Sanal Alem!!

Chat__n_zarar_.jpg

Chat__n_Zarar__2.jpg

kameras_z_chat.jpg

hayatımın artık online olmuş bağlantımız olmadığında kendimizi boşlukta hissediyoruz bilgisayarımızdan ayrılmak istemiyoruz o bizim herşeyimiz hayatımızdaki en değerli şeyimiz. Bu resimdeki gibi

adminfi0.jpg

20071028660703119355782ae5.jpg

095bv8ss4kxam2je7tj5.jpg

1073459719guvercinchat.gif

zuhahahahaa arkadaş ellerine sağlık gece gece iyi geldi kalkım artık pc başından :p

Başlıktata dediğin gibi tek kelime ile ''SANAL ALEM'' toplum yapısını ve ikili ilişkileride bozdu malesef :queen:

yaw bu sanal alemde olmayacak şeyler oluyor beeeaaahh :mrgreen:

benide nicolas gage ye benzetirler :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnsanı bilgisayardan soğutacaksınız yaw :cherry:

süper ötesi ve gerçekci bi çalışma olmuş gerçekten :cat::queen::cat::queen:

hayatımın artık online olmuş bağlantımız olmadığında kendimizi boşlukta hissediyoruz bilgisayarımızdan ayrılmak istemiyoruz o bizim herşeyimiz hayatımızdaki en değerli şeyimiz. Bu resimdeki gibi

adminfi0.jpg

sana kesinlikle katılıyorum yaa bu sanal alem uyuşturucu gibii bişiii heralde çaktırmadan çaktırmadan naapıyolar bizee de biz bu kadar bağımlı oluyoruz buu sanal alemeee :silent::silent::silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm... asl?? puhahahhaha...:mrgreen:

selam... age/ seks/ location??.....ehi ehi ehi ....:queen:

cevap şöyle olmalı..

ve aleyküm selaaaam yavrum/ yaş 85 gıllı şişko çizgili pijamalı türk erkeğiyim/ angaralıyım..:cherry:

sen konu dışı modelisin :queen:

cezerye konu dışından başka yerde göremez olduk senii :silent:

bu aralar cok yogunum, kafa dagıtmak icin, mumkunse kafa yorulmayacak seylerle dinleniyorum. konu dısının da hatta, en gereksiz ve sacma yerinde yazıyorum bu aralar: kelime çağrıştırma oyunu :queen:
daha gereksiz, insana hiçbirşey katmayan bir uğraş bulamazdım kafa dağıtmak için heralde:queen:

ne kadar haklısın, e hadi dağıtalım forumu ozaman:p Hafta sonu sınavlar var sanırım Başarılar Allah zihin açıklığı versin :rendeer:

ne kadar haklısın, e hadi dağıtalım forumu ozaman:p Hafta sonu sınavlar var sanırım Başarılar Allah zihin açıklığı versin :rendeer:

ya var:(( korktugum, koç gibi 2 mat sınavım var:( 9 haziran'da finallerim bitiyor. 29 haziranda da kep atıyorum:D kutlamalar'da konu acıp halkımla paylasacam :queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar