dövseydin :cherry:karakiz' Alıntı:kardeş buraya bi forum açmışın ama bu ne yaw burası bildiğim kadrıyla motosiklet sitesi GSM sitesi değil yani sen konu dışınea epey bi açılmışın yanir:
bu arada izmir bornova danpardon izmirin neresi nden ??
bu kadar kısadevre yapcağını bilseydimdistinto' Alıntı:Kingston,
aşk motosiklettir, eğer iyi bakmazsan ölür, iyi baktığın müddetçe seni tek başına bırakıp gidemezr: ...
eğer olurda iflas edersen başkası gelir alır, bundan böyle aşkına baskası binecektirr: . zaten normalde de iflas ettiğinde aşk maşk kalmaz...en azından karşı tarafta kalmaz...emin ol kalmaz...
aşk hikayedir gerçek olan motordur, torktur, silindir hacmidir, sıkıştırma oranıdır, yakıt tankı kapasitesidir, şanzımandır, stroktur, 5vitestir, hidrolik ön maşadır :joker: ....
powerbyaydin' Alıntı:telefonda sabaha kadar konuşucak ne bulunuyor anlamıyorum inanın bana sanallıktan çıkalım biraz ya en fazla telefonda görüşmem kız arkadaşımla 28 dakika en fazlada msn bir saat, ya ben çok farklıyım konuşmayı sevmeyen biriyim yada konu daarcığım kısıtlı yada ben çok suskunum...
distinto' Alıntı:Kingston,
aşk motosiklettir, eğer iyi bakmazsan ölür, iyi baktığın müddetçe seni tek başına bırakıp gidemezr: ...
eğer olurda iflas edersen başkası gelir alır, bundan böyle aşkına baskası binecektirr: . zaten normalde de iflas ettiğinde aşk maşk kalmaz...en azından karşı tarafta kalmaz...emin ol kalmaz...
aşk hikayedir gerçek olan motordur, torktur, silindir hacmidir, sıkıştırma oranıdır, yakıt tankı kapasitesidir, şanzımandır, stroktur, 5vitestir, hidrolik ön maşadır :joker: ....