kız arkadasınız ve motosiklet...

hiç kızın motosikletlisiniz diye size on yargılı yaptıgına veya birisinin sizinle motosikletinizin yüzünden cıkmadıgına fln sahit oldunuz mu ' ben o motora binmem şinasi ya düşersek' gibisinden....hiç oldu mu ??

:silent::silent:

hayır ama motosiklete binmiyor diye ayrıldığım oldu :p

ya bu başlıktan çok vardı da, üşendim şimdi aramaya :p arayıp bulan link'ini eklerse sevinirim :)

yapmayın ağbiyler kapatmayın tezgahımı...sözz bundan sonra ruhsatlı iş yeri açcamm :mrgreen: sana zaten küsüm prometheus gecen seferde arama yapsan rezıl olmazdın dedınn ne olurdu görmezden gelseydın :p konuyu acmıs da kacmıs demeyınn buralardayım siz yazın yorumlarınızı....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla o kadar çok kız arkadaşım olmadığı için ben bişi diyemeyeceğim..

yanlızca pierzig kusura bakmazsam bi düzeltme yapacağım..

çoğu insan o şarkıyı no woman o cry diye bilir.. aslında no woman, no cry dır.. aradaki farkı da senin için değil ama başka bi kaç arkadaş için şöyle açıklayabiliriz..
ilki.. kadın yok ağlamak yok..
ikincisi ve doğrusu ise... hayır kadın, hayır ağlama... yani şarkıda bi kadına sesleniyor ağlama diye..:cat:

Valla benım kız arkadasımın hıc bı korkusu yoktu hatta gecen yaz cok sefer denıze kısa gezmelere gıdıyorduk takı 15 km cıvarı hızla donerken asfaltda on teker kaydı ve dustuk ama yumusak bı dusustu hıc bısı olmadı...Ama o andan sonra bı korku sardı artık bınmıyor...Bınsede azcık yatırsam hemen korkuyor gerıldıgını hıssedıyorum cok sıkıntılı oluyorrr..Bu duruma uzuluyorum ama kolay kolay bınmıyor artık..

şuana kadar motosikleti sevmeyen pek insan gormedım hatta 1 kız arkadasım kız arkadas deyınce o anlamda anlasılmasın eskı sınıftan bırı :) motosiklet aldıgımı duydu ve suan canakkalede motosiklete bınmek ıcn onceden mesaj atıp randevu aldı :D

motosiklet 16-25 yaş arası bayanlarda çıkma oranını arrttırcagına emınım 25+ ıcın yorum yapamıcam :D

düşürüsen kızı ayvayı yersinn....:mrgreen: pıerzıg o sarkıyı kıme armagan ettin .... :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bu başlıktan çok vardı da, üşendim şimdi aramaya :p arayıp bulan link'ini eklerse sevinirim :)

ağam eğlenir bizle bizler marabayız ağamızın sözünden çıkmayız begim..:queen::queen::queen:

düşürüsen kızı ayvayı yersinn....:mrgreen:

nie öle dedin benim eski erkek arkadasım beni 1-2 kere düşürdü (yane kaza anında düşer gibi oldum soora toparladım ayağımı yere vura vura:) )
bi kaç kez de unutup gidiyodu neymiş efendim varlığımla yokluğum bir miş dee indiğimi farketmemiş miş bi de gezi sırasında yapıo bunu
kendisine sesleniyorum bi daha binmem senin motoruna ( hayabusa alsan bile ::miiz:: )

Benim kız la hemen her gün tartısıyoruz artık motora bindirmez oldu ben de gizli biniyorum :p :cherry:

nie öle dedin benim eski erkek arkadasım beni 1-2 kere düşürdü (yane kaza anında düşer gibi oldum soora toparladım ayağımı yere vura vura:) )
bi kaç kez de unutup gidiyodu neymiş efendim varlığımla yokluğum bir miş dee indiğimi farketmemiş miş bi de gezi sırasında yapıo bunu
kendisine sesleniyorum bi daha binmem senin motoruna ( hayabusa alsan bile ::miiz:: )

ciddi bi kazadan sonra kızın annesi babası ıstemes bencee....:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar