MSNİM HACKLENDİ

[email protected] olan msnim geçen sene hacklenmişti ve şimdi hacker tekrar kullanmaya başladı...
dün forum üyelerinden crazy_devil e küfretmiş...millete kaza yaptım kontur yolla diyor eğer listenizde varsa silin hatta engelleyin...

kullandığım msn:[email protected]

bu arada hacker telefon numaramı bulmuş.ordan da rahatsız ediyor...
geçen mesaj falan çekti.....
hackerın telefon numarası:05372396872

yav ne cesaret bu heriflerde...numarasıda belli elemanın...dostum git savcılığa başvur...suç unsuru taşıyor bu iş...tehdit falan varmı...

Moderatör (forrap)
Bence savcılığa başvurmadan önce bi mesaj çek o numaraya yaz ki;''numaranı rahatsız edildiğim için savcılığa verdim telefon numarasının sahibi ve sinyal dalgalarından adresinde belirlendi hakkında dava celbi yakında eline ulaşacaktır...'' gibi ne biliyim işte bi mesaj at...Bi müddet bak bakalım devam mı ediyor yoksa peşini bırakıyor mu...Sonra olmadı savcılık falan uğraşırsın.Bu arada kıllık yaptığın veya sana kıl olan birisi var mı?Msn adresi hackleyenin adresini (msn adresini)bi şekilde görebildin mi?Eğer msn adresini bulursan bizde ona bi eğlence düzenleyebiliriz dostum :wiinkk: Bizim ki hak savaşı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dırek savcılıga gıt batu.ben elımden gelenı yapıyım.bu ısle ugrasan bırı vardı.hala yerındeyse sanırım gerı alabılırız.saglam bı elemandı.ama yınede savcılıga gıt.ıhmal etme.

şu an benim eski msni kullanıyor.. adamın kendi msnini tam hatırlamıyorum i şeyli ferhattı ama....
şu anda tehdit yok sadece saçmalıyor biraz daha uğraşırsa savcılıkta bitçek bu iş....

batucan, hotmaile mail at şifreni sıfırlayıp sana adresını gerı versınler eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsan bana bildir sana yolunu söylerim..

adam seferihisardaymış..
bu sabah belki msn imi bırakır diye adama oyun oynadım işte mesajlar...

ben: savcılığa başvurdum listemdekilerle konuşmaların kayıtlı..
hacker: savcılığa vermessen seni oyarım tamammi bende başına olmadık işler açmassam bende seferihisarlı ferhat değilim senmi yamansın benmi görelim
ben:tehdit mesajı daha kolaylaştırıyo işi.bu arada önceden webcam açmıştın resmini çektim duruyo bilgisayarda.ama mailımın şifresini verirsen şikayeti geri alırım..
hacker:gonder o zaman bi 100 kontur veriyim savcıdan korkmam kocum tamamı dahada zorlama deşerim seni şifreni verecem namus sözü ama dediğimi yap.

bu mesaja cevap vermedim ve şimdi mesaj geldi.
hacker:batu saat 8.30da msnde ol benim adreste konuşalım ok anlaşırsak şifreni veririm tamammı kardeş işi zorlama tamam k.i.b.
ben:tamam senin adresi bilmiyorum benden çaldığın msnden gir....

Benden de kontur istedi. Bende sen sanmıştım, dedim neler söylüyor bu, telefon numaramı falan verdim. dadanmasa bari

hackerın telefon numarası:05372396872 hepimiz gizliden arayıp batunun adamlarıyız diyelimde bi gö. korkusuna girsin bakalım :queen:

abicm smdi mi solenr gitti 20 kontor :pr: bn sen sanmistim :cherry: neyse zehir zıkkım olsn kontorlerm :thumleft:

msnimi 100 kontur karşılığında aldım...herif yüzsüzün allahı webcamde ot bile gösterdi yok ben böleyim şöyleyim diye..
seferihisarda av eşyası satıyomuş izmir grubu gezi yapalım herife :p
neyse eski msni kullanmıyorum hjaberiniz olsun
[email protected] <=== kullandığım msn

Verdin yani 100 kontör.. Sana da helal ne diyim.. Heriflere çanak tutun böyle aferim..

ya arkadaşım bazı kişisel sitelerde şöyle yazıyor:

.....hotmailinizimi kaybettiniz...alırız abiicim kolay...:::::::

die yazıyor keşke onlara baksaydın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar