Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

kız tavlama taktikleri (dr.kazanova taktikleri)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    iskenderunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2007
    Şehir
    iskenderun
    Motosikleti
    yamaha xmax 250
    SİTEMİZDE BENİM GİBİ KIZ ARKADAŞI OLMAYAN VARSA YA DA OLUPTA BİR KAÇ ŞIK HAREKET ÖĞRENMEK İSTEYEN VARSA OKUYUN
    kitaptan alıntıdır. cok hoşuma gitti üşenmeden yazdım...







    DR. KAZANOVA DAN TAKTİKLER (ERKEKLER İÇİN)

    Tanışmak için vakit kaybetmek istemiyorsan hatuna burcunu sor. Astrolojiyle ilgili bir erkek olarak rakiplerini rahatça nakavt edersin.

    Hoşlandığın bayanı takip et her yerde karşısına çıkıp gülümse. Ne yapmaya çalıştığını sorarsa koruyucu meleği olduğunu söylersin.

    Cesur ve sempatik ol. hoşlandığın hatunun yanına git seninle bir daha karşılaşırsam gidip tanışacağım diye kendime söz vermiştim deJ

    Karşı cinsi etkilemenin sırrı etkilemeye çalıştığını belli etmemektir. Aman dikkat reklam yapayım derken komik duruma düşme.

    Amacının onu elde etmek olduğunu hissettirme. Bu adam niye benimle ilgileniyor tribine girsin. Kafayı ona taktığı an rolleri değişirsiniz.

    Uzaktan bakışmak nereye kadar? Bir ara görüş alanına çık. Seni bulup tekrar görebileceğin bir yerde konuşlanırsa bu iş tamamdır.

    İlgini açıkça söyleyemiyorsan vücut dilini kullan. Küçük dokunuşların karşısında kendini geri geri çekmiyorsa hatun senindirJ

    Hoşlandığın hatuna açıkça iltifatta bulunamıyorsan astrolojinin gücüne sığın ve burcuna övgüler yağdır. O zaten üstüne alınacaktır

    Haftalarca uzaktan hayalini kurduğun hatunla sonunda tanışıyor musun? Mutlaka tokalaş. Elini yavaş yavaş çekerken gözlerinin içine bak.

    Hoşlandığın kişiyi etkilemek istiyorsan mükemmel erkeği oynamak yerine müşfik erkeği oyna. Kusursuz erkek kadınları korkutur.

    Hatundan nihayet bir buluşma kopardıysan iyi hazırlan. Farklı planlar yap gittiğiniz yeri beğenmezse alternatiflerinle onu etkilersin.

    Heyecan erkek adamın girişimlerini baltalar. İlk buluşmada gergin görünmemek karizmanın farzlarındandır. rahat tavırlar kadını bağlar.

    Kadınların asla dayanamayacağı şey ÇİKOLATA ilk buluşmaya küçük bir kutu çikolatayla git. Artık bundan sonra onun seni araması garantiJ

    İlk yemek randevunuzda kibarlık olsun diye onun siparişinin aynısına verme. Pasif biri olduğunu düşünebilir üstelik aç da kalabilirsinJ

    Kadınlar ne yaptığını bilen erkek ister. Mesela bir restoranda hatunla aynı siparişi vermen seçici olmadığın anlamına gelebilir dikkatJ

    Küçük jestler büyük anlamlar taşır. Kendi yemek siparişini beğenmezse tabağını onunkiyle değiştirmeyi öner. Fedakarlığın onu çok etkiler.

    Hem çıktığın kıza aşk nameleri fısılda hem de yan masadaki hatunu göz süz! Bakışını yakalarsa baştan kaybeden sen olursun demedi deme

    Hatunun her önerisine sen nasıl istersen diye cevap verme. Karaları hep ona bırakmak karşındaki kişiyi usandırabilir.

    İlk buluşmadan sonra ikincisi için yanıp tutuştuğunu asla belli etme. Biraz araya zaman girsin. Hatta sabret o seni arasın.

    Onu tekrar görmek istiyorsan işi şansa bırakma. Fırsatı kendin yarat. Güneş gözlüğünü çantasına gizlice atıver sonra arayıp randevu isteJ

    Randevunuzun ardından senin kadar güzel olmasa da unutulmayacak kadar güzel bir gündü diye mesaj yolla. Buluşmanın etkisi uzun sürerJ

    Yaşadığın kişisel bir problem veya bir sırrını hatunla paylaş. Kendini ona yakın hissettiğini daha iyi belli edemezsin.






    Hatunlar konuşkan erkeklere pek alışık olmadıkları için ağzı laf yapan adamlara hasta olurlar. Laf ebeliği değil tabi J

    Hoşlandığın kişiyi bunaltmamak seven kişinin asıl görevidir. saat başı NABER diye SMS atacağına cebini arada bir kapat ki gizemli görün.

    Yaşı kaç olursa olsun her kadını içinde güzellik yarışmasında taç giyme arzusu vardır. sevdiğine arada sırada ne kadar güzel olduğunu söyle.

    Vazgeçilmez olmak mı istiyorsun? Çok fazla rağbet gördüğün halde kendini kadınına adayacak kadar yüce ruhlu biri olarak göster.

    Tartışmalar ilişkinin tuzu biberidir. Ama sevgilini affettiğini somut olarak ortaya koy. Bunu yaparken de tatsızlık yaşanmamış gibi yap

    Sevgililer günü için romantik bir taktik: sevdiğinin aşık olduğun yönlerini anlattığın şiirimsi bir yazı yazıp hediyenin yanına iliştir.

    Haklı olduğun tartışmalarda bile zaman zaman alttan alan ol. Yeri geldiğinde susmayı bilen erkek sevgilisinin gözünde yücelir.

    İşi özü iletişim muhabbet ederken hımm evet seni çok iyi anlıyorum cümlesini gereken yerlerde kullan. Hedefini on ikiden vur.

    Kendine güvendiğini göster ama Kadınlar bana bayılır sakın deme. Sevgilin de kendi hayranlığını göstermeye kalkarsa durum tehlikeli olur.

    Kadınlar dışarıda dolaşırken ellerini tutmayan bir sevgili istemezler. Birazcık neme katlan ama en sıcak günlerde bile elini bırakmaJ

    Sırf sen seviyorsun diye sevgilin de seninle beraber maç izliyorsa bu hatunu sakın kaçırma! İdeal sevgili tipi detaylarda gizlidir.

    Sevgilinin hayatındaki doğru kadın olup olmadığına dair ipucu: doğum gününü unuttuğunda hayatı sana zindan etmiyorsa o doğru kadındır.

    Konu başlığı bakışmak. Diyeceğim o ki nereye baktığın ve bakış tarzın önemlidir. Hatunlar aklından geçeni gözünden okumakta ustadır.

    Hatun romantik değilim dese bile inanma. Her kadın mum ışığında baş başa yenecek güzel bir yemeğe tav olur.

    Aşkından ol ama sevgilini çok şımartıp baş tacı etme. Sonra senin koyduğun yerden yani tepeden bakmaya başlar sana.

    Annen arkandan toplamaktan gocunmaz ama ya el kızı? Manitandan iş yapmasını isteme gıcık kapar. Nasılsa zamanla annelik ruhu ortaya çıkar J

    Sohbet sitelerine aynı rumuz ve resimle gir iddialı laflar et sanal şöhret ol! O zaman sen hatunların değil hatunlar senin peşinden koşar.

    Yeni insanlarla tanışmak için en iyi ortam arkadaş düğünleridir. Bugün başkasının düğünü yarın senin düğünün anlamına gelir.

    Yeni yıla nasıl girersen bütün yıl öyle geçer. Onu ara ve mutlaka ortak plan yapmaya çalış. 12 de yanında ol ki yıl boyu ayrılmayınJ

    Akıllı erkek sevgilisine kendini dünyanın en güzel kadını gibi hissettirendir. Şımartılan hatun başının üstünde taç yerine seni taşır.

    Seninle daha çok ilgilensin istiyorsan aradığında yanında biri varmış da rahat konuşamıyormuşsun gibi yap. İşi gücü bırakıp peşine düşerJ

    İlişkilerinde altın kural: geçmişini ve eski aşklarını sevgilinin gözüne sokma. yoksa onu diğerleriyle kıyasladığını düşünür.

    Hatunlar için mutfaktaki erkekten daha çekicisi yoktur. Dolma sar demiyorum ama güzel bir spagetti iyi olurJ




    Alışveriş merkezleri erkekler için yeryüzündeki cennet bahçeleri sayılır. Hiçbir şey almayacaksan hurilerin arasına karış şansını deneJ

    Hatunlar kedilere benzer gizli şeyleri kurcalamayı severler. Her şeyini ortaya dökme gizemli davran. işte o zaman peşinden koşarlar.

    Akıllı ve zeki görüneceğim diye bilmediğin şeyleri biliyormuş gibi yapma hatunun ilgi alanına giren bir konuysa bir soruda çuvallarsın.

    Ne olursa olsun üçüncü kişilere karşı sevgilini tutacaksın! Objektif bir davranış olmayabilir bu ama ilişki zaten taraf olmak demektir.

    Hatunlar için mektup iletişim değil romantizm aracıdır. El yazınla kısada olsa bir şeyler yazıp sevgiline yolla. Sana bir daha aşık olsun.

    Kadınlar romantizmin her şekline tapar. Birlikte dinlediğiniz bir şarkıyı ona ithaf et. Artık her duygusal parçada aklına sen gelirsin.

    Bir insanın (sevgilisi de olsa) başka bir insanı hep aynı şiddette sevmesi imkansızdır bunu kabul et. Sevgisini ölçmek için oyun oynama.

    İlişkilerde dikkat çekmesi gereken taraf kadındır. Bakımlı ve temiz ol ama bir erkek olarak aşırı süslü görünmen itici olabilir aman dikkatJ

    Bi partide hatunu yalnız bırakmak aleme akmak erkekliğin raconuna sığmaz. Daha beteri eve tırış tırış yalnız dönersin üzülürüm haline.

    Kadınları etkilemenin bir yoluda onları kendi silahlarıyla vurmaktır. Kendi elinle yemek pişir onu davet etJ

    Sevgili istiyorsan terlemeye hazır ol! Bu işler maç yapmak gibidir. Pas verirsin pas alırsın. çok yoruldum dersen asla şampiyon olamazsın.

    Arkadaş kitleni genişlet. Etrafı kalabalık birinin ilginç ve etkileyici olduğu düşünülür. Sen popüler olunca av kendi ayağıyla gelirJ

    333333 Sıcakkanlı görüneyim diye hemen fiziksel temasa kalkışma. Hatunlar kendilerine dokunmaya çalışan erkekleri sevmez.

    Hatun sana nasıl görünüyorum diye sorarsa iyi demekle yetinme.kadınlar güzelliklerini öven erkeklere karşı kayıtsız kalmaz.

    Karizma olsun diye sus pus oturmak her zaman sökmez. Karşındaki meraklı bıcır bıcır bi hatunsa sen de iki çift laf et yoksa çuvallarsın.

    Kadınlar güldüren erkekleri seviyor diye kendini espri yapmak içi zorlama. Komiklik yapacağım diye komik duruma düşersin.

    Hatunlar kendileri için nelerden vazgeçebileceğinizi görmek ister. Sırf onunla görüşebilmek için o gün kankalarını ektiğini söyleJ

    25 yaşın altındaki bir hatunun dikkatini çekmek için enerjini… daha olgun bir hatunun gözüne girebilmek için ağırlığını konuşturmalısın.

    Kadınların özel gün takıntısını hafife alma. Sevgiline yılbaşı hediyesi olarak çok pahalı olmasa bile kaliteli ve özel bir şey seç.

    Ev partilerinde kızlarla mutfağa girmekten gocunma. Bırak erkekler seninle dalga geçsin. O sırada sen hatunların favori adamı olacaksınJ

    Hangi yaştaysan o yaşta gibi davran. Kendini olduğundan büyük veya küçük gösterirsen yanlış bir seçim yapıp kendi başını ağrıtırsın.

    İlişkinizi ciddiye alıp almadığını nasıl anlarsın? Gelecekle ilgili plan ve hayallerini sana anlatıyorsa onun için önemlisin demektir.

    Heyecanı canlı tutmak istiyorsan sevgiline bir ipin üstünde yürüdüğünü hissettir. Dozunda ayrılık korkusu sana ilgi olarak geri döner.




    İpuçlarına dikkat! Tuvalete gittiyse makyajını tazeliyordur. Demek ki sana güzel görünmek istiyor.bu da senden hoşlandığına işarettir.

    Muhabbet esnasında küçük dokunuşlardan kaçınma. Hatta bundan hoşlandığını belli edercesine elini hemen çekme. Rahatsız olmazsa rahat ol.

    İlişkin ister taze ister yıllanmış olsun aşkını inceliklerle göster. Mesela dışarı çıkarken sevgilinin atkısını sen bağla.

    Yaptığın küçük bir iyiliği biraz süsle ve kahramanlık gibi anlat. Kadınlar kahramanlara bayılır.

    Dokunmak deyince aklınız gidecek biliyorum. Ama ilk tan tamsını hatunun keyfine bırak. Kadınlar yapışkan erkelerden hiç haz etmez.

    Hoşlandığın hatuna bir lakap tak ve hep öyle seslen. Böylece ona diğer kızlardan farklı bir gözle baktığını anlar.

    Kadınlar karizmatik erkekleri sever. Şov yap özgüvenini göster ama hatuna çantada keklik muamelesi yaparsan keklik şahine dönüşüverir.

    Hatun milleti narindir. El kol hareketine gelmez. Erkek dünyasında itişip kalkışmak doğal olsa bile sevgilinin yanında ağır olacaksın.

    Hatunlar erkeğin ağzından çıkan basit bir evet kelimesinden bile farklı anlamlar çıkarmakta ustadır. Onlarla konuşurken uzun cümleler kurJ

    Hatuna yeni bir film aldım izleyelim mi de seçimin özellikle romantik bir şey olsun işte o an dünyanın en çekici erkeğisin.

    Kolay kısmı çok bilen kolay beğenmeyen erkeklerden pek haz etmez. Her şeyi eleştirme. COOL görüneyim derken KIL olursunJ

    İlişkilerde ne kadar tecrübeli olursan ol hatuna çaktırma. En güzel duyguları ilk onunla yaşıyor hissi ver ki sana daha çok bağlansın.

    Hatunu ne bıktırana dek ara ne de unuttuğunu düşündürecek kadar ilgisiz ol. Aklında olduğunu hissettir ama mesafe koyup kendini özlettir.

    Hatunu etkilemek istiyorsan arkadaşlarıyla iyi geçin. Ama özellikle kız arkadaşlarıyla fazla samimi olursan hapı yutarsın.

    Kadınlar kendi isminin duymaktan pek hoşlanır. Hatunla konuşurken ismini ne kadar çok kullanırsan sana ilgisini o kadar artırırsınJ

    Etrafta kraliçe edasıyla dolanan hatun beğenildiğini hissettiği an ulaşılmaz kadını oynamaya başlar.çok ilgi gösterme ki gardı düşsün.

    Kadınlar şair ruhlu erkek sever. Ona özel şiir yaz. Hele ki baş harflerinden ismini çıkardın mı şiirin komik da olsa buna bayılır.

    Hayatının aşkıyla nerede ve ne zaman karşılaşacağın belli olmaz. Bakkala giderken bie üstüne başına çeki düzen ver aynaya bak öyle çık.

    İlk adımı atma geyiği erkek adamı yıpratır. Ama baktın ki hatun çekingen işin çok kolay. Kendine güvenen erkeğe hiçbir kadın dayanamaz.

    Benim hatun rahat nasılsa deyip içindeki kaba yönleri serbest bırakma. Kadınların tavrı değişse de ruhları aynıdır incelikten hoşlanırlar.

    Kadınla muhabbet kuşu gibidir. Çok da soru sorarlar. Onu etkilemek istiyorsan sen önce davran. Hem böylece sohbeti de sen yönlendirirsin.

    Kapalı kısmet olmaz. Yanlış taktik olur. Evde oturarak sevgili bulamazsın. Cesur ol farklı çevrelerde kendini göster.

    ALINTIDIR...
    68charger bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2007
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    ben bunu kemal sunalin filminde gormustum
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

  3. #3

    Üyelik
    11 Temmuz 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    bence bunlar boş işler..

    hatun isterse.. eğer seni isterse, kendini tavlattırır. istemezse ne yaparsan yap boş..
    Ali Sungur ve MrTongue bunu beğendiler.

  4. #4

    Üyelik
    14 Mayıs 2008
    Görüntü herşeydir bence gerisi brezilya dizisi olur, ama arkadaş yazmış buraya uğraşmış

  5. #5
    cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ekim 2008
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    doğru yönleri var ne diyim uğraşmış yazmış, güzel bir yazı.
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

  6. #6

    Üyelik
    28 Mart 2008
    abazan takılan arkadaslar belkı bı kac taktık kapabilirler. ve özellikle belirtmek ,stiyorum. kızları havaya sokmayın, hem size yar olmaz hem de sizden sorakilere....

  7. #7
    iskenderunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2007
    Şehir
    iskenderun
    Motosikleti
    yamaha xmax 250
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bunlar boş işler..

    hatun isterse.. eğer seni isterse, kendini tavlattırır. istemezse ne yaparsan yap boş..
    eger hatun sana şıık olursa dooru ama sen aşık olursan o pas vermezse ne olacak??
    herkes senin gibi yakışıklımı?

    Alıntı Ata01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abazan takılan arkadaslar belkı bı kac taktık kapabilirler. ve özellikle belirtmek ,stiyorum. kızları havaya sokmayın, hem size yar olmaz hem de sizden sorakilere....
    bu da dogru

  8. #8
    artiiist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2008
    Şehir
    ankara-afyon
    Motosikleti
    Dragstar 650
    bana kalırsa çok dogru söylüyor.. ama şunu da biliyorum ki gerçekten baglanan bir kız seni asla yarı yolda bırakmıyor..
    doğal olmak en iyisi galiba...

  9. #9

    Üyelik
    05 Nisan 2007
    Şehir
    IsταηвuL Αv©ıLaя
    Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    paylaşım için teşekkürler.
    bence önemli olan cesaret karizma tarz ve beden dili
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

  10. #10

    Üyelik
    28 Şubat 2009
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Malasef daha yok :(
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bunlar boş işler..

    hatun isterse.. eğer seni isterse, kendini tavlattırır. istemezse ne yaparsan yap boş..
    .
    Her DENiZ bi yol bulur ÖZGÜRLÜKe::xrock::

  11. #11

    Üyelik
    19 Mart 2009
    kitap a gerek yok.
    biz kendimiz kitap olmuşuz

  12. #12
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ocak 2007
    Şehir
    adana
    abi dur başımızı ağrıya sokma durduk yere
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

  13. #13

    Üyelik
    11 Temmuz 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Alıntı iskenderunlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eger hatun sana şıık olursa dooru ama sen aşık olursan o pas vermezse ne olacak??
    herkes senin gibi yakışıklımı?
    valla geç daganı sen.. o resim de yeni bir resim değil sonuçta. yani durum daha da kötü. aslında değiştirme vakti geldi başka bişi koymalı artıkın.

  14. #14

    Üyelik
    05 Mart 2009
    Şehir
    Demirköy
    Motosikleti
    askerden sonra
    ya arkadaşlar ben bu konuda çok berbatım 3 aydır bi kızla çıkmıyorum ben nasıl bi erkeğim anlamıyorum
    ...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...

  15. #15
    marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1299 Panigale
    ya napıcan kardeş sevgilin olup bak bizim olduda noldu kız işi boş iş boşver bak dalgana kızsız hayat süper..

  16. #16
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Aralık 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Zs 200 Gy-2
    Alıntı iskenderunlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eger hatun sana şıık olursa dooru ama sen aşık olursan o pas vermezse ne olacak??
    herkes senin gibi yakışıklımı?
    Sen de yakışıklısın hayatım,niye kendini beğenmiyorsun ki??

  17. #17
    iskenderunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2007
    Şehir
    iskenderun
    Motosikleti
    yamaha xmax 250
    Alıntı Enduromania adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen de yakışıklısın hayatım,niye kendini beğenmiyorsun ki??
    ya şimdi olay benim kendimi beğenip beğenmemem değil kızın beni beğenmesi

  18. #18

    Üyelik
    13 Ocak 2009
    abicim 21. yüzzyıldayız bunlar eskide kaldı xD Artk msn di facebook du falandı filandı var xD

  19. #19
    yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2008
    Şehir
    istanbul/merter
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    ne kadar çok tek tüfek takılan var.
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

    Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

  20. #20
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2005
    Şehir
    ÇAYIROVA/KOCAELİ
    Motosikleti
    Seyhan 125
    İçinizden geldiği gibi davranın olduğunuz gibi davranın ..Tüm kızlar doğallık karşısında teslim olur..


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler