abartalım bıraz

arkadaşlar bıraz motorlarımız hatta suruşumuzu abartalım

ben başlıyorum

şimdi gecen ben cbf 150gıdıyorum bır bmw geldı bana yetışemıyor solladım bunu sonra bır baktım ön teker batlamış kaldırdım ön tekerı tamırceye kadar göturdum bır pasta cıla verdı elıme tekır
eve dönucem bır baktım bır ucak bana yetışemıyor bastım geldım tozu duma katım
imrem 160 gördu benzin 5 mı 4 mü ylt gitmiş 170 km yapmış butun gün normal yani

sıra sizde

hehhe sana yetişememiş bi motoru nasıL soLLuyosan arTIk :p
bende geçen yoLda bi cbf var oLe tın tın gidiyo soLLammim dedim atLadım üstünden :p sonra çıktım LüLeburgaz express yoLuna dedim bi bakayım kaç yapar bu makina 100 200 250 251 dedi makina vites i taktım ikiye 260 70 80 verdim gazıı verdim gazııı..

Bende cıktım mazıdagına kapattım gozumu son gaz gıdıyorum ucurumdan asagıya ucuyorum bırde ne goreyım bı f16 ustune bınmısım saolsun pılotla falan konustum benı havalımanında attı bende ordan ewe motorla ters ters gelerek geldım km yazmasın dıye.

600 km hızla bakkala gittim dün bi malboro kaptım geldim ertesi gün bakkal bi malborom eksik sen mi aldın farketmedim dedi

bende geçen gün 1000rr wardı f-16yla kapıştım onda tüm motorlar çalışıyo uçak son hızda ben daha 2. vites 4.000 devirdeyim solladım bunu ağladı falan para werdim buna sustu..sonra 2. köprüye geldim baktım gişelerde trafik war uçarak geçtim köprünün üstünden geçtim ewe gittim :cherry:(hayallerimin sınırı yoktur :))

Geçen kaptırmışım, virajda öyle bir yatırmışım ki motoru, kaskı asfalt sürtünce farkettim ne kadar yattığımı, yere sürtmekten pegler erimiş, baktım olacak gibi değil kaldırdım motorun önünü tek teker döndüm.

geçen salı günü cuma namazından çıktık arkadaslarla ... yolumuz çölde başladık çölde yurumeye ama yürüyemiyoruz kar diz boyu ... her neyse çölü geçtik geldik şehre bindik atlara biraz gittikten sonra benzin bitti ... yuruyerek devam ettik eve ...

her neyse ewe geldık baktık elektrikler yok .. mecburen tv yi mum ışığında izledik ... :queen:

Motorumla giderken iki tekeri de yerden kesebiliyorum :queen:

motosikletim çin malı ve 300000km ye kadar hiç sorun yapmadı.

Şİmdi Aylardan Ağustos Kar Bel seviyesinde...:p Dedemin dedesinden Kalma tek kırma ile çıktım ava :p Ayı cıktı karşıma tek kırma ile grav grav patlattım 2 tane Ayı yerde :p Attım benım Skuterın arkasına ceke ceke kadar getırdım :p

Motosikleti
Dl650vstorm
hiç unutmam seneler önce karlı bi ağustos günü tarih....yıldız tarihi 2589 lu yıllar bizim kuzen dediki .moruk mangal yapmaya gidiyoz everest tepesine sen de gel....neyse çalıştırdık motoru bastık gittik .himalayalara 2 km kala jandarma çevirdi..dediki motora 6 kişi binmişsiniz ceza yazacam...haydaaa aksilik işte ...yav dedim 5 kişiyiz .altıncısı çocuk.neyse uzatmıim.hallettik aramızda(askerlik yaptığım yerden tanıdık çıktı jandarma) ..tekrar yola koyuldukki üstümüze çığ düştü.motor istop etti.bende kızdım salladım motoru bayırdan aşşağa gittim cbf 150 aldım..hala onu kullanıyorum.:)
..birazcık abartmış olabilirim kusura bakmayın üç aşağı beş yukarı böyle oldu ama.:cherry:

Bende cıktım mazıdagına kapattım gozumu son gaz gıdıyorum ucurumdan asagıya ucuyorum bırde ne goreyım bı f16 ustune bınmısım saolsun pılotla falan konustum benı havalımanında attı bende ordan ewe motorla ters ters gelerek geldım km yazmasın dıye.

600 km hızla bakkala gittim dün bi malboro kaptım geldim ertesi gün bakkal bi malborom eksik sen mi aldın farketmedim dedi

bende geçen gün 1000rr wardı f-16yla kapıştım onda tüm motorlar çalışıyo uçak son hızda ben daha 2. vites 4.000 devirdeyim solladım bunu ağladı falan para werdim buna sustu..sonra 2. köprüye geldim baktım gişelerde trafik war uçarak geçtim köprünün üstünden geçtim ewe gittim :cherry:(hayallerimin sınırı yoktur :))

motosikletim çin malı ve 300000km ye kadar hiç sorun yapmadı.
:queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pırtlayarak nos etkisi yaratabiliyorum..:queen:

sene bindokuzyuzçiftsıfır deden bilmez ama belki baban bilir teee o zaman cbr 3000 yenı cıktı benım dayıoglu muhendis orda dedim bunlar normalde kac beygir dedi ki valla abi benim yaptıklarım 1500hpden başlıyor ama japonlarınki daha 500hp dedi fakat ben sana ozel ozel bi turkrow egzoz performans tridyum buji birde trufferib hava filtresi takarım yaklaşık bi 2000hp olur dedi bende tamam dayıoglu yap bana ozel renk ne olsun dedi bende türkksol olsun dedim neyse işte 15 dk içinde hazırladı ordan garsona hesap dedim bi baktım 10 milyon valla dayıoglu yapma dedim o kadar paraya yzf125 alırım dedim nede olsa o yamaha onlar daha iyi kirker dedim sonra pazarlık payıyla falan 5 milyona aldım ama performans hakkında bilgi veremeyecegiö daha rodajdayım:queen::queen:

ddh

hepiniz iyi sıkmışnız haaaaaaa

neyse geçen yolda gidiyorum 110-120 basıyorum yanlış görmediysem yanımdan bi BMW geçti neyse gençtir dedik kanı kaynıyorduk dedik basışmayalım dedik ba yktım Ducati neyse dedik buna da bişey yapmayalım şimdi arkasında kız var fiyakasını bozmayalım biraz ilerledim bu kez R1 geçtin tepem atıvermiş ne bu ya dedim geçen geçene ileride şehir girişinde ışıklar vardı durduk hepsine ruhsat attım baktılar altımda MOBİLET SÜPER 51 hepsi korktular tabi eee yılların mobileti hemde 51 cc sonra oğlanlar bi yemek ısmarladı dağıldık benim başımdan böyle bişey geçti işte

ben de geçen honda 1400rr ile gidiyordum, baktım otoban başladı ama kaymak gibi
anneme söz vermiştim basmıcam diye ama dayanamadım.

açtım gazı abi.. en az 2-3 tur döndürdüm devir tabi 50.000 redline ı görünce tırstım, frenler tutmadı

küçüklüğüm aklıma geldi sağ ayağımı arka tekere bi sürtmüşüm çatadanak durmazmı. bi mutlu oldum bi mutlu oldum.

bi dahaki anımı sonra anlatıcam arkadaşlar merakla bekleyin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar