- Konu Yazar
Yaz kış motorumla işe gidip gelidiğim için trafikte her gün yeni bişi öğreniyorum..Hangi araçlar daha tehlikeli,nasıl yapmalı nasıl etmeli gibilerinden yani..
Buna dayanarak ufak bir anket yapmak istedim..Bakalım ortaya nasıl bir sonuç çıkacak.Şimdi diyeceksinizki bu seçeneklerin hepsi tehlikeli..haklısınızda ama sadece birini seçin ve bakalım ne çıkacak..
Trafikte ilerlerken hangi aracı daha çok patlamaya hazır bir bomba olarak görürsünüz:silent:
A) Boş giden ticari taksiler.
B) Dolmuşlar
C) Kamyonlar
D) Diğer motorsikletler
E) Hususi Otomobiller
F) Yayalar (hoş bu araç katagorisinde değil ama olsun)
G) Hiçbiri
Benim favori şıkkım A şıkkı ..aman diyim arkadaşlar boş giden bir taksinin sağından gitmeyin derim.Adamlar müşteri gördümü bırakın sağında motor varmı arabanın üzerinden bile atlarlar.
Saygılar...
Buna dayanarak ufak bir anket yapmak istedim..Bakalım ortaya nasıl bir sonuç çıkacak.Şimdi diyeceksinizki bu seçeneklerin hepsi tehlikeli..haklısınızda ama sadece birini seçin ve bakalım ne çıkacak..
Trafikte ilerlerken hangi aracı daha çok patlamaya hazır bir bomba olarak görürsünüz:silent:
A) Boş giden ticari taksiler.
B) Dolmuşlar
C) Kamyonlar
D) Diğer motorsikletler
E) Hususi Otomobiller
F) Yayalar (hoş bu araç katagorisinde değil ama olsun)
G) Hiçbiri
Benim favori şıkkım A şıkkı ..aman diyim arkadaşlar boş giden bir taksinin sağından gitmeyin derim.Adamlar müşteri gördümü bırakın sağında motor varmı arabanın üzerinden bile atlarlar.
Saygılar...