Kışın motosiklet hasreti

İşleriminden dolayı 8 gündür motosikletime binemiyorum, bu hafta sonuda binemiyeceğim ve acaip özlüyorum,
bizler akdeniz bölgesinde yağış olmadığı sürece kışın bile rahat rahat motosikletlerimize binebiliyoruz, diğer bölgedeki arkadaşlarım kışın ne yapıyor :silent:acaba motosiklet hasretlerine nasıl gideriyorlar :silent:

bazen üşüyorum ama biniyorum yinede. Donuma kadar ıslanıyorum :) ama yinede biniyorum :)

Son düzenleme:
Valla bende biniyorum hele soguk hıc onemli değil donanımlarımız var çok şükür de ancak Cok yogun yagmurda montdan akan su pantolonumu ıslatıyor o yuzden bıde pantolon alırsam tam olacak...

Yağmurlar bastırana kadar binmeye devam. Sonra pantolon almak lazım :)

vaybe millet yağmurda da soğukta da biniyormuş :cyclopsan
Ben yağmurda binmiyorum :cherry:

Yazı kısı bilmem ; Hava yağmıyorsa Çıkarıyorum kullanıyorum ; ondan sonra yağsa da farketmiyor :p

Aynen dediğin gibi ; Burda Her zaman hava bozuktur ; sabah bulutsuz olsa dahi saat 11.00 geldiğinde hava nın Çiğselemeye basladığını görürsünüz :p

Farketmez ben zaten kar yağmasını bekliyorum, en çok karda sürmesi zevkli oluyor.
Karda düşmesi bile ayrı bir zevk,
Bu fotoyu düştükten sonra çektim iki motorda düşmüştü:p

delikanlı olan burda biner çorumda ikamet ediyorum 2 senedir burda kalıyorum (askerliğimi kuzey ırakta yaptım dam dolusu kar derlerya aynen öle kar vardı soğuktu) yanlız ben ömrümde daha böle soğuk görmedim ayazla karışık -37

giyisi felan hikaye olur
motoırdan sıcak suyla ayırırlar

:mrgreen:
çorumda arkadaşım burda havasoğuk demek yetersiz kalıyo corafi konumu üstü samsun altı ankara yani anadoluyu karadenize balayan bir köprü denilebilir yukardan esince karadenizin soğu aşağıdan eserse anadolunun ayazı...ee haliyle -37 oluyo ben katiyen binmiyorum (belki inanılmıcak ama gözümün önünde geçen kış sığırcık denen kuş türü çam ağacından diğer ağaca uçacaktı hayvan resmen havada uçmasıyla yere düşmesi bir oldu arkadaşla yanına gittik hayvan kaskatı olmuş...kanımca beklerken donacaktı uçmak istedi kanatları tutuldu zannedersem) burda hersene tüpcü ve su taşıyan motorcuları yaza yakın gömü yolar:) 4 ay kış oluyo sen gel birde bize sor

bizim burada kış yok 4C 'den aşağı düştüğü nadirdir.ancak ağrı dağının -40 C soğuğunu çektikten sonra 4 derece bana hikaye geliyor.artık güllük gülistanlık geliyor motosikletime binmek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar