mete_han neden uzaklaştırıldı?

metehan aksi bir insanmı?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:silent: mete_han neden uzaklaştırıldı? evet bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa merak ettim doğrusu :) 10bin mesajı olan bir üye ne yapmış olabilir :p Gerçi kesin kendi kabahatidir:cherry:Bir sorunmu oluştu nedir? :silent:ee herkese sataşırsa olacağı bu cemaati bile yardım edemedik :p:):bounce:
not:Şahsa özel başlık açılmıyormuydu forum kurallarında varmıydı böyle birşey :silent:

Barış (@BBRR) kardeşim kitlemeden bişeyler yazmak istedim...

Şuan online kendisi...:wiinkk:

.
Evet bu konuyu ben hâlâ anlamış değilim..:pr:

Birilerinin çıkıp bir açıklama yapması gerek kanımca...:)
TMF'de bir açıklama yapmıyor...
Yoksa TMF gibi siteyide protestomu edelim..:p :cherry:

Sevdiğimiz bir arkadaşımız...:rendeer:

Mete'mi isterim..:cat:

hatta sitede bir imza kampanyası başlatabilirim bu konuda.adam her zaman saygılı düzeyli takılan , nükteli bir kardeşimiz ,son mesajlarını okudum atılma unsuru içerecek hiç bir şey bulamadım.
evet neden
bende cevap istiyorum.
herzaman bulunmuyor bu zamanda şaka yapmayıda haddini bilmeyide beceren insan.lütfen kıymetini bilin. yada problem neyse açıklayın:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kitlenmeden bende bişiler yazayım mt abi geri dön ne olur seni çook özledik..:pale:

Komtan
Mete_han süresiz, aYe ve Silah1 3 (üç) gün süre ile forumdan uzaklaştırılmıştır.

------------

22. Mesajlarda küfür (sansürlenerek de olsa), maksadi asan argo, satasma, asagilama vb. içerikler bulunamaz. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek, tiksindirici veya herkes tarafından hoş karşılanmıyacak resimler göndermek yasaktir.

61. Motosiklet.net forumlarinin en belirgin özelligi, kullanicilarin mesajlasmalarinda yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanicinin görevidir. Bu nedenle, mesajlarinizda küfür ve benzer kaba ifadeler kullanmamaniz ve kisileri asagilayici ya da tahrik edici tavirlardan uzak durmaniz tavsiye olunur. Küfür içeren, asiri laubuali, baska bir kullaniciya saldiri amaçli ya da gelen olarak çirkin bulunan mesajlar yöneticiler tarafindan silinecektir. Küfürlü yazisan kullanici, tarzini degistirmemekte israrliysa, forum disi birakilacaktir.

63. Kişiye özel başlık açamazsınız, mesaj yazamazsınız. Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj göndermelisiniz. Özel soru ve sorunlarınızı mail Ö.M gibi kişiye özel yöntemlerle halletmelisiniz!

Konu dışına çıkan, tartışma içerikli mesajlar başlıktan temizlenmiştir. 2 gündür bu başlık durmaksızın konu dışına çıkmakta ve başlıkla ilgili oldukça fazla sayıda şikayet rapor edilmektedir.

Motosiklet.net sitesinin ve forumlarinin yücelmesi ve daha iyi yerlere gelmesi üyelerin elindedir ve unutmamak gerekir ki, bu ortamin seviyesini belirleyecek kisiler de yine üyelerimizdir.

:)

Son düzenleme:
adam sır oldu gitti ya mantıklı bir açıklama yapacak yokmu bilen birisi metehan abiyi buralarda görmek isteriz

metehan abiyi tanımam ama bilirim. çok eylenceli mesajlar atan ve ilginç konular açan biri. inşallah tekrar giriş yapar siteye.

merak etmeyin metehan abi müebbet yedi zamanında 10 günde açtırdı mete abinin çiziğine bi pasta cila çekerler 10 güne kadar .çizik mizik kalmarçi pek pastayla kapancağa benzemiyo ama :queen:

Motosikleti
Dl650vstorm
mete kankamı severim en yakın zamanda aramıza döner diye düşünüyorum .
herkez aynı karakterde olamaz metehanı da böyle kabullenmek gerek bence .
adamın içide dışıda bir dobra dobra :cat:haa forum kurallarını ihlal etmişse okey,ama diğerlerine bikaç gün metehana süresiz.....:farao:bence biraz haksızlık var gibi..genede mod lar bilir bişey diyemem.

Kendisi ile telefonda konuştum. Suçsuzum demiyor. Ama maksadını aşan şeyler olduğunu söyledi. Ben nacizane yinede Panda'sız bir dünya düşünemediğim gibi Metehan'sız da bir MT düşünemiyorum. Tanıyan herkes onun içini bilir. Bilmeyende zamanla öğrenir. Umarım Erhan kardeş bize bir güzellik yaparda forumun renklerinden birini tekrar aramıza dahil eder.

yani sitenin en renkli insanını uzaklaştırmak bence çok iyi değil tamam kusur işlemiş olabilir ama bu dünyada bir ölüme çare yok mete ha nı yeniden aramızda görmek isteriz...demokrasi........

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yaşının küçüklüğüne verelim olsun bitsin :p
mete olmazsa kime kitleyeceğiz biz, size soruyorum MT yönetimi
bu ayrılık bizleri çok yıprattı duygularımı şöyle ifade etmek isterim:
sevgili mete kardeşim! sen bu mesajı okurken ben çok uzaklarda olacağım(samsun- istanbul arası 850 km).
araya yollar, banlamalar ve yanlış anlamalar girmiş olsa da merak etme! ben ve silah arkadaşlarım bbaday, alptunay, gültekin... anını her daim taze tutup sana bolbol kitlemeye devam edeceğiz. bundan kelli, "alsalar da gelmem" deme! gurur sandığın "çeketimi alır giderim" tripleri, yediğin kuru fasülyenin bünyende yaptığı gazdan kaynaklıdır. tez vakit bu firak'a son vermek için patrona yıkama yağlama muamelesi çekmeni şiddetle tavsiye ederim.
sana kitleme ihtimalini senden daha fazla seven Tiger kardeşin ve bilimum saz arkadaşları...

Metehan Abi'yi şahsen tanımam ama tanımak istemişimdir.Mesajlarını ve açtığı konuları hep okumuşumdur.Çok iyi, espirili bir abimiz.Umarım modlar şu işe bir el atar da kavuşuruz abimize.

yau niye atıldığı konusunda net bilgilere sahip değilim aslında. komtan'ın bir başlığa yazdığı özet dışında herhangi bir bilgim yok.

genel hatlarıyla atılma sebebi "uyarılar ve ihraçlar" kısmında mevcut. bu yüzden başlığı kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar