Göze dövme yapanlarda varmış vallahi pes...

:cyclopsanAmerikalı göz doktoru Robert Maloney tarafından keşfedilen göz dövmesi, dişe takılan pırlantaya çok benziyor.

Deriye yapılan dövmenin modası çoktan geçti. Hatta geçtiğimiz yıllarda dişe takılan pırlanta modası da miyadını doldurdu. Şimdi 'göz dövmesi' moda! Bu son çılgınlığın mucidi ise Los Angeles'ın ünlü göz doktorlarından Robert Maloney. Televizyonlarda yaptığı programlarla da tanınan Robert Maloney, 3900 dolar ödeyen herkese 3 milimetre boyutlarında platin bir göz dövmesi yapıyor. Göz dövmesi tahmin edileceği gibi gözün beyaz ve dışa bakan kısmına uygulanıyor. İstediğiniz kadar da kalabiliyor, tabii herhangi bir enfeksiyon ya da göz problemi yaşanmadığı takdirde! Operasyon sadece 15 dakika sürüyor. Beverly Hills'in ünlü isimleri, yoga kursu ile öğle yemeği arasında şimdi göz dövmesi yaptırıyor. Kişi eğer bu plakanın şeklini beğenmezse kendisine özel bir tasarım da yaptırabiliyor.
Alıntı: Sabah

http://fotogaleri.superonline.com/gallery.php?gallery_id=15383&

uf fotoğraflara baktım çok kötü gözüküyor ya
aslına bakarsan bence ne dişe pırlanta takmanın ne de vücuda dövme yapmanın mantığı var.

bu tür gereksiz türleri hıç tavsıye etmem ve tasfip etmem,
yakışmıyor dahii,
vücuda neyse yakışana yakışıyor,
ama göze neymişş,

GEREKSİZ VE ANLAMSIZ.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ne biçim bir hobimidir nedir artık iğrenç ya süs olsundie kendine zarar vermek başka birşey değil çok ürkütücü

ii de abi bişiye benzemiyo benzese tamamda duvarı boyarken gözüne damlamış gibi

eskiden alem deliye biz akıllıya hasretiz derdim ama artık vazgeçtim , bunlarda kırmışlar kafayı :p
yakında karaciğere böbreğe felanda dövme yapmaya başlarlarsa şaşırmam :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yuhhhaaaa
tamam vücuda ve cinsel organlara tamam da göze nedir yaa
ama travma olanlara yapılır diyo hastalık için yapılan bişey galiba.

ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ; öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ :farao:

yaptırmak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşsın .. ağrısız sızısız halledilir :D :D :D

Super Moderator
yaptırmak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşsın .. ağrısız sızısız halledilir :D :D :D
Sen önce dilime yaptığın döğmenin hesabını ver, dağılması bir yana, üst damağımda da çıktı aynısı, oysa olmayacağına garanti vermiştin..:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar