İtiraf Ediyorum Şeysi

Yav arkadaşlar, tamam hepimiz motorcuyuz, delikanlıyız falan ama, hiç mi itiraf edebileceğimiz herzeler yemiyoruz trafikte?

Hadi ilk itiraf benden:

İstanbul Bayrampaşa'da Paşa Tuna Caddesi'ni bilenler bilir. Caddenin sonunda bir trafik lambası var. Özellikle geceleri ne zaman geçtiysem ve kırmızı yanıyorsa heryerde yaptığım gibi durur yeşil ışığın yanmasını beklerim. Ama nedense orada hiç bir araç kırmızıda durmaz, yol müsaitse basar geçer. Bir, iki, üç her seferinde durur, sağımdan solumdan geçen araçların geçip gidişini izlerim. Kötü bir duygu tabi, altında ufacık makina var psikozu da eklenince duruma, vaziyet iyice kötüleşiyor ve taciz de ediliyorsun arada. Tamam, hepiniz anladınız olayı. Bi keresinde aynı yerde yine kırmızıya yakalanınca, ben de gazlayıp geçtim.. Ama bunu bir kere yaptım ve bir daha yapmayacağıma dair kendime söz verdim. :pale:

Ehliyet mi? O da yok. Tabi şimdilik. Kısmetse 1 hafta sonra olacak. :)

arkadaşım bekle olduğun yerde seni gelip alacaklar birazdan müzeye kaldıracaklar.gecenin yarısı kırmızıda geçtiğinimi itiraf ediyosun?köprüden geçerken kgs de cebelleşirken ben er-5 ile yan gişeden bir ss geçti bırakın markasını rengini bile seçemedim arkadaş tek teker 150 km/h dan süratli bir şekilde geçti gitti ogsden plaka okunamadı tabi.ben bile musait olduğunu gördüğüm kırmızı ışıkta durmam ters yollara ve kaldırımlara sık sık çıkarım,aferin bana.

Motosikleti
Su Motoru
Belli sizin canınız çok sıkılmış ...

cengizhankavak, bu yaptıklarından sonra herhalde seni de cam fanusla korumaya alırız. Ben bile ha! Yoksa sen trafik polisi veya müfettişi falan mısın?

işte bu yüzden motorcuları takmıyorlarya yollarda her yerden geçersek ve her yere girersek bizi vasıta olarak görmeyenlere pirim veririrz.yapın yapın kaskta takma sen cengizhankavak tamammı sakın sana yakışırmı ya sen bizim yüz akımıssın... :pr:
:cat:

qeek23, :cat: katılıyorum,bisiklet sürer gibi motor sürene millet te kenara çekil ufaklık,git parkta oyna der tabii. ama köprüde ödemeden ogsden geçmeye de destek veriyorum,bu zaten olması gereken :jocolor:

Canım kardeşlerim, cengizhan ufak bi itirafta bulunmuş hepsi bu. Hep yapıyormuş ama bir daha yapmaz diyelim ve döktürün bakalım itiraflarınızı diye ekleyelim..

Sizin hiç mi kendinize itiraf edecek motosiklet çakallıklarınız yok yahu! Bana değil, yanlış anlamayın, kendinize.. Benden sır çıkmaz, kimseciklere söylemem merak etmeyin. :pl: Hadi hadi dökülün.. :jocolor:

15 sene kadar önce İZMİR fuarında açılış kokteylinde alkolü bayağı fazla kaçırıp,gece 01:00 sularında fuardan çiğli egekent girişine 7-8 dakikada gelmiştim
eşim çok kızmıştı.bir daha alkollü araç kullanmadım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bugün 1010 km oldu. Hala ehliyetsizim.

Geçen uzun yolda gelirken rodaj bitti diye kuralları hiçe sayıp hayvan gibi bastım. 120-125.

10 gündür ehliyet kursundayım dah birgün bile gidemedim yazılma işini bile babam halletti (Kurs sahibi koşumuz hallederiz dedi.)

Ben de bi itirafta bulunayım...
Her trafik polisini gördükçe , defalarca küfür ediyom , suratına karşı , ama sessizce...:pr:

Arkadaşımın babasının transalp i vardı bir kaç sene evvel.Kurcalarken elciği elimde kalmıştı.Adam da tam o sırada gelmez mi?Pek de hoşsohbet;arkada elimde sökük parça,ayak muhabbeti koyulaştıkça koyulaşıyor.Sonra motora dayandı konuşurken,eşi çağırınca gitti.Ben de gidonun arasına sıkıştırıp vın turizm:)

Arkadaşımın babasının transalp i vardı bir kaç sene evvel.Kurcalarken elciği elimde kalmıştı.Adam da tam o sırada gelmez mi?Pek de hoşsohbet;arkada elimde sökük parça,ayak muhabbeti koyulaştıkça koyulaşıyor.Sonra motora dayandı konuşurken,eşi çağırınca gitti.Ben de gidonun arasına sıkıştırıp vın turizm:)

Valla bir itirafta daha bulunayım, bu topic açıldıktan sonra neredeyse 1 yıl geçmiş ve ben bu son mesajları resmen ıskalamışım ::blusssh:

Valla hepsi çok güzel ama özellikle şu yukarıdakine bayıldım, sen çok yaşa motocycleboyreigns :queen:

Gitmeyinn üstüneeeeee :queen: OLur bölee şeylerr :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu sabah ondekı arabaya carpmama sebep olan adamı dovdum......
eeee itiraf kısmı nerde??????
carptıgım arabanın sahıı polıs cıktı ve ehlıyetım olmadıgı için sen gıt kardes dedı.....
ekiple muhattap olamadım gıttım

itiraf ediyorum karşıya geçmeyeceğim halde yayalara yeşil yanması için basılan düğmeye her geçişimde öylesine basıyorum
napiim bastığında çıkan klikimsi ses çok hoşoma gidiyor :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

itiraf ediyorum karşıya geçmeyeceğim halde yayalara yeşil yanması için basılan düğmeye her geçişimde öylesine basıyorum
napiim bastığında çıkan klikimsi ses çok hoşoma gidiyor :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

fırat senın sorunların var...............
pazar psikolojik destek vercem sana:queen: :queen: :queen:

madem konu hortlamış bende bişey yazayım.
en çok hoşuma giden arabalara makas atmak oluyor.sonra ışıklarda durduğumda bir bana bir motora bakıyorlar bende bu hareketi yapıyorum ( :cat: )
çok hoşuma gidiyor ne yapayım kendimi alamıyorum..... :cherry:

fırat senın sorunların var...............
pazar psikolojik destek vercem sana:queen: :queen: :queen:

belkide gerçekten buna ihtiyacım var

sıkı durun bi itiraf daha

ben 11 yaşındayken benden 7 yaş küçük olan erkek kardeşimi üstünü yemek yerken kirlettiği gerekçesi ile yıkamaya karar verip çamaşır makinasına soktum allahtan makinayı çalıştırmayı beceremedim :queen: :queen: :queen: yoksa zavallı kardeşim telef olacaktı :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar