DAVET.. "Yaşamak onların da hakkı" diyen TÜM MOTORCULARA!!!!
Bu konuya 28 cevap yazıldı 591 kere görüntülendi
 |
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
|
DAVET.. "Yaşamak onların da hakkı" diyen TÜM MOTORCULARA!!!! -
20-09-2008, 13:29 PM
Erhancım bu konuyu nereye uygun görürsen ayarla şekercim... duyurular daha uygun galiba....
DAVET........ “Yaşamak onların da hakkı”diyen tüm motorculara!!!! Özellikle Hataydaki dostlara..

Katledilen yavru köpecik…SESİMİ DUYAN VAR MIIIII? GELEN VAR MIIIII?
http://www.metacafe.com/watch/1760089//
bu videoyu yüreğinizin dayandığı yere kadar izleyin.
Yüreklerine ve cesaretine inandığım TÜRKİYE'NİN MOTORCULARINA sesleniyorum…zavalli köpeciğin SESİNİ DUYUN, YALNIZ BIRAKMAYIN…motorlarımızın gazlarını açarak HIRLAYALIM …savunmasız zavallıların sesi olalım… :
Bu vahşetin devam etmesine razı değilseniz?
"Türkiye Sokak Hayvanları İçin Dünya Buluşması"na davetlisiniz.
2008, 4 Ekim’de saat 16:00’da, ‘Yaşamak Benim de Hakkım’ diyen sokak hayvanları için İstanbul Kadıköy İskele Meydanı’nda buluşacağız. Sokak hayvanlarının aslında savunmasız olmadıklarını, onları koruyan kocaman bir ordu olduğunu bütün yetkililere göstereceğiz. LÜTFEN Tarihi not edin…
4 EKİM o güne kadar güncel tutalım arkadaşlar, duyurabildiğimiz kadar kişiye duyuralım.
SHEMOTO Yasemin

Biricik köpeğim Bulky'min şimdi olan akrabaları adına orada olacağım 
Bu vahşetin bana ulaşmasına vesile olanlar
Alıntı:
From: Barinak@yahoogroups.com [mailto:Barinak@yahoogroups.com] On Behalf Of TOLGA AKYILDIZ
Sent: Friday, September 19, 2008 12:28 AM
To: HAYTAP; barinak; yasamhakkinasaygi@yahoogroups.com; evsizhayvanlargrubu@googlegroups.com
Subject: [Barinak] 4 Ekim'de Türkiye Sokak Hayvanları İçin Dünya Buluşması
İzleyeceğiniz bu video sizi dehşete düşürebilir. Çünkü burada insan denilen yaratığı en acımasız halinde göreceksiniz: bir yavru köpeği öldürürken. Bu görüntüler, Hatay'ın Altınözü beldesinde birkaç gün önce çekildi. Gecenin kör karanlığında cehennem zebanileri gibi gezen katiller, hiç tereddüt etmeden yavur bir sokak köpeğini öldürüp sonra da çöpe attılar.
Bu vahşetin devam etmesine razı mısınız? Eğer değilseniz, o zaman aramıza katılın.
Eylemiz giderek yayılıyor. Iskocya, ABD ve Avustralya'daki hayvan hakları savunucuları da, 4 Ekim günü Türkiye'ye artık dur demek için sokaklarda olacaklar. Buralardaki buluşmalar ile ilgili bilgileri yakında grubumuzun sayfasında bulacaksınız.
Eğer ben neden gelmeliyim daha halen düşünen varsa, o zaman kendisine bu videodaki yavru köpeğin ölmeden önce attığı çığlıkları dinletin...
4 Ekim'de Türkiye Sokak Hayvanları İçin Dünya Buluşmasına katılmak için hala bir sebep arıyorsanız, işte size o sebep:
http://www.metacafe.com/watch/1760089//
--
TOLGA AKYILDIZ
|
Alıntı:
Bilin bakalım bunlar kimmiş. Tahmin etmeniz çok zor olmasa gerek. Kendileri, Altınözü Belediyesi'nin resmi ölüm timi!
Tabii ki hiç şaşırmadık. Ne de olsa Türkiye'de belediye eliyle köpek katliamı rutin bir uygulama. . Zira başkanın açıklamasına göre, bu iki canavar, köpeği kısırlaştırma amacı ile uyuşturucu iğneyle yakalamaya çalışırlarken yanlışlıkla öldürüvermişler!!!!!!!
Altınözü Belediye Başkanı Mehmet Cavit Altan anlaşılan hepimizi gerizekali zannediyor herhalde. Bizi bu sekilde geçiştirmesine izin veremeyiz. Bu cinayet icin hesap vermeli. Belediye ile iletişim kurarak bizleri aptal yerine koyamayacaklarını hatırlatalım hep beraber:
tel:0326 311 30 57
email:altinozubeldbask@ttmail.com
2008, 4 Ekim’de saat 16:00’da, ‘Yaşamak Benim de Hakkım’ diyen sokak hayvanları için İstanbul Kadıköy İskele Meydanı’nda buluşacağız. Sokak hayvanlarının aslında savunmasız olmadıklarını, onları koruyan kocaman bir ordu olduğunu bütün yetkililere göstereceğiz.
Ben gidiyorum gelmek isteyen var mı???
NURHAN SAĞBAŞ
|
Bu arada Altınözü Belediye Başkanı Mehmet Cavit Altan'a benim Yasemin (SHEMOTO) olarak gönderdiğim MEKTUPLAR aşağıdadır.......ŞAHSIMI bağlar site yönetimi endişe etmesin....
gönderdiğim mail adresi…altinozubeldbask@ttmail.com'
ayrıca AntakyaHaber.net'e de haberin altına yorum olarak bıraktım...yayınlarlarsa alınlarından öpeceğim....
http://www.antakyahaber.net/default....rDetay&id=1648
Alıntı:
------Original Message-----
From: yasming [mailto:yasming@-------.net]
Sent: Saturday, September 20, 2008 9:00 AM
To: 'altinozubeldbask@ttmail.com'
Subject: DAVET...... BUYUR bi de burdan YAK BAŞKAN!!!!
2008 4 Ekim’de saat 16:00’da, ‘Yaşamak Benim de Hakkım’ diyen sokak hayvanları için İstanbul Kadıköy İskele Meydanı’nda buluşacağız. Sokak hayvanlarının aslında savunmasız olmadıklarını anlayasınız diye Başkan....Cesaretiniz varsa buyrun gelin...belki lehinize çevirme manevraları çeker en çok ben savunurum hayvan haklarını…ben DANİSKASİYİM diye AKlayabilirsiniz kendinizi ne dersiniz... )
-----Original Message-----
From: yasming [mailto:yasming@---------.net]
Sent: Friday, September 19, 2008 8:23 PM
To: 'altinozubeldbask@ttmail.com'
Subject: BUYUR bi de burdan YAK BAŞKAN!!!!
BUYUR bi de burdan YAK BAŞKAN!!!! (ağızlarında sigarayla köpecikleri katlettiren BAŞKAN!)
Bir AVRUPA YAKASI-ŞAHİKA KOÇARSLANLI klasik repliğiyle hanımefendi çizgimden size doğru kayacağım BAŞKAN.
Size SAYIN demeyeceğim ama bir bir SAYDIRACAĞIM BAŞKAN. Katlettiğiniz onca zavallı köpecikleri önce bir bir SAYIN sonra SAYIN hitabının gerektirdiği SAYGINLIĞI hak edin BAŞKAN.
Yoksa ŞİRK mi yapıyorsunuz Başkan… Allahın verdiği canları katlederek Allaha kendinizi eş mi koşuyorsunuz? Allahla kendinizi eş mi görüyorsunuz? Başkan. Şirkin ne büyük bir günah olduğunu biliyorsunuz di mi? Başkan.
Bu dünyada ezmiş olduğunuz bir karafatmanın bile öte tarafta hesabı sorulacak Başkan. Beddua etmek de günahtır…Şöyle bir beddua ile ben de bir günah işleyim mi Başkan… “Yediğiniz her lokmada o günahsız, zavallı köpeciklerin etlerinin tadını ağzınızda, boğazınızda hissedin …feryatları kullaklarınızda çınlasın emi BAŞKAN..” amiiiiin
Kimlerin parasıyla, oylarıyla bu makama, başkanlığa YASALARIN ÖNÜNDE soyunmuştunuz hatırlayınız BAŞKAN.. MAKAMın saygınlığını bu kadar kolay ve ucuza giydirmezler KRAL ÇIPLAK diyiverirler Molierin karakterleri gibi BAŞKAN.…
Onca yolsuzluğa, çulsuzluğa rağmen bir pire için yorgan yakarlar BAŞKAN.. Akıllı ol BAŞKAN..
Bak ABD Başkanlarından çok başarılı CLINTON’a bile tek bir Monica neler etti.
Bu memleketin Şahikaları 10milyonlarca Monicalara bedeldir Başkan…Oval ofisi naklen yayına bile sokarlar Allah korusun…Monica gibi eksik etek sallamazlar BAŞKAN.
Dizi bile çekerler Başkan… 1001 gece masallarından bile çok daha fazla reyting alırlar. Hiç mi görmedik 1001 gece yalanlarını? Ben bugüne kadar tarihin bize gösterdiklerinin yalancısıyım ve Allah korkusunu yüreğinde hissedebilen bir müslümanım…ya siz ?BAŞKAN..
Bu olanlar için savunmanızda bizleri gerizekalı yerine koymadan gerçeği kabul edip, özür dileyip, …. örnek ve saygın bir çizgide hayvanlar için gereken en medeni çözümleri ivedilikle üretmez ve gerekli cezaları çekmezseniz …filmlerinizin takipçisi olacağım…. … Ünlü internet yönetmenleriyle, ilgili makamlarla kısa metrajlı “köpek katliamı” filmlerinizi paylaşacağım, sizi daha da meşhur edeceğim…şanınıza şan katacağım Başkan. Filmlerin reklamında da ŞAHANı oynatacağım ve size reklam icabı msn iconlu sarı balgamlı, en damarlısından…bir ŞAHAN tükürüğü atmasını rica edeceğim… ve de ŞAHİKA KOÇARSLANLIyı davet edeceğim size “gerizakalılın başkanııııııııııııı” diye tezahurat yapar mı acaba diye soracağım…reyting patlaması yaşayabilelim diye….
Ama size direk, yüzünüze karşı hiçbir nahoş söz sarf etmeyeceğim, anlaşıldı mı BAŞKAN.…kimin başkanıymış?
Yasemin İnsan Evladı
|
BU DA konuya duyarlılık gösterenlerin dilekçesi...haber olarak yayınlanıyor
Alıntı:
Date: Fri, 19 Sep 2008 13:59:33 +0300
From: hzorkun@antakyahaber.net
To: hzorkun@gmail.com
Subject: Re: Hatay/Altınözü İlçesinde Belediye görevlisi tarafından öldüren köpek hakkında.
Altınözü'ne Vahşet...
haberın devamı ve resmi:
http://www.antakyahaber.net/default....rDetay&id=1648
ALTINÖZÜ´NDE VAHŞET...
19/9/2008
Altınözü İlçesi´nde Belediye görevlisi tarafından acımasızca ve vahşice öldürülen köpek olayı için soruşturma açılması istendi.
ÖZEL HABER - M.Hüseyin ZORKUN / ZorkunMedya
Hatay'ın Altınözü İlçesi'nde Belediye görevlisi tarafından acımasızca ve vahşice öldürülen köpek olayı için soruşturma açılması istendi.
Sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanların en hızlı şekilde yerel yönetimlerce kurulan hayvan bakım evlerine götürülmesinin zorunlu olduğunun ilgili yasalarda bildirilmesine rağmen halen belediyeler tarafından köpek katliamının yapılması tepkilere yol açtı.
Hatay'ın Altınözü İlçesi'nde Belediye görevlisi tarafından acımasızca ve vahşice öldürülen köpek için duyarsız kalmayan ve harekete geçen hayvan hakları savunucuları, ıÜüTBMM Dilekçe Komisyonu Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı, İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Hayat Valiligi, Hatay Çevre ve Orman İl Müdürlüğü, Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü Belediye Başkanlığı gibi ilgili kurumlara birer dilekçe yazarak bu sahipsiz hayvanın katledilişini belgeleri ile bildirdiler ve konuyla ilgili olarak soruşturma açılmasını istediler...
DOHAYKO Genel Sekreteri ve HAYTAP Hayvan Hakları FederasyonuYönetim Kurulu Üyesi Nesrin ÇITIRIK, hayvanseverler adına olayı sahiplenerek geniş kapsamlı bir dilekçe yazdı ve olayı resimleriyle belgelenmiş bir şekilde ilgililerin dikkatie sundu.
DOHAYKO Genel Sekreteri ve HAYTAP Hayvan Hakları FederasyonuYönetim Kurulu Üyesi Nesrin ÇITIRIK'ın konuyla ilgili ilgili makamlara verdiği dilekçe şöyle:
HATAY VALİLİĞİ YÜKSEK MAKAMINA,
Belediyelerin sahipsiz hayvanları rehabilitasyon yükümlülüğünü yerine getirmesinin sağlanması hususunda, Çevre ve Orman Bakanlığı “5199 Sayılı yasanın 17. maddesine göre Bakan oluru ile” mülki idareleri yetki devri yaparak yasanın uygulanmasını hükme bağlamıştır.
Sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanların en hızlı şekilde yerel yönetimlerce kurulan hayvan bakım evlerine götürülmesi zorunludur. Müşahede yerlerinde aşılanan, kısırlaştırılan ve rehabilite edilen hayvanların kaydedildikten sonra öncelikle alındıkları ortama bırakılmaları esastır.
İliniz Altınözü ilçesinde böyle bir merkez olmadığı gibi sahipsiz hayvanların katil itlaf ekipleri tarafından tabanca ile katledildiği sikayetleri surekli olarak gelmektedir.
Son olarak bu ilcede kaldirimda kendi halinde yatan bir yavru kopegin belediye gorevlilerince vurularak olduruldugu resim ve video ile tespit edilmistir. Belediye Baskani da gorusmelerde emri kendisinin verdigini, yavru kopegin cocuklari korkutmasi nedeniyle bu karari aldigini aciklamistir.
Bu bağlamda;
En kısa zamanda Valiliğiniz İl Çevre Müdürlüğünce, belediye gorevlileri tarafından öldürülen bu köpek için idari soruşturma açılması ve idari para cezasının verilmesini talep ediyoruz.
Valiliginizce bu belediye başkanı için kısırlaştırma merkezi yapmaması nedeniyle görevi ihmal durumundan dolayi Icisleri bakanligina 4483 sayili yasa geregi sorusturmaya izin verilmesi icin bas vurulmasini talep ediyoruz.
Bir canliyi bu kadar kolay olduren ve agzinda sigara ile seyreden bu gorevlilerin, ayni siddeti insanlara da uygulamasi ihtimaline karsilik, tam tesekkullu bir hastanede psikiyatrik kontrolden gecirilmesini talep ediyoruz.
5199 sayili yasanin uygulanmasi ile yetkili ve sorumlu olan valiliginiz Il Cevre Mudurlugunun ve ilgili vali yardimciliginin daha etkin calismasinin saglanmasi, aksi takdirde bu kurumlar icin de sucu duyurusunda bulunacagimizin bilinmesini istiyoruz.
Kısırlaştırma ve bakım merkezinin ne zaman açılmasının sağlanacağı ve şimdiye kadar niçin açılmadığı hususlarındaki sorularımıza 4982 sayılı ve 3071 sayılı yasalar gereği kanuni süresi içinde bilgi ve cevap verilmesi, aksi takdirde Başbakanlık Bilgi Edinme Üst Kuruluna başvuracağımızı, ilgililer hakkında görevi ihmalden soruşturma açılmasını isteyeceğimizi emir ve müsaadelerinize saygılarımızla arz ederiz.
--
MEHMET HÜSEYİN ZORKUN
GSM: 0505 - 879 00 00
Akdeniz Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı -
Kardelen ve Haberci Gazetesi Sahibi -
İzcilik Hatay İl Temsilcisi -
Hatay İzci Kulübü Başkanı -
Msn: kardelen@zorkun.tr.tc
ZORKUN MEDYA:
www.antakyahaber.net
www.hataysiyaset.com
www.hatayajans.com
|
Konu SHEMOTO tarafından (04-10-2008 Saat 11:47 AM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: ek bilgi
|
| |
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
|
21-09-2008, 01:13 AM
böyle bi konuyu duyarsız kalmayalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Asya 150 T - I
|
21-09-2008, 01:15 AM
Alıntı:
matrixkamil´isimli üyeden Alıntı
Böyle bi konuyu duyarsız kalmayalım 
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Peugeot trekker 100 ACİL SATILIK Gilera MX-R 125 pert oldu
Kan Grubu: A Rh-
|
21-09-2008, 02:29 AM
Emeğinize sağlık. Katılımın çok olmasını umut ediyorum. Bizlerle paylaştığınız içinde teşekkürler.
|
| |
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: GSXR1000RR1 Araba:Peugeot 206 Uçak:Boing 727
Kan Grubu: O Rh+
|
21-09-2008, 08:59 AM
Konu çok önemli ve hassas olunması gereken bi konu...
Umarım sorumluları cezalandırılır...
Konu efendy_iso tarafından (21-09-2008 Saat 09:37 AM ) de değiştirilmiştir..
|
| |
GöZLeRiMiN eTRaıNDaKi ÇiZGiLeR SoN BiR YıLDa oLDU 
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
|
21-09-2008, 13:35 PM
napıyo ki köpeğe ??? 
|
| |
suskunluğum asaletimdendir , her lafa verilecek cevabım vardır , lakin lafa bakarım laf mı diye , söyleyene bakarım adam mı diye
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Asya - AS 150 T-7B
Kan Grubu: O Rh+
|
21-09-2008, 13:43 PM
Konuyu paylaştığın için saol
|
| |
SaDeCe GeRÇeK
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
|
altınözündeki vahşetin videosu açıklama -
21-09-2008, 14:42 PM
Alıntı:
D.O.Ğ.A.N´isimli üyeden Alıntı
Konuyu paylaştığın için saol
|
Rica ederim...duyarlı düşünen ve davranan herkese çok teşekkürler... bugün köpecikelere yapan yarın bize de yapabilir endişesindeyim.... aynı fütursuzca zihniyetle...."şu motorcuları da bir temizleyelim...serseri mayın bunlar...gürültü ve görüntü kirliliği yaratıyorlar..çevremizi bunlardan koruyalım" deyiverirler nasılsa sesimiz çıkmıyor diye....
Sonuçta ben duyarlı bir INSAN evladı olarak konuya dikkat çekmeye ve sessiz kalmayalım diye üzerime düşeni yerine getirmeye çalışıyorum...Başka hiç bir amacım ve niyetim yok... eğer şüphe duyanlar olursa
Alıntı:
eftelya´isimli üyeden Alıntı
napıyo ki köpeğe ??? 
|
Bu videonun linkini ilk gördüğümde...link'e bir tıkladım bi kapattım, bir tıkladım bi daha kaç kez elimi çektim...ve zorladım kendimi izlemek için tüm ruh halimin alt üst olacağı riskini alarak...
Zavallı minik nasılda kötü bişi olacağını anlamış, hissetmiş gibi kaçmaya çalışıyor...
Ama 5 adım kaçabildi silahla vuruyorlar resmen....ve can havliyle nasıl çığlık atıyor zavallı ve kanlar içersine gömülerek ölüyor....   döverek, yakarak, çöp arabasının arkasında şıkıştırırarak öldürenlere başka katilllere göre, işgencecilere göre kendilerinin az acılı yöntemle katlettiklerini savunurlar bi de bu yüzsüzler kesin...
Arabayla gelmişler aralarındaki konuşmalara dikkat ettiniz mi dikkat edin
"kaç tane oldu şimdiye kadar" diyo katiller....birbirlerine soruyorlar... o minik ilk değil ve de son da olmayacak...gece yarısı devam edecekler katliama yani
İçlerinden biri....... AT ONU AT!!! diyerek diğerine çöpe attırmaya çalışyor minik yavrunun cansız bedenini....Çöpe atanın ağzında bi de sigara... ne kadar keyifli...orgazm olsaymış bi de insan müsfettesi...
Tüm bunlara diyeceğim bi dolu şey var ama asıl merak ettiğim bişi var....bunu çeken kişi ne yapıyor...belgesel mi çekiyor...aman doğal seleksiyonu bozmayalım....insan doğadaki en güçlü hayvan.. bak! nasıl da katlediyor, populasyon dengeleniyor işte!...diye mi çekmiş sessizce bunları...delil olsun diye mi?...
Niye engel olmadı...silahtan mı korktu...o adamlardan mı korktu.... tam da olayın olacağı ana nasıl denk getirdi de baştan sona çekebildi... niye kendini silaha hedef yapmadan sadece seslenerek...onları kameraya çektiğini ve vicdansızlıklarını Tüm Türkiyenin izleyeceğini söyleyerek, polis çağıracağını söylerek ruhsatlı mı, ruhsatsız mı belli olmayan silahıyla neler yaptığının hesabını verceğini söyleyerek engellemeye çalışmadı....Acaba bunu haber ajanslarına satarım, para kazanırım diye mi düşündü de engel olmaya çalışmadı?
Ben mahalleyi ayağa kaldırırım böyle bişi olsa....gider bi de köpeciğe dokunmayın onu ben alıyorum derdim...iner aşağı eve alırdım onu...bi tane bile kurtaracak olsam....cesur yüreğimi ortaya koyardım o canı kurtarayım diye..
Yoksa bu görüntüleri çeken kişi bak minik köpecik! sen şehit olacaksın ama bu görüntüler başka arkadaşlarının hayatının kurtulması için çok önemli vahşet delili olacak etkili çözümler üretmek için sesiniz olacaksın mı diye düşündü acaba.....
Her ne şekilde olursa olsun BUNU ANLAYABİLMEK ÇOK ZOR BENİM İÇİN.....kusura bakmayın....   
Konu SHEMOTO tarafından (21-09-2008 Saat 14:52 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: ek
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
|
29-09-2008, 13:21 PM
Söz konusu videoyu ben kayda aldım ve yayınlanmasını sağladım. Öncelikle hepinize göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim. Ama yorumlarınızda bende nasibimi almışım. Bu katliam da benim köpeğiminde öldürüldüğünü belirtmek istiyorum.
Neden engel olmaya çalışmadığım ile ilgili yorum yapılmış; bu yargıya nasıl vardığınızı bilmiyorum ama ben gerekli müdahaleyi öncesindede sonrasında da yaptım. Sizin izlediğiniz videoda yavru köpek 2. kurşunu yiyordu. İlk kurşun sesiyle beraber çekime başladım. O köpek için yapabileceğim bişey kalmamıştı.
Bu nu medyaya taşırken de herhangi bir maddi beklentim olmadı onun ötesinde bunu kamuoyuna duyurmak için masraflarım dahi oldu. Gerekli bilgileri DOHAYKO ve Adana DHA, Hatay DHA ından da alabilirsiniz. Hayvanları Koruyalım derken insanları bu kadar kolay harcamayalım lütfen.
Bu katliam öncesi söz konusu başkanla Hayvan Barınağı kurmak konusunda görüşmem oldu. Türkiye'de ki büyük bir firma finansmanını üstlenmişti fakat olumlu bir yanıt alamadım. Barınak için ilçede belediyeye ait arazinin olmadığı iddia edilmişti.
Evet bunlar delil olsun diye çekildi çünkü engellemelere pek de riayet edilmemişti.
SHEMOTO'ya duyurulur.
YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Hysoung 250 gt R alacam Sağlam tmiz vrsa alarim :)
|
29-09-2008, 14:33 PM
İstanbulda olsam gelirdim :(
|
| |
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
|
video görüntüleri yorum ve şahika ile başkan aşk hikayesi -
29-09-2008, 18:23 PM
Alıntı:
cdrslbn´isimli üyeden Alıntı
Söz konusu videoyu ben kayda aldım ve yayınlanmasını sağladım. Öncelikle hepinize göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim. Ama yorumlarınızda bende nasibimi almışım. Bu katliam da benim köpeğiminde öldürüldüğünü belirtmek istiyorum.
Neden engel olmaya çalışmadığım ile ilgili yorum yapılmış; bu yargıya nasıl vardığınızı bilmiyorum ama ben gerekli müdahaleyi öncesindede sonrasında da yaptım. Sizin izlediğiniz videoda yavru köpek 2. kurşunu yiyordu. İlk kurşun sesiyle beraber çekime başladım. O köpek için yapabileceğim bişey kalmamıştı.
Bu nu medyaya taşırken de herhangi bir maddi beklentim olmadı onun ötesinde bunu kamuoyuna duyurmak için masraflarım dahi oldu. Gerekli bilgileri DOHAYKO ve Adana DHA, Hatay DHA ından da alabilirsiniz. Hayvanları Koruyalım derken insanları bu kadar kolay harcamayalım lütfen.
Bu katliam öncesi söz konusu başkanla Hayvan Barınağı kurmak konusunda görüşmem oldu. Türkiye'de ki büyük bir firma finansmanını üstlenmişti fakat olumlu bir yanıt alamadım. Barınak için ilçede belediyeye ait arazinin olmadığı iddia edilmişti.
Evet bunlar delil olsun diye çekildi çünkü engellemelere pek de riayet edilmemişti.
SHEMOTO'ya duyurulur.
YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
|
Sevgili Cdrslbn,
Öncelikle bu konuyu açıklığa kavuşturduğunuz ve anlatmış olduğunuz onca çaba için çok çok teşekkür ediyorum.. ama isiminizi soyadınızı da bahşetmenizi rica ediyorum zira bu mesajı atan kişinin kim olduğu bu şekilde çok açık olamıyor...aynı görüntülere şahit olan başkaları da gelip sanki kendileriymiş gibi böyle yorum yapabilir neden ve niçin yaptıkları onların psikolojik defolarıdır elbette....böylesine aşikar bir durumda kendinizi deşifre etmekle ilgili bir çekinceniz olmadığını sanıyorum
Sizin siz olduğunuzdan yola çıkarak devam etmek istiyorum sözlerime.
Dikkat ederseniz "Tüm bunlara diyeceğim bi dolu şey var ama asıl merak ettiğim bişi var"...şeklide başlayan paragrafta olabilecek muhtemel sebepler pozitif-negatif ayırım gözetmeden acaba acaba şeklinde sorular niteliğindedir..Yani direk bir suçlama olarak algılanmamasını rica ediyorum, bu bir irdelemedir.....
Bu meselenin camera arkası tarafının kafama takılmasına sebep olan şey yani direk, salt referansım videonun kendisidir..."Böyle bir yargıya nasıl vardığınızı bilemiyorum" dediğiniz için açıklama gereği görüyorum...Videonun en başından itibaren defalarca stoplayıp büyütüp incelemiştim ve buna dayanarak fikrimi, bana düşündürttüklerini yazdım...elinde silahı olan adam uzakta yaklaşıyor bu sırada köpecik ilerde...adamı ona doğru geldiğini görünce kötü bişiy olacağını hissetmiş gibi uzaklaşmaya çalışıyor ve 4-5 adım anca atabiliyor..ve pat! vuruluyor...o arada görüntü boşluğu varsa birleştirme varsa bunu siz bilebilirsiniz...ama kim izlerse izlesin ortadaki görüntü bu....
Burada amaç birilerini harcamak değil...hatta suçlama da yok..acaba mı? acaba mı ? şeklinde şüpheler var? Siz de takdir edersiniz ki bahsetmiş olduğum acabaların olmaması imkansız bir durum değil....
Buradaki yorumumun asıl amacı satır arasında bulunan mesajı şu ....böyle bir olaya şahit olma durumunuz var ise...canilere karşı sessiz kalınmadan ve kendimizi de hedef yapmadan yapılabilecekleri vurgulamak idi.. video görüntüleri referans aldığımızda...hepimizin şahit olabileceği bu gibi durumlarda "nasıl hareket edebiliriz"e bir yorumdu...
Açıklmanızda 2.kurşundu...yapacak birşey kalmamıştı demişsiniz...Bence hala daha vardı...
1.aldığı kurşun öldürücü olmayabilirdi... ki anlaşılan o köpüş hayattaydı......videoda görünenyavrucuğu hayvan-hastanesine...operatöre götürüp kurtarma şansımız olabilirdi...
2.kişilere bu görüntüleri çektiğinizi duyuracaktınız (kameraya çekerken eş zamanlı...sizin sesinizi çekim anında duymamış olduğum için elbette böyle düşündüm) ve kesin dille uyarı yapacaktınız...silahları ile ilgili ve kolluk kuvvetlerini hemen haber verecektiniz...
Neden?
Çünkü bu kadar bu konuya duyarlı ve bilgili olmanızdan ötürü adamların Hayvan Haklarını Koruma Kanunu ve Hayvan Hakları Evrensel Beyannamesi uyarınca suç işlediklerini ve hiç bir haklı yasal dayanakları olmadığını bildiğiniz varsayıyorum...Çünkü kuduz vs diye uyduruyorlarsa öncelikle bunu ispat etmeleri gerekiyor...kuduz olduğunun tespiti yapılmadan bu şekilde katliam yapmaları zaten ellerindeki tek dayanağı da yok ediyor...Bütün hayvanları kuduzdur diye karalama ve yok etme girişimlerinin Belediye Zabıta vs ile ilgili kanun boşluğundan kaynaklandığını bilyorsunuzdur....
Şimdi burada vurgulamak istediğim şu....siz bu kişileri kameraya çektiğinizi ve yaptıklarının kanun gereğince suç olduğunu ve gerçek kurşun atan bir silahla kamu huzurunu ve güvenliğini ayrıca tehlikeye attıkları için polis çağıracağınızı haykırmış olsaydınız... peşlerinden çekime devam etseydiniz yani takip, peşlerine düşmüş olsaydınız...."kaç tane oldu şimdiye kadar " diye soran kişilerden ....o izlediğimiz zavallı yavrucaktan sonra gece boyunca öldüreceklerini belki kurtarmış olacaktınız...
Sizin bu videoyu çekmiş oluşunuz sebebiyle sonrakileri de görüntüleyeceğinizi tahmin ederekten böyle bir takip ve görüntülemeye devam olayına gitmediğinizi varsayıyorum tamamen varsayım şuçlama değil ....Siz onların daha sonra neler yaptıklarını görüntüleyemediniz...kurtulan canlar oldu mu? Sizin yaptığınız uyarı kamera tehtidiyle berabermiydi?
Gecenin karanlığında katliamlarına başka köpeciklerin canlarına kıymaya devam edip etmediklerini bilen var mı?
Sizin uyarılarınıza rağmen kanunu, beyannameyi, hakları vs takmadan biz hiçbirşeyi xlemeyiz diye devam etmeye çalışmaları da ayrıca bir dava konusu...sizin polisi çağırıp ihbarla beraber onları takip etmeniz beraberce karakola gidip bu konuda davacı olmanız olayı başka boyutlara taşıyabilirdi....benim kast ettiğim bu...çünkü kanunlarımız bize bu hakları veriyor...
Sabaha kadar katliama devam edeceklerdiyse ki konuşmalarından öyle anlaşılıyor...diğerlerini kurtarma şansı olabilirdi....
Bu senaryoları üretmemin gerçek sebebini ifade edebilmişimdir umarım...Burada tekrar altını çizmek istiyorum...şu satırlardaki amacım sizi yermek, karalamak veya suçlamak değil....bunu bir vaka çalışması gibi değerlendirip ...üzerinde nedenler, niçinler, nasıllar....gerekenler, gerekçeler vs konuyu işlemek içindi...
Tüm çalışmalarınız ve duyarlılığınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum hem kendi adıma hem de hakları hunharca hiçe sayılan zavallı hayvancıklar adına...
Sevgiler
Yasemin
Ve konuya dair daha önce başka platformlarda da paylaştığım ve sorumlu başkana da yollamış olduğum bir film senaryosunu da eklemek istiyorum....Sizin videoyu referans alarak yürütmeye çalıştığım tahmin senaryosundan daha başarılı bulursunuz umarım.....
Bir ŞAHİKA KOÇARSLANLI fanatizmi sarmış milleti….Şahika ve Gerizakalının Başkanının başrollerini paylaştığı Bir Aşk Hikayesi filmiymiş bu repliklerin Şahika kısmının %99u, Başkan kısmının %50si... özellikle tüm nahoş kelimeler orijinal diziden alıntılarla bir araya gelmiştir…
Bir aşk hikayesi……Love Story
Yapım: Yasemin Production…
Görüntü Yönetmeni: Cocker Ailesi
Yıl: 2008
Oyuncular:
ŞAHİKA VE GERİZAKALONUN BAŞKANIIIIIIIIIIIII
Başkan: Amacın ne senin kızım?
Şahika: Seni meşhur etmeye çalışıyorum gerizekalının başkanıııııııı!!! Reklamın iyisi, kötüsü olmazmış…
Başkan: Bana mı diyorsun
Şahika: Ne akıllı bu insan yaa ismini anlayıp hemen cvp veriyor
Şahika: Köpekleri katlettirdiğin filmi izledim…
Başkan: Nasıl beğendin mi, senaryo, jenerik, içerik hepsi bana ait, sana kendimi beğendirmek için çektirdim o filmi?
Şahika: Efendim?
Başkan: Ölürken nasıl da can havliyle ciyaklıyo minik köpekcik gördün mü ne kadar gerçekçi oynadılar… Nasıl da öldürdüler çöpe attılar..üstelik bir ilçe reklamı bile sıkıştırdım araya, evet reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşündüm ben de...bi de sigara reklamı alacaktım ama yasakmış...
Şahika: AAA..böyle şey mi olur ben seni yıkarım len yıkarım.
Başkan: Ne?
Şahika: Zöönnk. Bak ben şiddete başvurmayı sevmem. Benim erkek arkadaşım senin burnunu ağzına diker bee!!! Cavettin ben seni, senin makamını, senin holgingini, holdinginin bulunduğu mahalleyi satın alırım beeeoooööö sonradan görme, köpek katiliiiiiiiii, saçaklı, piiintiiiiiii aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuaaaaaaaaa kalitemi bozdurttun yine bana beee ……yaaaa salon kadını çizgimden kayıverdim birdenbiree!!!
Başkan: Akıllı güzel konuş Şahika…böyle konuşmalar senin hanımefendi çizgine yakışmıyor.
Şahika: Sen Cavettin Köpekkatlederzade…. ben Şahika Koçarslanlıya akıl mı veriyosuunn!!! koca göbeğinle benim lafımın üstüne laf mı söylüyosun sennn………. çöööüüüüşşşşş yyaaaa…… senin karşında türkiyenin 14. zengini duruyoo
Başkan: Ne var bunda Şahika…. gerçekten vurma yoktu senaryoda…. uyuşturucu iğneydi onlar silahlar karışmış…
Şahika: ''Çççüüş, rahat mısın olm sen? Her gece, her gece köpekler ölüyor bu ne beeeeee? Otoritemle döverim ben seni!''Bak bebeğim, salon kadını çizgimden kaymak üzereyim. Sen yine bizim kuyruğumuz gibi dolanıyosun keeeeeeltoşşşş! Cep herkülüüüüü! Tepsi popooooo! Piknik Tüpüüüü! evlatlık aldık seni beeeee….
Başkan: Bak Şahika ayıp oluyor ama repliklerine dikkat et kırılıyorum ….
Şahika: Bi dakka! sınırsız libidona noldu küçük Cavettin? aaaaa yoksa sana bi sevgi sözcüğü olarak sarfettiğim "keltoş"a mı darıldın? ucuzsunuz, basitsiniz herşeye alınıyorsunuz amaaaa yaaaaaaaa siz deeee
Başkan: yok canım..
Şahika: "Cep Herkülü"ne mi bozuldun?
Başkan: Ne alakası var ya?
Şahika: "Tepsi Popo"ya mı kırıldın?
Başkan: Elveda Şahika.
Şahika: hooop, çüş! yaa, filim mi çeviriyoruz burda elveda melveda.Cavettin, aferin sana ya,ben seni valla ya böyle yanar döner, akıntı çağanozu zannediyordum, nispeten kişilikli herifmişin,şaşırdım.. İşte böyle ben namusumla döverim adamı beeeee…
Başkan: Şahikaaaaaaaaaaaaa….eksi puan aldın…
Şahika: Buna hangi aptal eksi verdiyse o eksiler ona geri dönsün insallah! paçoz! kenarın dilberinin erkeği !kalitemi bozmadan çıkıcam burdan! ayyyyyyhhhhhh.
Başkan: Şahika uzatma. kaç paraysa verelim köpeklerin parasını da sus!
Şahika: Kaç yetaaaale biliyon mu sen onların değeri? Ben seni paramla döverim beeeeee! Arkadaşlarınla grup halinde kendinizi satsanız bana o köpecikleri satın alamazsınız….
Başkan: Ben sana aşığım Şahika kalbimi parçaladınnnnnn.
Şahika: Bana aşık olan erkekleri uc uca ekleyip yol yapsam burdan bizim gökdelene yol oluuur. Popoma kaş göz çizsem senin suratından daha simetrik olur…. Ben senin gibi paçozları donumda sallarım beee.... Aaaaaaaaaaa!!!! Kalitemi bozdurdunuz …..alırım paçanı aşşaa...ne aşkı beaaaaaaa….
Başkan: hehehhe!
Şahika : ne sırıtıyorsun sen…… çüüş! rahat mısın sen ya! yüz verdik diye tepemize mi çıktın?!tembel teneke, sarkık göbek, paççooz!! suratını mı gerdirdin gene… tabiii gerdirecek suratın varsa. Yüzsüzzzzzzz…..gerizekalının başkanıııııııııııııı… namusumla, paramla, fiziğimle döverim ben seni beee! aaayyyyhhhh!!!!! kalitemi bozdurttunuz banaaaaaaaaaa!!
Başkan: :Bana büyü mü yaptın Şahika nedir?
Şahika:: çüşşşşşşşşş! Ben büyü yapmam gerizekalının başkanıııııı… Ben adamı, senin gibi salakları kıvrak zekamla döverim…ayrıca zetirmani belijttttt! (tamamen orjinaldir )
Başkan: Neee?
Şahika:zööööööönk!...ahahahhaaaa….hadi ben uzadım..arkadaşımla buluşacağım….yol ver keeeeltoşşş…yol veeerrrrr….
ORJİNAL REPLİK ALINTILARI için merak edenlere adres
http://-avrupa-yakasi-.azbuz.com/rea...00000006375707
http://-avrupa-yakasi-.azbuz.com/rea...00000006376120
Konu SHEMOTO tarafından (29-09-2008 Saat 18:30 PM ) de değiştirilmiştir..
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
|
01-10-2008, 17:41 PM
Shemoto eğer msj kutunu boşaltabilirsen, bu konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgileri sana yollarım. Neden bu sayfada bunları açıklayamayacağımıda yazabilirim. Msj kutun müsait olunca ban özl mesaj at ben sana dönerim. tşk. ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
|
inbox dolu deelmiş... -
02-10-2008, 04:35 AM
ok...  fekat dolu gözükmüyor...başka prob var sanırım...bi de senin mesaj sayın niye hala sıfır görünüyor... modlara bir danışmak lazım... 
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
Çevrimdışı (offline)
|
03-10-2008, 16:46 PM
sevgili ilgi gösterenler diye başlamak istedim, ilginin ne denli az oldugunu başa kakarcasına...
eski bir MT ciyim, 7 kişinin mesaj attıgını görmek beni şaşırttı eski ve artık pek fazla faal olamayan bir üye olarak.
Sevgili SHEMOTO ya teşekkürler benide sorumlu kıldı bir sözü ile ve kendimi burada buldum. Çok şey var söylenecek sizlere ve bana okumayan arkadaşlar.
Olayı izlemedim bile hala, çünkü ben dayanamıyorum bu görüntülere. Ve merak ettiğim bişi var, cahillik ile ilkellik aynı tastan yemek yiyen iki KANCIK ise eğer,
bu olayı yapan ve yaptıranların menşei ne oluyor ki ? çözümleyemedim...
Neye gülüyorum biliyormusunuz; Hayatım boyunca hep kavgacı bi adam oldum, belayı aradım buldum her seferindede pes etmeden. Bildiğim bişi varki bu ülke korkak erkeklerle dolu ama iş bire bir ve etrafta ayıracak kalabalık olmadan kapışmaya gelmeden kendilerini ele vermiyorlar. Lafım onlara değil, ama bundan yola çıkarak şöyle mi | |