Hesap Kitap :))

Ya gereksiz bi başlık gibi olcak ama...

Ben motorumu ıvırı zıvırıyla 6 milyara malettim.4 ayda 6000 km de yol yaptım.Bu hesaba göre km de 1 milyona gelmiş bana maliyet şimdilik.ee taksi daha fazla tuttuğuna göre şimdilik taksi parasını kurtarmışız:))

Biriki ay sonra minibüs parasınıda kurtarırmıyız acaba:)
Okadar olunca benzinide eklemek lazım:)

Bu fikir hoşuma gitti.4 ay taksiyle gezdim bana motor hediye ettiler:)

harbi çok gereksiz olmuş :p :pl: :king:

benzin parasını da ekle , gerçi senin motor fazla yakmıyodur en fazla 600 ytl yakmıştır heralde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen:

benzini, kaskoyu etc. koy üstüne tabii.
Ama birde şu var:
Sen şimdi Joyride'ı satsan en az 4,000 YTL eder herhalde.
Yani aslında 6,000 km'nin sana maliyeti 2,000 YTL.
Yani her km 33 kuruşa gelmiş. :cherry:
minibüste çıktı :flower:

:)) biliyorum ama ben motoru beleşe getirmiş olmak istiyom sanırım:) onun için bööle düşünmek daha iyi:)

explorer karışma zevkime yav:) mutlu olalım saat 17:30 itibariyle...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende söölemesi ayıp kredi kullanıp aldım motoru , acaba nası olurda beleşe getiririm ??? kuryelik mi yapsam napsam haftasonları ?? :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Kobayashi, gereksiz değil ya insanın içini ferahlatıyor :) ...

ahahaha teşekkürler demekki aynı mantıktayız ve demekki hava kapayınca anaa motor elimde kaldı naapçaz şimdi psikolojisine girince bu tür düşünceler faydalı oluyo:))

ayrıca hesabına sana kazandırdığı zamanıda kat mesela benim evden işe dolmuşla gitmem 1 saat 20 dakika abartısız söylüyorum 2 dolmuş değişimi yapıyorum ayrıca ama motorla hem daha ucuz hemde en fazla 20 dakikada iş yerindeyim
benide tek ferahlatan motor hurdaya bile gitse kiralık motora para vermiş gibi olucam :cherry:

tabi canım keyifle zamandan kazandığımız süre zaten kar.motor kiralasak bunun çoook üstünde bi mebla tutar.adamlar BWS leri bozca adada 50 milyona kiralıyodu valla.BWS kiralasan 4 ayda sırf kira 6000 ytl tutar.hadi indirim yaptılar diyelim 4000 ytl...

her türli karlı bu iş yaa.evet toplu paralar ödedik belki ama faydamız maliyetinin çok üzerinde:)

Süper Moderatör (BBRR)
istanbulda trafikte millet beklerken zırt diye istediğin yere gitmenin her gün gideceğin yere 2 saatte değilde yarım saatte gitmenin sana kazandırdığı başka işler yaparak değerlendirdiğin o zamanıda hesap et onada bir fiyat biç istersen bakalım motor çoktan kendini çıkarmışmı çıkarmamışmı bence şu an en az 3 motor parası kazandırdı zaten sana ama sen bunu farkedemiyosun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kobayashi, kesinlikle kardayız kardeşimmm hem benzin hem gezi hemde zamandan kazandık bence sorun yokk...

Valla bence süper topik olmuş. Böyle gerekli gereksiz şeyleri taksici düşünecek değil ya heralde motorcular düşüncek :) Bence sen 15 bin km ye gelince bi daha hesap yap. Belki benzinden kazandığın parayla zengin olmuşundur da haberin yokmuştur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar