bayan tipleri

Bayan "Harbi Kız" Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!"
Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı.
Avantajları : Kafadengi, eğlenceli.
Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz...

Bayan "Cıyak Cıyak"

Şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?"
Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Başbelası.
Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne...
Dezavantajları : Sürekli kafanıza bişeyler fırlatır, uçan tekme savurur...

Bayan "Mızmız"

Şunları Söyler : "Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı."
Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı.
Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir.
Dezavantajları : Bulaşıcıdır!

Bayan 'Patron'

Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!"
Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör!
Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler.
Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur...

Bayan "Kararsız"

Şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa..."
Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz.
Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir.
Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar.

Bayan "Vahşi"

Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz.
Halk Dilinde İsimleri : Çılgın.
Avantajları : Her an herşeye hazırdır.
Dezavantajları : Güvenilmezdir...

Bayan "Donuk"

Şunları Söyler : "Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.."
Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı.
Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar.
Dezavantajları : ...tabii "arkadaş" diye bişeyiniz kalmışsa

Bayan "Rüya Kız"

Şunları Söyler : "Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!"
Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek
Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz...
Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir...

diyadinnet.com'dan alıntıdır

:) çok güzeldi yaaa kusura bakmasın bayanlar ama çoğu doğru yaaa :)
karakız saol güldürdün su sıkıcı günde...

güzelmiş (minumum karakter sayısını geçti işte töbe töbe)

ben rüya kızdan istiyom mümkünse 2 tane olsun belki birinin şarjı biter diğerini yedek alırım

Motosikleti
Su Motoru
Bayan "Rüya Kız"

Şunları Söyler : "Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!"
Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek
Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz...
Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir...

İşte benim bebeğim bu tarife uyuyor :). Abi forumda msj yazmak artık daha zor normalde şimdiye 20-30 msj atmıştım ama sayfalar açmadığı için bu gün daha 2. msjım ...

Walla ne yalan söyleyelim Rüya Kız dışında tüp tipler adamın hayatını yer,ömür tüketir.Rüya Kız da piyango gibi milyonda bir çıkar...ah..ah...

onu bunu bilmem ama rüya kız %1 ihtimalle oluyo diğerleri geri kalan %leri paylaşıyo

evet bende herkes gibi rüya kızı isterim dermişim ama güzel teşekkür ederim umarım devamı gelir yani:bounce:

ben hep ''bayan vahşi'' seçtim pişman değilim:bounce:
nereye kadar? hs.:wiinkk:
max. renk,max.heyecan,max eğlence,max.tutku:cherry:

ahhh ahhh rüya kız. ya karşına çıkmaz ya da artık çok geçtir. gecenin bir yarısı dağıldım. :pr:

"Bayan "Rüya Kız"
Şunları Söyler : "Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!" Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz... Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir..." Bu gerçekten de RÜYA işte !!! Tam bir ütopya.

selammm
ya arkadaşlar rüya kız adı üstünde ancak rüyalarımız da buluruz

teşekkürler karakız sen hiç bir ketegoriye girmiyosun sanırım

çünki sen sitemizin karakızısın :)

Çok dogru çok guzel ve cok hos.evet bencede kızlarımız bu bir kac satırda sıralanmış.yine de bir kız arkadaş yalnızlıktan iyidir bence.tabi ruya kız ruya oldugu için diğerlerinden bahsediyorum.:):):thumleft:

Kızları böyle şekilde gruplara ayırmak saçma! sonuçta her kız kendi içinde biçok özellik bulunduruyo yani ben beğenmiyorum böle genellemeleri kusura bakmasın kimse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar