Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sadece benzine mi vergi ödüyoruz ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2005
    Şehir
    ÇAYIROVA/KOCAELİ
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Sınırsız tarifeler işine bulaşmam kontörlü hattım var 3 dakikası bir kontörden konuşuyorum yetiyor..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Şubat 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O kesin değil işte


    Mesaja Ek:
    bizbize kamu tarifesinde aylık 1200 dk.yı doldurduğumuzu farketmemekten kelli bana 200 tl ekstra ...... firma. evet webden de o ay için kalan dakikalarımı kontrol ediyordum, ama sanırım son 10 gün kala 400 dakikam olduğunu sanmama rağmen o bilgi güncel değildi, yani kalan dakikaları güncel ve anlık şekilde veremiyor. 10 günde 400 dk + 300 dk 700 dk konuşmuş olmam imlansız. yani toplam konustuğu dakikam doğru ise webden verdikleri bilgi doğru değildi. internet paketlerinde kota dolumunda mesajla sizi uyaran türksel bu konuda bir mesaj atabilirdi ama bunu tabi ki çok sonra düşünecekler.

    her neyse son tahlilde asıl süpriz burada geliyor (#16657715). denildiği üzere türksel kotasını aşan dalgın kullanıcılarını avlamak üzere süper bir teknik geliştirmiş. bedava dakikan dolduysa türkselli olarak türkselliyi 64 kuruşa ama diğer operatörü 24 kuruşa arıyorsun ne kadar ilginç değil mi? yani durumun farkında olmayan türksellinin yüzlerce dakika konuşacağı kişi kimdir? türkselli! asıl fiyatı buradan koyacağı için, kendisi için asıl maliyet şebeke dışı arama olmasına rağmen türksel içi tarifeyi yükseltmiştir.

    bu konuda ikinci büyük dolandırıcılık çağrışımı veren olay da bu tarife değişikliğinin biz bu sisteme girdikten bir kaç ay sonra gerçekleşmiş olması yani, ilk kez bizbize kamuya numaramızı taşıdığımızda heryone 1200 dk. dolunca turkcell ici ve dısını sabit ve tek bir fiyatla dakikası 20 kuruşa arıyorduk. türksell dakika aşımında kendi içinde konuşan müşteriye %300 zam yaptı, nasıl bir maliyet artışı ise.




    Mesaja Ek:
    bu kuruma(!) güvenip 35 tllik kamu tarifesinden aldım. ilk 4 ay herşey güzeldi. 35 tl, 38 tl, 78 tl fatura ödedim. ama agustos ayında fatura tutarımı 496,30 tl olarak gördüm. ilk baktığımda göz bozukluğumun ilerlediğini düşünüp virgülü sağda gördüğümü zannettim. 49,63 ne ki ne faturalar ödedik diye... müşteri hizmetlerini aradım. 1940 dakika görüşmüşüm. eee dedim 1940-1200= 740 dakika; dakikası da 15 kuruştan 111tl+35 tl 136 tl borcum olacak dedim; ne dedi biliyormusunuz?

    "türksel kampanya şartını değiştirdi; 1200 dakika bitince türksellilerle dakikası 64 kuruştan; diğer operatörleri 24 kuruştan aramışsınız o yüzden bu kadar fatura gelmiş"

    ..............; ben senle sözleşme imzaladım, dakikası 15 kuruş dedin bana. şimdi kalkmış 4. aydan itibaren böyle birşey yapıyorsun. ben 740 dakika için 460 tl mi ödeyeceğim şimdi dedim. karşımdaki de bana "türksel kampanya değişiklik hakkını saklı tutar" dedi.


    Örnekleri çoğaltabiliriz
    şoktayım gerçekten :( düpedüz soygunculuk için kurgulanımış senaryo bu.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler