. Ancak panik odası korumasında bulunduğunuz süre içerisinde oyunun bazı bölümlerini kullanamazsınız.
    Saldırılardan maximum düzeyde korunmak için yapmanız gereken diğer şey ise enerji yüzdenizi yüksek tutmaktır. Alacağınız bir saldırıda enerji yüzdeniz ne kadar yüksekse atak puanınızda o kadar artacak; düşük ise atak puanınız o kadar düşecektir.

    Aile Saldırıları
    Bir aileyi yıkmak için yapmanız gereken şey o ailenin patronunu hastanelik etmek değildir. Aileyi yıkabilmek için aileye üyelerinizle birlikte topyekün bir saldırı düzenlemeniz gerekmektedir. Saldırıya ne kadar iyi hazırlanırsanız karşı aileyi o kadar yıpratabilirsiniz. Saldırılarda bekleyeceğiniz süre, ailenizin bölgesi ile hedef ailenin bölgesi arasındaki mesafeye bağlı olarak değişecektir. Saldırılar ile ilgili önemli detaylar aşağıdaki gibidir:
    Saldırılacak ailenin ismini yazıp saldırıyı başlattıktan sonra, sadece online olarak karargahta konuşlanmış aile üyeleriniz saldırıya dahil edileceklerdir.
    Saldırılacak ailenin ismini yazıp saldırıyı başlattıktan sonra, hedef ailenin saldırılar bölümümnde saldırı hakkında bir bildirim yer alacaktır. Ancak bu bildiride kimin saldırdığı ve saldırının ne zaman ulaşacağı belli değildir.
    Saldırılacak ailenin ismini yazıp saldırıyı başlattıktan sonra, saldırgan ailenin saldırıya katılan tüm üyeleri saldırı süresince oyunun diğer bölümlerini kullanamazlar.
    Hedef ailenin üyelerinin saldırıya karşılık verebilmeleri için karargahlarında konuşlanmaları gerekmektedir. Karargahta konuşlanan aile üyeleri oyunun diğer bölümlerini kullanamazlar.
    Saldırı sonucu, siz ve hedef aile üyelerinin seviyesi, hasar puanı ve defans puanına bağlıdır. Eğer saldırınız sonucunda diğer ailenin tüm üyelerini hastanelik ederseniz, aile yıkılacaktır.




    Artık oyun bizim sayemizde 200-300 kullanıcı daha kazanır heralde :D

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------

    Oyun Kuralları ve Cezalar
    MafiaTürk'e kayıt olup oyunu oynayan tüm kullanıcılar aşağıdaki kuralları kabul etmiş sayılırlar.

    * 1) MafiaTürk oyununun kullanıcı hesap sözleşmesini ve oyun kurallarını, ve bu kuralların ihlalinde doğacak cezaları, oyuna kayıt olan herkes kabul etmiş sayılır.
    * 2) Oyunda birden fazla hesap açmak yasaktır.

    Cezası: İlk ihlalde en eski hesap 1 hafta uzaklaştırma alır ve diğer hesaplar kapatılır. Sonraki ihlallerde tüm kayıtlar kapatılır ve kullanıcı oyundan süresiz men edilir.
    * 3) Oyun içinde herhangi bir kullanıcıya mesaj yoluyla, kullanıcı profilinde ve aile profili aracılığı ile hakaretler yapmak yasaktır. Hakaretin ağırlığı oyun yöneticisi tarafından belirlenir.

    Cezası: İlk ihlalde kullanıcıdan %15 para, itibar ve tecrübe puanı düşürülür ve kullanıcı oyundan 5 gün ihraç edilir. Sonraki ihlallerde kullanıcı oyundan süresiz men edilir.
    * 4) Site üzerinden özel mesaj yoluyla Spam veya 3. şahıs sitelerinin reklamını yapmak yasaktır.

    Cezası: İlk ihlalde kullanıcı oyundan 3 gün ihraç edilir. Sonraki ihlallerde kullanıcı oyundan süresiz men edilir.
    * 5) Diğer oyuncuları oyun kurallarına aykırı davranışlara zorlamak ve oyun kurallarına aykırı davranışta bulunmaları için tahrik etmek yasaktır.

    Cezası: Bu tür davranışlarda bulunduğu tespit edilen kullanıcılar uyarılmadan oyundan süresiz men edilecek ve hesapları silinecektir.
    * 6) Oyunda programsal bir hata ve/veya açık bulunduğu takdirde bu durum hemen oyun yöneticisine bildirilmelidir.

    Cezası: Bu tür hata ve/veya açıkları diğer kullanıcılarla paylaşan ve kendi çıkarı için kullanan kullanıcılar uyarılmadan oyundan süresiz men edilecek ve hesapları silinecektir.
    * 7) Oyunun düzenini ve işleyişini bozacak programlar ve yöntemler kullanmak yasaktır.

    Cezası: Kullanıcı uyarılmadan oyundan süresiz men edilecek, hesapları silinecek ve gerek görüldüğü takdirde hakkında hukuki işlem başlatılacaktır.
    * 8) Kendini MafiaTürk görevlisi gibi göstermek yasaktır.

    Cezası: Kullanıcı uyarılmadan oyundan süresiz men edilir, hesapları silinir.
    * 9) Oyun kurallarına itirazlar ve kural ihlali bildirimleri oyun yöneticisine yapılmalıdır. Sadece oyun yöneticisinin cezaları uygulama ve kaldırma yetkisi bulunmaktadır.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 ----------

    Kullanıcı Hesap Sözleşmesi
    MafiaTürk oyununa kayıt olarak bu hesap sözleşmesini kabul etmiş sayılırsınız.

    A) Katılım

    * MafiaTürk'e üye olabilmek için kayıt formunun doldurulması, oyun kurallarının ve kullanıcı hesap sözleşmesinin kabul edilmesi zorunludur. Kurallar tüm üyeleri kapsar ve üyeler bu kurallara uymakla mükelleftirler.

    B) Sorumluluk

    * MafiaTürk, ücretli seçenekleri dışında, internet üzerinden ücretsiz olarak oynanan web tabanlı online bir oyundur. Oyunun devamlılığı ve yayının durdurulması konusunda oyun yönetimi yetkilidir. MafiaTürk yönetimi dışında hiçbir kullanıcı oyunun yayınının durdurulması veya tamamen yayından kaldırılması konusunda hak iddia edemez. Sunucuda veya programlamada çıkan herhangi bir hatada kullanıcı bu durumu MafiaTürk yönetimine bildirmelidir. Böyle bir bildiri geldiği zaman MafiaTürk yönetimi bu sorunu en kısa zamanda çözmeye çalışacaktır. Kullanıcıların MafiaTürk takımının işlerini kontrol ya da takip yetkisi yoktur. MafiaTürk yönetimi oyunun her zaman devamlı hizmet verebilmesi için çalışır. Ama elinde olmayan sebeplerden dolayı oluşan sunucu çökmesi, programlama hatası v.b. gibi durumlarda kullanıcılar oyunun devamlılığı hakkında hiçbir hak talep edemezler. MafiaTürk yönetimi bu tür durumlarda herhangi bir sorumluluğu kabul etmez. Herhangi bir kullanıcı, sunucu çökmesi veya programlama hatasından dolayı mağdur kaldığı zaman MafiaTürk yönetiminden hiçbir hak talep edemez. Kullanıcı oyunda bulduğu herhangi bir hatayı/açığı derhal MafiaTürk yönetimine bildirmekle yükümlüdür. Bulduğu hatayı/açığı hiçbir şekilde kendi yararına kullanma hakkı yoktur. Böyle bir durum görüldüğü takdirde hatadan kaynaklanan sorunların düzeltilmesinde kullanıcı yükümlüdür. MafiaTürk oyununda kullanıcıların birbirleriyle iletişimde olabilmeleri için özel mesajlaşma sistemi mevcuttur. Gönderilen mesajın içeriğiyle ilgili sorumlu kişi, mesajı gönderen kullanıcıdır. MafiaTürk yönetimi gönderilen mesajın içeriğiyle ilgili hiçbir zaman sorumlu tutulamaz. Her kullanıcı kendi bilgilerinin güvenliğiyle kendi sorumludur. MafiaTürk veritabanında kullanıcı bilgileri daima şifreli olarak tutulur. Herhangi bir şifre, e-mail çalınma vb. gibi durumlarda kullanıcı herhangi bir hak talep edemez. Her kullanıcı kendi içeriğinden (örn. Mesajları, profili, kullanıcı resmi vb.) kendisi sorumludur. MafiaTürk yönetimi bu içerikler hakkında hiçbir zaman sorumlu tutulamaz.

    C) Üyelik

    * 18 yaşını doldurmuş tüm kişiler MafiaTürk oyununa kayıt olma hakkına sahiptirler. MafiaTürk'e üyelik, kayıt formunun doldurulup, oyun kuralları ve hesap sözleşmesinin kabul edilmesiyle başlar. MafiaTürk'e üye olmak kullanıcıya hiçbir hak getirmez. 18 yaşını doldurmamış kullanıcıların oyunu oynaması ile ilgili MafiaTürk yönetimi hiçbir sorumluluğu kabul etmez. MafiaTürk yönetiminin her zaman üyelik silme, yasaklama veya dondurma hakkı vardır ve bu hakkını gizli tutar. Kullanıcıların, üyelik silinme, yasaklanma veya dondurulma durumunda hiçbir yasal itiraz ve hak talep hakkı bulunmamaktadır. Kullanıcılar hiçbir durumda geri ödeme isteme hakkına sahip değildirler. Herhangi bir kullanıcı ekstra hizmetler için ödeme yaparsa (örn. Premium hizmeti) bu hizmet dışında MafiaTürk yönetiminden hiçbir ek hizmet talep edemez. MafiaTürk yönetimi bu konudaki haklarını her zaman gizli tutar. Herhangi bir MafiaTürk üyesi hesabını sonlandırma hakkına sahiptir. Böyle bir durumda MafiaTürk yönetimi ile iletişime geçilerek üyelik sonlandırılabilir. üyelik sonlandırılması süreci tamamen MafiaTürk yönetimine bağlıdır ve kullanıcı bu süreçte MafiaTürk yönetiminden hiçbir hak talep edemez. MafiaTürk yönetimi bu oyunun oynanmasıyla doğabilecek zararlar ile ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmez. Kullanıcı sağlığı veya hayatıyla ilgili doğabilecek zararlarda MafiaTürk yönetimi herhangi bir sorumluluk altına girmez. Bununla beraber MafiaTürk yönetimi oyunda fazla çevrimiçi kalmanın ciddi zararlar doğurabileceğini hatırlatır.

    D) Kısıtlamalar

    * Hiçbir kullanıcının oyunun işleyişine müdahalede bulunabilecek herhangi bir program vb. yardımcı araçları kullanma hakkı yoktur. Bu durumun ihlalinde oyun kurallarındaki ilgili madde geçerlidir ve kullanıcı bu durum sonucunda hiçbir hak talep edemez. Kullanıcının oyunu web tarayıcılar dışındaki herhangi bir programla açması yasaktır. Kullanıcıların oyunun işleyişini engelleyici müdahalelerde bulunmaya hakkı yoktur. Her kullanıcının sadece 1 tane üyelik açma hakkı vardır. Bu durumun ihlalinde oyun kurallarındaki ilgili madde uygulanır ve kullanıcı bu durum sonucunda hiçbir hak talep edemez.

    E) Bilgilerin Korunması ve Paylaşımı

    * MafiaTürk yönetimi, kullanıcının kurallara, hesap sözleşmesi şartlarına ve yürürlükteki yasalara uyup uymadığını kontrol edebilmek için kişisel bilgileri depolama hakkını saklı tutar. Bahsedilen depolama, bağlantı IP adresi, bağlantı süresi, bağlantı şekli, kayıtlı e-posta adresi ve kullanıcı tarafından yazılmış her türlü bilgileri içerir. Teknik problemlerden dolayı bilgilerin kaybolması, zarar görmesi durumunda kullanıcıdan bilgiler tekrar talep edilebilir. Kullanıcı, bilgilerin kaybından ya da zarar görmesinden dolayı MafiaTürk yönetiminden herhangi bir hak talep edemez. Kullanıcıların bir karakterini başka bir kişiye devretmesi veya karaktere başkasının belli bir süre bakıcılık yapması yasaktır. MafiaTürk içinde bir kişinin oluşturduğu marka veya ürün MafiaTürk yönetiminin olur, kişi ürettiği bir oluşumdan herhangi bir hak talep edemez.

    F) Ayrıcalıklı Üyelik Hizmeti ve Diğer Ücretli Hizmetler

    * Ayrıcalıklı üyelikte ve diğer ücretli hizmetlerde, kullanıcı, oyunun tüm ilave özelliklerini kullanma hakkına sahip olur. Bu özelliklerin kapsamı, herhangi bir zamanda değişebilir. Ayrıcalıklı üyelikten hiçbir şekilde ilave yasal ve hukuki hak talepler çıkartılamaz. Geri ödemeye ilişkin yasal hak talebi mevcut değildir. Oyun kurallarını, hesap sözleşmesini veya uygulamadaki başka bir kuralı ihlalden dolayı üyelik iptali halinde de geri ödeme için hak talebi yoktur. Kredi kartı ile yapılacak olan ödemelerde, kart sahibinden izinsiz yapılan ödemelerin sorumluluğu kredi kartı sahibine aittir. Böyle bir durumda geri ödeme talep hakkı mevcut değildir.

    MafiaTürk oyunu ücretsiz bir oyundur. Ancak oyunda ücretsiz üyelik dışında ekstra avantaj sağlayan Cash adı verilen ücretli krediler de bulunmaktadır. Bu kredilerin türü, sahip olduğu işlev ve süresi hakkında kullanıcıya ayriyeten bilgi verilmektedir.
    Ücretli kredi alımlarında kullanıcının verdiği bilgiler doğru kabul edilir. Bankalarda veya kullanıcının verdiği bilgilerden dolayı doğacak herhangi bir anlaşmazlıkta, oyun yönetimi sorumluluğun kullanıcıda olduğunu belirtir ve hiçbir sorumluluk kabul etmez. Kullanıcı bunu peşinen kabul etmiş sayılır.
    Kredi kodlarının gönderimi üyenin belirttiği e-posta adresine gönderilen e-posta ile yapılır.
    Kredi ile aldığınız oyun içi eşyaların, ekstra özelliklerin veya kredi ücretinin hiçbir şekilde geri iadesi istenemez ve ödenen ücret geri alınamaz. Ayrıca kullanıcı, oyun içinde kredi ile aldığı her şeyin oyun yönetiminin malı olduğunu kabul eder.
    Kredi ile alınan özellikler oyundaki üyelik aktif oldukça ve özelliğin süresi boyunca devam eder. Kullanıcı ücretini ödemeden, hiçbir şekilde aldığı özelliğin süresinin uzatılmasını talep edemez. Ve herhangi bir sebepten dolayı oyunun kapatılması durumunda ödediği ücretin geri ödenmesini talep edemez.
    Herhangi bir hesaptaki veya kural ihlalleri sonucunda engellenen hesaplardaki krediler ve/veya özellikler hiçbir hesaba aktarılamaz ve geri iadesi yapılamaz.

    G) Sözleşme Şartlarında Değişiklik

    * MafiaTürk yönetimi istediği zaman oyun kurallarında ve üyelik sözleşmesinde değişiklik veya genişletme yapma hakkına sahiptir ve bu hakkını gizli tutar. Böyle bir durum oluştuğunda kullanıcılar 1 hafta öncesinden haberdar edilirler.


    Kuralların ve Hesap Sözleşmesinin yayımlanmasından 14 gün sonra kullanıcılar tarafından kabul edilmiş sayılır. Kuralları ve Hesap Sözleşmesini kabul etmeden oyunda yer almak mümkün değildir. Bu yüzden oyunu oynarken Kurallara ve Hesap Sözleşmesine itiraz etmek aynı zamanda hesabın sonlandırılması anlamına gelir ve bu hareket oyun dışında bırakılmayı gerektirir. Kurallara ve Hesap Sözleşmesine itiraz aynı zamanda hesabın silinmesini de kabul etmektir.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 ----------

    Not: 35$ kadar Sınırsız mermi alınır :D Tane hesabı


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    gecen sene olsa başlardım ama bu sene asla , bu sene önemli bir sene benim için
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

  3. #3

    Üyelik
    14 Mayıs 2007
    oyuna meraklı bir kişi iseniz bu tür oyunlarla vakit geçirmeye gerek yok devri bitti bunların ,gerçi facebookta şu sıralar bir tarla bir ağaç ekme oyunu almış başımı gidiyor ama ,mmporg tarzı oyunları tavsiye ederim görselliği ve canlılığı yeter vakit geçirmek için .


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler