The İmam

Bu film hakkında ne biliyorsanız yazın ben merak ettim. Aslında filimi board larda gördüm ve Motorsiklet ilgimi cekmişti :cherry: sitesine baktım sır gibi 14 unde vizyonda.

theimam14qk.jpg

theimam22ry.jpg

theimam9ra.jpg

The Imam

Emre, imam hatip lisesi mezunu genç bir adamdır. Üniversiteyi kazanıp mühendis olur. Ve iyi bir iş hayatının içine girer. Ancak okul yıllarında ve sonrasında bir imam hatipli olduğunu kimse bilmez. Sanki bir ayıpmış gibi bunun saklar. Ama ne kadar uğraşsa genç yaşta aldığı bu eğitim onun karakterindeki renklerden biri olmuştur artık. Dışardan bakıldığında hiç de dindar biri gibi gözükmeyen Emre bunun tam tersi olduğunu kendine bile itiraf etmez. Böyle olunca da çelişki ve huzursuzluk hayatının büyük bir bölümünü kaplayacaktır.

mynet yorum, bu bulabildiğim sadece ama geçen adayı izlerken çıkan fragmanda motor ve hız tutkunu bir genç diye bahsetdi bir ara

walla Adayı izledim tavsiye ederim konuyla alakası yok ama
Adadan önce fragmanı izledim motor olayı sadece bağdaştırılmış asıl anlatılmak istenen imam hatip mezunları ve sonraki yaşamları
izlediğim kadarı ile çocuk çok yakın arkadaşının son nefesinde benim yerime imam ol köyde demesi ile onun sözünü yerine getirir ve ardından alıştığı yaşamda köydeki yaşamını kıyaslaması filan falan işte ama vaktim olursa bende izlicem nede olsa motorcu

Aslında konusu belli fakat izlemek istiyorum merak ediyorum yani

umarım kısa zamanda vizyona girer banyodan iyidir galiba banyoyuda izlemedim ama yorumlardan belli

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Valla film kalitesi hakkında ne şimdi nede izlendikten sonra yorum yapılmasını boşverin de benim dikkatimi çeken konu şu; kimin aklına geldiyse bravo, çünkü ticari açıdan bakıldığında başarılı bir iş bence. İzleyici kitlesi büyük olacağa benziyor, çok kurnazca...

Motosikleti
Su Motoru
Ya arkadaşlar motorcunun olduğu her filmi "izlerim motorcu var bu filmde" demek sizce çocukluk değil mi :)? Playboy kuşağınıda izleyin o zaman bir sürü motor var :p, ayrıca birçok American yapımı polisiye ve macera filmlerinde motosikletliler ya suikastcı, ya yol çetesi oluyor bu da demek oluyor ki; içeriğinde motosiklet olan ve motocu olan her film iyi değildir ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben izliycem yorumumu yazarım 14 ünde giricek vizyona :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar