Kayıp Aranıyor..

GKN

gerekli bilgiler yukarıdadır, kendisinden şüphe ediyoruz, gören yada bilenlerin roloyu oromosu rica olunur..

:p:p:p

çok mağdur durumdayız günlerdir kan ağlıyoruz görenlerin insaniyet namına görmemezlikten gelmesi rica olunur :p:p:p

kendisi için gercekten cok endişeliyiz b..k rengi bi 150lik bi scooterla kopru yolunda görüldü enson:salut:

GKN

keşke o scooter ı yaptırıp vermeseydik altına..
en korktuğum şeyde benzin bidonu die şaşallara benzin alıp hortumla karbüratöre vermesiydi.. acaba benzin dolu şaşal elindemi patladı :silent:

Leennn adaşıma o b..ktan motoru kim verdi kesin o mötörle b..ktan işlere karıştı yaktınız çocuğun başını

antienteliiim yıvrıııım bizi bırakıpta nerelere gettin seeeen !!! bulanlar
insaniyet namına bize haber vermesin biz böyle iyiyiz :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düğüne kesin gelir yav,telaş etmeyin:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet bencede gelir yada yeşilvadiya bi gakın akşamları ordadır

şimdi konuyu tam anlayamadım , geyik mi yoksa gercekmi , hani basta kayıp ilanı sonra da , bulanlar gormemezlikten gelsin felan...

enteller kaçırmış diye duydum antienteli. Terörist bir entel gurup uzun zamandır peşindeymiş. Saçlarını kesip e5in kenarına bırakmışlar en son.

en son maltepe sahilde gördüm bu arkadaşı sucuk yiyordu sonra kayboldu görürseniz banada haber verin :queen:

aranan şahsı az önce telefonda yakaladım.

çağlayanda trafiğe takılmış:mrgreen:

kendimi hayattan soyutladım gibi çok manalı sözler sarf etti,çok güzel sözlerdi valla:queen:

allah yardımcınız olsun :queen::queen::queen:akşam akşam kırıldım gülmekten :cat:süprsiniz :cat:

Dikkatlice baktım beni biraz andırıyor,benim birazcık daha modifiyeli halim:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar