Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bugün az daha ölüyodum ayrıca az daha tutuklanıyodum.bügün saat 2 sıralarında havaalanına giderken hızım 90 civarı sağ şerit çok çukur olduğu için yolda boş olduğu için sol şeritten seyrederken birden arkamdan çok hızlı bir şekilde clio marka bir araba geldi ve motumun arkasına en fazla yarım metre olaak şekilde yanaştı ve birden sirene bastı.araç sivil ve bu bildiğimiz polis sirenleri deyil.herneyse bende zar zor sağ şerite geçtim neden zar sor adam tamponu nerdeyse benim motora dayadıda ondan.ben boşver bunlamı uğraşcam diyip yoluma devam ederken.araba soluma yanaşıp beni sıkıştırıp çeksene lan kenara dedi.aynen bu lafı kullandı.araba sivil ya bende ne yapıyon sen ya dedim.adam beni kaldırıma dayadı nerdesye birden.bende çektim kenera.meyer bu şahıs van ..... şube müdürüymüş.benide terörist sandı galiba.adam arabadan indi ve dediği laf motor sol şeritten gidermi lan sağdan gitsene.adam nerdeyse beni eziyodu bide bana bağırmaya başladı.adam beni zorla arabaya bindirmeye çalışıyo neden derseniz ben adama artislik yapmışım.ne yapıyon sen dedimya.ondan sonra bi ekip çağırıp gelince bindi arabasına bastı gitti lan kelimesi ağzından eksik olmayan müdür bey. falan filan derken 2.5 saatim emliyette geçti.ruhsatla sigortada yanımda olmadığı için motoru garaja çektiler.ama hangi garaja çektiler onuda bilmiyorum.bide bi kaç şeyden ceza yazmışlar onlar ne onuda bilmiyorum.ben düz yolumdan gidiyodum.işte bizim huzurumuz içi çalışan polis memurlarımız.bırakın münübüscüyü taksiciyi bundan sonra polislere dikkat edin daha ne diyim.
Son düzenleme: