Osmaniye İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Selamlar.İsmim Yusuf DOKUZOĞLU Burada hikaketen çok güzel insanlar, faydalı konu başlıkları ve harika fotoğraflar var. Bilgisi olan arkadaşlardan bir konuda yardım almak istiyorum. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.Şu an honda xl 200 kullanıyorum ve motorumu büyütmek istiyorum, ama bu fikir kafama girdiğinden bu yana uykuyu yitirmiş durumdayım. Aslında benim istediğim 250 cc üzeri temiz, orjinal japon bir kros almak, plakalı ve farlı, speysiyal olmayan kroslardan. Ama şu ana kadar bütceme uygun ve istediğim temizlikte bir motor bulamadım. Özellikle suzuki dr 350 düşünüyorum. Eğer bildiğiniz yerlerde temiz dr 350 varsa lütfen bilgi verin. Bide çok farklı bir sınıfta ama 2003 model yamaha wrs 450 var, çok temiz olduğu söyleniyor ancak bu makinaların motor ömrünün kısa olduğundan ve rektefiye işleminin pek sağlıklı olmadığından bahsediliyor, bu konuda hakikaten bilgisi olan arkadaşlarımız eğer bilgi ve birikimlerini benimle paylaşır, yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Herkese selamlar.