2009 Eurovision Şarkı Yarışması-Hadise'miz

2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Moskova'da ülkemizi bu kez Hadise temsil edecek arkadaşlar :) Türkiye Radyo Televizyonu (TRT) Şebnem Ferah ile Hadise arasındaki kararsızlığının düğümünü çözmek için tercihini Hadise'den yana kullandı :) Şebnem Ferah da alanında iyi sanatçılarımızdan evet ama Hadise kadar dünyaya açılmış ve kendini dalında ispatlamış değil şahsi görüşüm:) Ben şahsen bu kez Hadise ile başaracağımıza inanıyorum :) bu kızdaki hüner estetik güzellik herşeye değer :) Has Türk kızı olmasına rağmen Belçik'da yetişmesinden dolayı yabancı dilini çok daha güzel konuşuyor ve bu bence gurur verici:) özellikle Deli Oğlan ve Aşkkolik şarkılarıyla kendinden bahsettirdiği bu dönemlerde ülkemizde her radyoda her köşe başında her mp3player ve her telefonun çağrı alma sms vs seslerinde de duydukça ben adeta kendimden geçiyorum :mrgreen: ve olduğum yerde dans edesim geliyor :) zaten işyerimde yemek molasından ve çay molalarından arta kalan 10-15dk'lık vakitlerimizde fabrikamızda çalışan dansçı bir arkadaşımla adeta kendimizden geçiyoruz :)

HADİSE'nin sonuna kadar destekçisiyim. :) kendimize oy verebilseydik ben vallahi de 250 kontörlük oy boşaltabilirdim :)

BAŞARILAR HADİSE

9952bd1.jpg

5505jg3.jpg

2641si2.jpg

bütün forum siteleridne var haberi :) bu da benden olsun :wiinkk::wiinkk::wiinkk: hoşçakalın:wiinkk:

Evet ben de gazetede okumustum.. Basarılar dilerim ; Güzel kız walla :p

Sahne şovu ile tam Eurovisiona göre. şebo fanatiği olmama rağmen gitmediğine sevindim. önünde mikrofon sehpası ile sabit yapılan bir şov yeterli olmayacaktır. Hadise sahneyi ziyadesiyle dolduracaktır :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadise seksi güsel hatun inş. oynamasıyla sahne şovuyla birinci olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçenlerde konserine gittim (Belçikada) arka kulise gizlice girdim ve baktim hadise makyaj yapiyor , ssst güzelim bize imza yok mu dedim bi anda döndü ve nasil girdin içeri dedi ve gülümsyerek pes dogrusu içeri girse girse Türk girer deyip imzali fotografini verdi ... yalanim yok vallah gerçekten..

He birde bu sene sadece SMS ile oylanmiyor yeni 6 kisiden olusan uluslar arasi jüri olusturdular , önceki SMS olayinda çok haksizliklar oldu diye jüri olmasi sart denildi .. bakalim insallah bizim deli kiz birinci olur....

Hemşerim benim Eurovision da Hadise olacak Hadise kop kop kop::pulp::::pulp::::pulp::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar